Alternatif kanggo PayPal

PayPal Alternatif

PayPal, nalika dirilis, dadi salah siji saka cara pembayaran online paling revolusioner nganti wektu sing. Ora mung ngijini sampeyan kanggo ngirim lan nampa dhuwit cepet antarane kanca utawa kulawarga, nanging uga njamin sing ngirim dhuwit wis rampung ing cara aman, kang akeh opsi liyane ora duwe. Mesthi kabeh kita wis ndeleng pilihan pembayaran iki ing sawetara titik nalika kita arep tuku ing situs web tartamtu, nanging Ana alternatif kanggo PayPal kasedhiya lan padha isih menarik kanggo sampeyan.

Ora mung iki, nanging cara pembayaran iki nduweni hubungan sing kuat karo bisnis elektronik nalika ngolah pembayaran lan nyiapake laporan, iki ngidini kanggo nampa pembayaran kanggo layanan lan produk tanpa masalah. Kabeh iki nyebabake dheweke ngumpulake mayuta-yuta pangguna saka sak ndonya, nggawe pilihan pembayaran iki minangka salah sawijining sing paling populer.

Kaya sing wis dingerteni, saka bidang manajemen pembayaran uga ing tingkat pribadi ing ngirim utawa nampa dhuwit, PayPal wis dadi salah sawijining pilihan sing paling dipilih dening pangguna sing beda amarga gampang digunakake, kacepetan lan keamanan.. Senadyan mangkono, ana akeh wong liyane sing seneng karo jinis platform liyane sing nawakake layanan sing luwih cocog karo kabutuhan.

Apa PayPal lan cara kerjane?

logo paypal

Kita ngomong babagan layanan sing sampeyan bakal bisa mbayar, ngirim dhuwit lan nampa pembayaran liyane tanpa kudu ngetik data finansial, saben sampeyan pengin pindhah.. Sampeyan bisa mbayar kanthi cara pembayaran iki kanthi cepet lan kanthi aman. Dheweke ujar manawa ana sekitar 250 yuta wong sing nyebar ing 200 negara sing nggunakake platform kasebut kanggo nggawe gerakan finansial.

Kanggo nindakake kegiatan apa wae, app nggunakake teknologi enkripsi lan alat Nyegah penipuan ing basis. Thanks kanggo keluwesan, sampeyan bakal bisa nyambung akun bank utawa kertu karo akun PayPal pribadi. Saliyane iki, platform stands metu kanggo penak ing syarat-syarat nggunakake, sampeyan bisa ngirim dhuwit ing cara banget prasaja mung sawetara klik.

PayPal Alternatif

Kaya sing bakal kita deleng ing ngisor iki ana nomer akeh alternatif kanggo PayPal, kang bisa dadi dicokot akeh banget. Pangguna tartamtu, nalika nggunakake siji opsi utawa liyane, milih salah siji sing paling toko online nawakake kanggo mbayar, lan ing PayPal iki njupuk posisi nomer siji. Nanging, ing aspek liyane kayata keluwesan, proteksi data utawa malah nangani aplikasi, ana pilihan liyane sing ngluwihi.

Dadi siji alesan utawa liyane, ana sawetara alternatif kasedhiya kanggo PayPal, padha duwe beda, nanging padha tindakake adil, kanggo ngidini pangguna nggawe pembayaran kanthi cara sing gampang. Sabanjure, kita bakal menehi jeneng sampeyan minangka alternatif sing paling relevan saiki.

Google Pay

Google Pay

https://pay.google.com/

Raksasa Google wis bisa mlebu lan tetep ing layanan pembayaran liwat piranti seluler. Google Pay minangka aplikasi pembayaran nomer loro sing wis dikembangake dening multinasional kanggo nggawe pembayaran elektronik, amarga sadurunge wis nyoba nganggo Google Wallet.

Kanthi app iki, sampeyan bakal bisa kanggo ngirim lan nampa dhuwit nggunakake alamat email utawa nomer telpon pribadi pangguna sing pengin nggawe gerakan financial ngandika. Iki pembayaran sing kita ngomong bab, sampeyan bakal duwe kamungkinan kanggo nggawe wong utawa online. Salah siji saka kaluwihan sing stands metu ing alternatif pisanan iki kita nggawa sampeyan keamanan, awit iku babar blas ngalangi. Kajaba iku, kudu ditekanake yen ora ana biaya lan ora ana biaya tambahan kanggo panggunaane.

Skrill

Skrill

https://www.skrill.com/

Alternatif kapindho iki meh padha karo PayPal, lan bisa uga katon padha. Sing penting babagan Skrill yaiku sistem prabayar lan antarmuka sing resik lan prasaja. Wiwit katon ing 2001, wis dipanggonke dhewe minangka pilihan apik kanggo aplikasi kanggo ngirim dhuwit cepet lan aman.

Sawetara kaluwihan saka Skrill iku sawijining konfigurasi gampang, keamanan ngalangi, kompatibilitas karo mata uang beda supaya bisa digunakake ing macem-macem bagéan donya. Saliyane sing wis kasebut, sampeyan mung kudu nggawe utawa nampa pembayaran mung nganggo alamat email utawa nomer pribadi.

Apple Pay

Apple Pay

https://www.apple.com/

Alternatif sing diwenehake Apple marang PayPal kalebu layanan pembayaran seluler lan mung kasedhiya ing produk paling anyar sing diluncurake merek iki. Nalika kita pirembagan bab pilihan iki, kita ora mung referring kanggo wayahe Processing pembayaran nalika tuku item tartamtu, nanging uga kanggo kamungkinan ngirim lan nampa dhuwit antarane kedhaftar Apple.

Sistem kaya kabeh opsi sing kita sebutno, banget prasaja kanggo nggunakake. Kanthi mung siji klik sampeyan bakal bisa mbayar nganggo piranti ing keamanan dhuwur ing proses. Sampeyan kudu nyatet sing kompatibel karo paling kertu lan layanan pembayaran.

Amazon Pay

Amazon Pay

https://pay.amazon.es/

Layanan pembayaran par excellence saka perusahaan dodolan online platform iki. Pilihan pembayaran iki sampeyan entuk manfaat saka reputasi apik perusahaan online, sanajan senadyan iki, iku kudu ngandika sing ora pimpinan ing sektor.

mung, Alamat email lan sandhi pribadhi dibutuhake kanggo nindakake proses tuku.a. Kanthi informasi finansial sing disimpen ing akun Amazon, tuku bakal rampung ing sawetara detik. Perusahaan Amazon dadi perantara antarane klien lan bakul.

Klarna

Klarna

https://www.klarna.com/

jeneng iki, donya muni ing skenario saiki lan ana akeh perusahaan sing saiki pilihan pembayaran iki ing toko online. Kanthi Klarna, sampeyan bakal bisa tuku saiki lan mbayar mengko, bisa dibagi total biaya dadi telung cicilan nyaman.

Beban iki ora duwe kapentingan lan bakal dikenani biaya kanggo kertu kredit utawa debit saben wulan. Iki minangka salah sawijining alternatif pembayaran sing paling apik lan sampeyan bisa dibagi lan mbantu nutupi biaya kasebut kanthi cara sing prasaja lan nyaman kanggo entuk kabeh sing dikarepake.

Bizum

Bizum

https://bizum.es/

Pungkasan, kita nggawa sampeyan salah sawijining alternatif sing paling akeh digunakake saiki dening ewonan pangguna. Kita ngomong babagan Bizum, aplikasi sing tujuane yaiku pembayaran langsung, trep, cepet lan aman. Tujuan utama platform iki yaiku dadi cara pembayaran seluler favorit ing antarane pangguna sing beda-beda.

Kanggo nggunakake, sampeyan mung kudu download aplikasi ing toko pamilike, ketik data banking online lan akses tanpa masalah. Saiki, sampeyan bakal bisa ngirim utawa nampa Bizum langsung.

Sawetara opsi sing wis kasebut ing dhaptar iki beda karo PayPal amarga cara ngirim utawa nampa pembayaran, dene liyane bisa uga luwih apik babagan fungsine. Sampeyan mung kudu nganalisa karakteristik saben wong lan entuk sing paling cocog lan cocog karo kabutuhan sampeyan.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Blog Aktualidad
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.