ξεμπλοκάρισμα στο facebook

Λογότυπο Facebook

Ποιος άλλος και ποιος λιγότερο χρειάστηκε να μπλοκάρει κάποιον στο Facebook. Μερικές φορές, μπορεί να οφείλεται σε ψεύτικα προφίλ που ζητούν φιλία, αλλά άλλες φορές μπορεί να οφείλεται στο ότι έχουμε μαλώσει με ένα άτομο ή τον έχουμε πιάσει σε κάποιο ψέμα που μας έχει πληγώσει. Με τον καιρό, μπορούμε να σκεφτούμε να ξεμπλοκάρουμε στο Facebook, αλλά πώς θα γινόταν; Είναι τόσο εύκολο όσο το μπλοκάρισμα;

Στη συνέχεια θα έχουμε πώς να ξεμπλοκάρετε στο Facebook και τον απλό τρόπο να το κάνετε. Αν και για αυτό, προτού πρέπει να έχετε άτομα που έχετε αποκλείσει. Καν 'το?

Μπλοκ στο Facebook, το όπλο για να πολεμήσεις τα προφίλ που δεν σου ταιριάζουν

ιστοσελίδα κοινωνικού δικτύου

Τα κοινωνικά δίκτυα είναι μια μεγάλη εφεύρεση. Μας επιτρέπει να είμαστε σε επαφή με δεκάδες, εκατοντάδες, χιλιάδες και εκατομμύρια ανθρώπους. Τόσο γνωστά όσο και άγνωστα, αλλά με την οποία μας συνδέει μια σχέση, εργασιακή, προσωπική, εμπορική...

Το πρόβλημα είναι ότι όταν ένας άνθρωπος τα πάει άσχημα με έναν άλλον, σε σημείο να θέλει να κρύψει αυτά που δημοσιεύει, τότε είναι που προκύπτουν τα μπλοκ. Το ίδιο μπορεί να συμβεί με προφίλ που χρησιμοποιούνται για να φλερτάρουν ή να εξαπατήσουν ένα άτομο. Σε όλες αυτές τις περιπτώσεις, Το μπλοκάρισμα είναι η καλύτερη λύση για να είσαι ήρεμος.

Το μπλοκάρισμα είναι πολύ εύκολο να γίνει. Απλώς επισκεφτείτε το προφίλ αυτού του ατόμου και κάντε κλικ στις τρεις οριζόντιες κουκκίδες που εμφανίζονται δεξιά μετά το μενού «Δημοσιεύσεις, πληροφορίες, φίλοι, φωτογραφίες…».

Όταν το κάνετε αυτό, θα εμφανιστεί ένα μικρό μενού και η τελευταία επιλογή που σας δίνει είναι να αποκλείσετε. Εάν πατήσετε το Facebook, θα σας ειδοποιήσει για όλα όσα δεν θα μπορεί να κάνει αυτό το άτομο:

  • Δείτε τις αναρτήσεις σας στο χρονολόγιό σας.
  • Κάντε tag σας.
  • Σε προσκαλώ σε εκδηλώσεις ή ομάδες.
  • Στείλτε σας μηνύματα.
  • Σας προσθέτουν στη λίστα φίλων τους.

Θα την απομακρύνει ακόμη και από τους φίλους σου.

Απλώς πρέπει να το επιβεβαιώσετε και αυτόματα αυτό το άτομο δεν θα βρίσκεται πλέον στη λίστα φίλων σας και επίσης δεν θα μπορεί πλέον να σας ακολουθεί (τουλάχιστον με τον λογαριασμό του).

Πώς να ξεμπλοκάρετε στο Facebook

Κινητό με κοινωνικό δίκτυο

 

Όταν ξεκλειδώνετε το προφίλ ενός χρήστη, θα πρέπει να έχετε κατά νου ότι θα εξαρτηθεί από το πώς θα το κάνετε, δηλαδή είτε χρησιμοποιείτε υπολογιστή είτε το κάνετε μέσω του κινητού σας.

Εδώ σας αφήνουμε τα βήματα για να το κάνετε και με τους δύο τρόπους, απλά πρέπει να επιλέξετε αυτό που σας βολεύει περισσότερο.

Ξεμπλοκάρισμα στο Facebook από τον υπολογιστή

Ας ξεκινήσουμε πρώτα με τον υπολογιστή γιατί συνήθως είναι το πιο εύκολο. Και γρήγορα. Γι 'αυτό, θα πρέπει να μπείτε στο Facebook σας. Ο ευκολότερος τρόπος για να το κάνετε αυτό είναι να μεταβείτε στο προφίλ σας, αν και στην πραγματικότητα, από την κύρια σελίδα μπορείτε επίσης να φτάσετε εκεί.

Τι πρέπει να ψάξετε; Ένα μικρό ραντεβού πάνω δεξιά. Μέσα της Θα εμφανιστεί ένα μικρό μενού και πρέπει να επιλέξετε Ρυθμίσεις και Απόρρητο.

Όταν κάνετε κλικ σε αυτό, θα εμφανιστεί ένα νέο παράθυρο και εδώ, στο μενού στα αριστερά, πρέπει να μεταβείτε στις Ρυθμίσεις. Και πάλι, μια άλλη σελίδα θα ανοίξει και θα πρέπει να αναζητήσετε την επιλογή Κλείδωμα. Ναι, θα ξεμπλοκάρουμε, αλλά για αυτό πρέπει να έχουμε μπλοκαρισμένα προφίλ.

Όταν το δώσετε, θα λάβετε μια λίστα με τα άτομα που έχετε αποκλείσει.

Τώρα, θα πρέπει μόνο να εντοπίσετε αυτό που θέλετε να ξεμπλοκάρετε στο Facebook και πατήστε τη λέξη ξεκλείδωμα που θα βρίσκεται δίπλα στο όνομά σας.

Ξεκλείδωμα από κινητό

Εάν χρησιμοποιείτε συχνά την εφαρμογή Facebook, πιθανότατα θα θέλετε να ξεκλειδώσετε με αυτήν. Αν ναι, τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε είναι τα εξής:

  • Δώστε τη φωτογραφία του προφίλ σας όπου, επιπλέον, έχετε ένα μικρό εικονίδιο με τρεις οριζόντιες ρίγες. Αυτό θα σας μεταφέρει σε άλλη οθόνη.
  • Εδώ, Κάντε κύλιση προς τα κάτω μέχρι να δείτε Ρυθμίσεις και Απόρρητο. Εάν πατήσετε ένα άλλο μικρό μενού θα εμφανιστεί. Κάντε κλικ στις Ρυθμίσεις.
  • Μέσα στη διαμόρφωση θα βρείτε πολλές ενότητες. Αλλά πραγματικά αυτό που εσύΠρέπει να πατήσουμε είναι Ρυθμίσεις προφίλ.
  • Όταν πατήσετε, θα εμφανιστεί ένα νέο μενού και ανάμεσα στις επιλογές που σας δίνει, Θα εμφανιστούν μπλοκ. Τύπος.
  • Εδώ θα δείτε μια λίστα με άτομα που έχετε αποκλείσει και το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εντοπίσετε το άτομο ή άτομα που θέλετε να "ξεκλειδώσετε" και πατήστε το κουμπί "ξεκλείδωμα" που βρίσκεται δίπλα στα δεξιά του προφίλ τους.

Τι γίνεται αν θέλω να ξεμπλοκάρω κάποιον από τη σελίδα της εταιρείας μου;

Μπορεί να συμβεί να μην έχετε κάνει τον αποκλεισμό με το προσωπικό σας προφίλ αλλά από τη σελίδα της εταιρείας σας. Άτομα που επιτίθενται σε εσάς και τα προϊόντα σας, ανεπιθύμητα μηνύματα κ.λπ. μπορεί να υπάρχουν ορισμένοι λόγοι για τους οποίους έπρεπε να αποφασίσετε να αποκλείσετε. Τι θα γινόταν όμως αν θέλατε να το ξεκλειδώσετε;

Για αυτό, πρέπει να μεταβείτε στη σελίδα σας στο Facebook. Όπως γνωρίζετε, σε κάθε σελίδα έχετε ένα κουμπί Ρυθμίσεις. Τύπος.

στην αριστερή στήλη θα έχετε μια ενότητα που ονομάζεται "Άτομα και άλλες σελίδες". Χρησιμοποιείται για να δείτε μια λίστα με αυτούς που τους αρέσει η σελίδα σας, που σας ακολουθούν κ.λπ. Αλλά και εδώ θα βρείτε τα μπλοκ που έχετε φτιάξει.

Εάν επιλέξετε τον χρήστη που θέλετε να ξεμπλοκάρετε, θα εμφανιστεί ένας μικρός τροχός στα δεξιά και στο επάνω μέρος. Εκεί μπορείτε να ξεκλειδώσετε.

Επιβεβαιώστε ότι αυτό θέλετε να κάνετε και θα είναι ξανά ενεργό.

Τι θα συμβεί αν ξεμπλοκάρω κάποιον

Λογότυπο Facebook

Οπως ξέρεις, όταν ένα άτομο είναι αποκλεισμένο, εμποδίζεται να επικοινωνήσει μαζί σας. Αυτό δεν περιλαμβάνει μόνο μηνύματα, αλλά και τη δυνατότητα να δείτε το προφίλ σας (τουλάχιστον αυτό που δημοσιεύετε μετά τον αποκλεισμό, εκτός αν το έχετε δημόσια).

Αυτό σημαίνει ότι όταν ξεμπλοκάρετε στο Facebook, θα του επιτρέψετε να δει τις δημοσιεύσεις σας, να γίνει φίλος σας, να σας στέλνει μηνύματαΚ.λπ.

Εάν μετά το ξεκλείδωμα έχετε αλλάξει γνώμη, να το ξέρετε θα πρέπει να περιμένετε 48 ώρες για να μπορέσετε να το μπλοκάρετε ξανά.

Φυσικά, σας διαβεβαιώνουμε ότι, τόσο όταν το μπλοκάρετε όσο και όταν το ξεκλειδώνετε, ο χρήστης δεν ειδοποιείται, δηλαδή δεν θα λάβει κανενός είδους ειδοποίηση. Ο μόνος τρόπος που θα ξέρετε εάν έχετε αποκλειστεί ή ξεμπλοκαριστεί είναι να μεταβείτε στο προφίλ σας. Αν το βρεις είναι ξεκλείδωτο. και αν όχι, θα ξέρετε ότι είναι μπλοκαρισμένο.

Είναι σαφές πώς να ξεμπλοκάρεις στο Facebook;


Το περιεχόμενο του άρθρου συμμορφώνεται με τις αρχές μας συντακτική ηθική. Για να αναφέρετε ένα σφάλμα κάντε κλικ Aquí.

Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει

Αφήστε το σχόλιό σας

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

*

*

  1. Υπεύθυνος για τα δεδομένα: Πραγματικό ιστολόγιο
  2. Σκοπός των δεδομένων: Έλεγχος SPAM, διαχείριση σχολίων.
  3. Νομιμοποίηση: Η συγκατάθεσή σας
  4. Κοινοποίηση των δεδομένων: Τα δεδομένα δεν θα κοινοποιούνται σε τρίτους, εκτός από νομική υποχρέωση.
  5. Αποθήκευση δεδομένων: Βάση δεδομένων που φιλοξενείται από τα δίκτυα Occentus (ΕΕ)
  6. Δικαιώματα: Ανά πάσα στιγμή μπορείτε να περιορίσετε, να ανακτήσετε και να διαγράψετε τις πληροφορίες σας.