deblokeerige Facebookis

Facebooki logo

Kes veel ja kes kõige vähem on pidanud kedagi Facebookis blokeerima. Mõnikord võib see olla tingitud valeprofiilidest, mis paluvad sõprust, kuid mõnikord võib põhjuseks olla see, et oleme inimesega tülitsenud või tabanud teda mõnelt valelt, mis on meile haiget teinud. Aja jooksul võime mõelda Facebookis blokeeringu tühistamisele, kuid kuidas seda teha? Kas see on sama lihtne kui blokeerimine?

Järgmisena käsitleme Facebookis blokeeringu tühistamist ja lihtsat viisi seda teha. Kuigi selleks, enne kui teil peavad olema blokeeritud inimesed. Tee seda?

Blokeeri Facebookis, relv, et võidelda profiilide vastu, mis teile ei sobi

sotsiaalvõrgustiku veebisait

Sotsiaalsed võrgustikud on suurepärane leiutis. See võimaldab meil olla kontaktis kümnete, sadade, tuhandete ja miljonite inimestega. Nii tuntud kui ka tundmatu, kuid millega meid seob suhe, olgu siis töö, isiklik, äriline...

Probleem on selles, et kui inimene saab teisega halvasti läbi, kuni ta soovib avaldatut varjata, siis tekivad blokeeringud. Sama võib juhtuda profiilidega, mida kasutatakse flirtimiseks või inimese petmiseks. Kõigil neil juhtudel blokeerimine on parim lahendus rahulikuks olemiseks.

Blokeerimist on väga lihtne teha. Lihtsalt külastage selle inimese profiili ja klõpsake kolmel horisontaalsel punktil mis kuvatakse paremal pärast menüüd „Publikatsioonid, teave, sõbrad, fotod…”.

Seda tehes ilmub väike menüü ja viimane võimalus, mis see teile annab, on blokeerida. Kui vajutate Facebooki, teavitab see teid kõigest, mida see inimene teha ei saa:

  • Vaadake oma postitusi ajaskaalal.
  • Märgi teid.
  • Kutsuma sind sündmustele või rühmadele.
  • Saada teile sõnumeid.
  • Lisage teid nende sõprade loendisse.

See eemaldab ta isegi teie sõprade hulgast.

Peate selle lihtsalt kinnitama ja see inimene ei ole automaatselt enam teie sõprade nimekirjas ega saa teid enam jälgida (vähemalt oma kontoga).

Kuidas Facebookis blokeeringut tühistada

Mobiil koos sotsiaalvõrgustikuga

 

Kasutaja profiili avamisel peaksite meeles pidama, et see sõltub sellest, kuidas te seda teetest kas kasutate arvutit või teete seda mobiili kaudu.

Siin jätame teile sammud, kuidas seda mõlemal viisil teha, peate lihtsalt valima teile kõige mugavama.

Deblokeerige arvutis Facebookis

Alustame kõigepealt arvutist, sest seda on tavaliselt kõige lihtsam teha. Ja kiiresti. selle eest, peate sisestama oma Facebooki. Lihtsaim viis seda teha on minna oma profiilile, kuigi tegelikkuses pääseb sinna ka pealehelt.

Mida peaksite otsima? Paremas ülanurgas väike kuupäev. Temas Kuvatakse väike menüü ja peate valima Seaded ja Privaatsus.

Kui klõpsate sellel, ilmub uus aken ja siin, vasakpoolses menüüs, peate minema seadetesse. Jälle avaneb teine ​​leht ja peaksite otsima valikut Lukusta. Jah, me kavatseme blokeeringu tühistada, kuid selleks peavad meil olema blokeeritud profiilid.

Kui annate selle, saate loendi inimestest, kelle olete blokeerinud.

Nüüd, peate Facebookis leidma ainult selle, mille soovite blokeeringu tühistada ja vajutage sõna avamine, mis on teie nime kõrval.

Avage mobiiltelefonist

Kui kasutate Facebooki rakendust sageli, soovite tõenäoliselt sellega avada. Kui jah, peate tegema järgmised sammud.

  • Anna oma profiilipilt kus lisaks on teil väike kolme horisontaalse triibuga ikoon. See viib teid teisele ekraanile.
  • Siin, Kerige alla, kuni näete seadeid ja privaatsust. Kui vajutate, ilmub teine ​​väike menüü. Klõpsake nuppu Seaded.
  • Konfiguratsioonist leiate mitu jaotist. Aga tegelikult mida sinaPeame vajutama on Profiili sätted.
  • Kui vajutate, kuvatakse uus menüü ja selle pakutavate valikute hulgas Ilmuvad plokid. Vajutage.
  • Siin näete loendit inimestest, kelle olete blokeerinud ja kõik, mida pead tegema, on inimese asukoht kindlaks teha või inimesed, keda soovite "avada" ja vajutage nuppu "avamine", mis asub nende profiili paremal kõrval.

Mida teha, kui tahan kellegi oma ettevõtte lehel deblokeerida?

Võib juhtuda, et sa pole blokeerimist teinud mitte isikliku profiiliga, vaid oma ettevõtte lehel. Inimesed, kes ründavad teid ja teie tooteid, rämpsposti sõnumeid jne. võib olla mõned põhjused, miks pidite blokeerimise otsuse tegema. Aga mis siis, kui soovite selle avada?

Selleks peate minema oma Facebooki lehele. Nagu teate, on igal lehel seadete nupp. Vajutage.

vasakpoolses veerus teil on jaotis nimega "Inimesed ja muud lehed". Seda kasutatakse selleks, et näha nimekirja neist, kellele su leht meeldib, kes sind jälgivad jne. Kuid ka siit leiate enda tehtud klotse.

Kui valite kasutaja, kelle blokeeringu soovite tühistada, ilmub paremale ja ülaossa väike ratas. Seal saate lukust lahti teha.

Kinnitage, et see on see, mida soovite teha, ja see on taas aktiivne.

Mis juhtub, kui ma kellegi blokeeringu tühistan?

Facebooki logo

Nagu sa tead, kui inimene on blokeeritud, ei saa ta teiega ühendust võtta. See ei hõlma mitte ainult sõnumeid, vaid ka oma profiili nägemist (vähemalt seda, mida pärast blokeerimist postitate, kui see pole avalik).

See tähendab, et kui deblokeerite Facebookis, lubate tal näha teie väljaandeid, saada teie sõbraks ja saata teile sõnumeidJne

Kui olete pärast luku avamist meelt muutnud, siis teadke seda selle uuesti blokeerimiseks peate ootama 48 tundi.

Muidugi kinnitame teile, et nii selle blokeerimisel kui ka avamisel kasutajat ei teavitata, see tähendab, et ta ei saa ühtegi teatist. Ainus viis, kuidas saate teada, kas olete blokeeritud või deblokeeritud, on minna oma profiilile. Kui leiate selle, on see lukustamata; ja kui ei, siis teate, et see on blokeeritud.

Kas teile on selge, kuidas Facebookis blokeeringut tühistada?


Artikli sisu järgib meie põhimõtteid toimetuse eetika. Veast teatamiseks klõpsake nuppu siin.

Ole esimene kommentaar

Jäta oma kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.

*

*

  1. Andmete eest vastutab: ajaveeb Actualidad
  2. Andmete eesmärk: Rämpsposti kontrollimine, kommentaaride haldamine.
  3. Seadustamine: teie nõusolek
  4. Andmete edastamine: andmeid ei edastata kolmandatele isikutele, välja arvatud juriidilise kohustuse alusel.
  5. Andmete salvestamine: andmebaas, mida haldab Occentus Networks (EL)
  6. Õigused: igal ajal saate oma teavet piirata, taastada ja kustutada.