Her er trinene til at gendanne TikTok-konto

Gendan TikTok-konto, hvis du ikke kan huske adgangskoden

Forestil dig følgende situation. Du tager din telefon, du går til TikTok-applikationen, du går ind og pludselig er din konto væk. Du skal ind igen. Men du kan ikke huske dine data, ved du, hvordan du gendanner TikTok-konto? Hvad skal man gøre i de tilfælde?

Bare rolig, du har os til at give dig en guide til nogle antagelser, som du kan finde dig selv i, så du kan løse det den bedst mulige.

Hvorfor skal jeg gendanne en TikTok-konto?

TikTok-konto

Hvis du er som 99% af mennesker, vil du helt sikkert have TikTok-sessionen åben på din mobil hele tiden så du ikke behøver at indtaste dit brugernavn og din adgangskode, hver gang du vil logge ind på appen.

Det kan dog ske, at du skifter telefon, at appen har modtaget en stor opdatering og har lukket din session eller endnu værre, at din konto er blevet blokeret eller suspenderet.

I disse tilfælde Det er vigtigt at gendanne TikTok-kontoen, og sandheden er, at du kan løse det. Men alt vil afhænge af, hvad der skete.

Gendan TikTok-konto, hvis du er blevet blokeret

Lad os løse det første tilfælde. Det vil sige, at du er gået ind i din TikTok-app, og der er pludselig dukket en notifikation op, der siger "Vi har permanent blokeret din TikTok-konto."

Efter den forskrækkelse, du kommer til at få, som du får, bør du tænke over, om du har offentliggjort noget, der har overtrådt brugsreglerne. Her er to antagelser:

Det du har påført: dvs. at du har gjort noget, der ikke var tilladt i appen. I så fald er vi kede af at fortælle dig det Det vil være næsten umuligt for dig at få det tilbage. Du kan prøve, men hvis TikTok har set, at du har brudt reglerne det er sandsynligt, at det ikke vil tillade dig at gendanne den konto (selvom du normalt vil blive suspenderet, og hvis du overtræder dem igen, mister du det permanent).

At du ikke har gjort noget: i dette tilfælde ville det være en TikTok-fejl, og du har en chance at du får adgang igen.

Hvad skal man gøre, hvis man ønsker, at afgørelsen skal tages op til revision? Nå, først skal du Klik på en "Review Request". Dette åbner en række skærmbilleder, som du skal følge for at levere data og for TikTok at kontrollere, om du har lavet en fejl. Det tager normalt omkring 24 timer at svare. Så vær tålmodig.

En anden mulighed, hvis du foretrækker at gøre det online, er få adgang til TikTok-kontakt i dette link. Du skal udfylde e-mailen (indsæt den du havde knyttet til netværket) og eventuelt brugernavnet.

derefter, du skal vælge "Bloker / Suspension af min konto". Nu skal du skrive hvilket problem du har i afsnittet “Kan vi hjælpe dig?”. Prøv at være direkte, men giv detaljer. Du kan også vedhæfte multimediefiler for at understøtte det, du siger.

Til sidst skal du klikke på Send og vente på, at de svarer efter et stykke tid.

Som vi fortæller dig, det sidste ord har TikTok. Med andre ord, selvom du tror, ​​du ikke har gjort noget, vil de måske ikke gå tilbage på den beslutning, de har taget.

Gendan TikTok-konto, hvis du ikke kan huske adgangskoden

app logo

Et andet tilfælde, hvor du kan finde dig selv, er, at du skal logge ind og du kan ikke huske, hvad der er kodeordet, der har kontoen. Det er mere almindeligt, end du tror, ​​fordi da vi normalt har sessionen åben på mobiltelefoner og computere, kan du, når du skifter, ikke huske, hvilken adgangskode du havde (især hvis der er gået lang tid).

Heldigvis dette er meget nemt at rette da du kun skal klik, når du logger ind på spørgsmålet, der kommer lige nedenfor hvor du satte adgangskoden: "Glemt din adgangskode?".

Når du giver det der den vil bede dig om at nulstille den, så længe du giver den telefonnummeret eller e-mailen som du har knyttet til kontoen.

Nu, hvis du sluttede dig til TikTok gennem et andet socialt netværk, pas på, for så bliver du nødt til at gå til det andet netværk for at kunne nulstille adgangskoden (Derfor anbefales det altid at tilmelde sig selvstændigt). Dette skyldes, at mange tilslutter sig Facebook- eller Instagram-data uden at være klar over, at dette senere kompromitterer yderligere adgang til netværket uafhængigt.

Gendan en TikTok-konto, som du har slettet

En anden situation, som du kan opleve, er, at du på grund af et udbrud, eller en forglemmelse, har slettet din konto (når du ikke havde lyst). når du gør det, det formodes at være en definitiv handling, men i virkeligheden er det ikke og der er altid en løsning).

Og det er det, selvom du beder om at slette TikTok-kontoen, virksomheden gør det ikke med det samme, men det tager omkring 30 dage at gøre det endeligt. Derfor, hvis i løbet af disse 30 dage, hver gang du logger ind på din konto, kan du genaktivere den. Dette er stort set det samme som på Instagram, hvilket også kan ske.

Og hvad sker der, hvis de 30 dage er gået? Nå, det bliver sværere at genoprette det, men du kan altid prøve at tale med TikTok-support i dette link  for at se, om de kan gøre noget for at få kontoen tilbage.

Gendan en TikTok-konto uden at kende adgangskode, brugernavn, e-mail eller telefon

Logo

Der er en fjerde antagelse, som du også bør tage højde for, selvom det er i dette tilfælde Vi har allerede advaret dig om, at det vil have et meget negativt resultat.

Og det er, at hvis du har en TikTok-konto, men du ikke kan huske adgangskoden, eller brugernavnet, eller den e-mail, som du registrerede dig med, eller din telefon, så har du den meget sort. Og det er det, hvis mindst en eller to af disse data, vil du ikke være i stand til at gøre noget.

Bemærk det også Det er en måde at forhindre, at din konto bliver stjålet. Hvis du ikke har nogen af ​​disse data, er det eneste du kan gøre er at prøve med de telefoner du har eller med e-mails i tilfælde af at en er den, du gav for kontoen. Ja, det vil tage tid, men med lidt held kan du få det.

Nu kender du alle de måder, du har til at gendanne en TikTok-konto, har du nogensinde været stødt på en anden situation? Hvordan løste du det?


Indholdet af artiklen overholder vores principper for redaktionel etik. Klik på for at rapportere en fejl her.

Vær den første til at kommentere

Efterlad din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Obligatoriske felter er markeret med *

*

*

  1. Ansvarlig for dataene: Actualidad Blog
  2. Formålet med dataene: Control SPAM, management af kommentarer.
  3. Legitimering: Dit samtykke
  4. Kommunikation af dataene: Dataene vil ikke blive kommunikeret til tredjemand, undtagen ved juridisk forpligtelse.
  5. Datalagring: Database hostet af Occentus Networks (EU)
  6. Rettigheder: Du kan til enhver tid begrænse, gendanne og slette dine oplysninger.