Lima alternatif gratis kanggo Photoshop

Alternatif gratis kanggo Photoshop

Kanggo profesional lan penyayang nyunting gambar, tampilan pisanan program Adobe Photoshop tegese owah-owahan gedhe ing cara nyunting lan nggawe.. Iku menehi kamungkinan kanggo bisa liwat lapisan, nambah efek beda, retouch tanpa watesan, etc. Ing cendhak, kabeh sing digawa Photoshop minangka revolusi tingkat liyane.

Nanging, saiki, ana panjaluk gedhe kanggo nyunting foto lan tuntutane saya tambah akeh. Kita takon dhéwé, apa perlu nggunakake Adobe Photoshop? Apa ora ana alternatif gratis sing luwih gampang diakses kanggo Photoshop? Wangsulané ya. Ing publikasi iki, kita bakal nganalisa karo sampeyan macem-macem alternatif gratis kanggo Photoshop sing bisa ditemokake ing pasar.

Apa sing apik babagan nggunakake alternatif kanggo Photoshop?

nyunting gambar

Ana sawetara kaluwihan sing bisa ditemokake nalika nggunakake alternatif gratis kanggo Photoshop kanggo entuk asil profesional, nanging Sing penting yaiku ngerti carane nggunakake kanthi bener kanggo entuk panyuntingan gambar sing narik kawigaten para pamirsa sing beda-beda.

Banjur We are pointing metu sawetara saka kaluwihan utama kanggo nggawe keputusan iki lan milih salah siji saka alternatif sing bakal kita sebutno mengko.

  • Ora perlu ngundhuh piranti lunak ing piranti. Kanggo sawetara wong, titik iki minangka relief gedhe amarga ngirit biaya, papan lan konsumsi memori internal.
  • Sampeyan ora kudu entuk lisensi dadi tegese tabungan. Yen sampeyan ora bakal nggunakake akeh, ora perlu nggawe investasi kanggo entuk lisensi program.
  • Piranti lan fitur sing padha karo Adobe Photoshop. Kabeh alternatif sing bakal dijenengi duwe fungsi sing padha karo Photoshop lan bisa menehi asil sing profesional banget.
  • Merek sampeyan lan sampeyan minangka desainer lagi nyoba. Sampeyan kudu nggoleki kualitas sing paling apik lan ngasilake alat sing bakal ditindakake supaya bisa narik kawigaten para pamirsa liwat karya sampeyan.

Yen sampeyan ngerti sawetara kaluwihan utama kanggo milih alternatif gratis kanggo Photoshop, wektune sampeyan sinau babagan macem-macem pilihan sing mesthi bakal digunakake kanthi nyaman, gampang diakses lan cepet.

Alternatif gratis kanggo Photoshop

Program sing bakal ditemokake ing bagean iki, Iku pilihan sing bener banget kanggo bisa ngowahi foto utawa gambar. Iki minangka alat gratis, sanajan bisa uga ana versi mbayar sing luwih dhuwur.

GIMP

GIMP

https://www.gimp.org/

Kita miwiti karo salah sawijining program panyuntingan gambar sing paling misuwur lan paling apik ing jaman saiki. Wis, karo macem-macem pribadi babar blas perlu kanggo bisa nindakake macem-macem retouching Photographic. Antarmuka sing bakal ditemokake ing alternatif iki meh padha karo Adobe Photoshop.

Salah sawijining kauntungan saka GIMP yaiku, minangka alternatif gratis, bisa dianggep minangka alat kanggo miwiti ing jagad panyuntingan kanggo wong-wong mau, sing ora duwe akeh manajemen utawa kawruh. Nandheske sing padha duwe versi mbayar sing kalebu opsi majeng liyane.

Ora perlu ngapusi, mula kita ngomong yen Photoshop minangka dewa program editing gambar, nanging Alternatif pisanan sing wis digawa menyang sampeyan ora adoh lan bisa menehi asil sing apik banget.

Photopea

Photopea

https://www.photopea.com/

Aplikasi gratis kaya kabeh sing bakal kita deleng saiki, sing sampeyan bakal entuk proses panyuntingan sing luwih maju. Photopea, iku oriented kanggo wong-wong sing golek asil profesional ing edisi. Ana sing nggambarake dheweke minangka kloning Photoshop.

alternatif iki, Nawakake kekuwatan kanggo nggarap file kanthi macem-macem format amarga bisa digunakake karo grafis vektor lan raster. Uga, ora perlu nginstal ing piranti, sampeyan mung bisa ngakses portal web lan miwiti proses panyuntingan online.

Siji kekurangan sing kita pikir sampeyan kudu ngerti yaiku pribadi tartamtu digunakake dening aplikasi iki, ing ngisor tingkat Adobe Photoshop. Nanging, ing sisih liya, kudu dicritakake manawa alat kasebut kanggo nyunting canggih.

KRITA

KRITA

https://es.wikipedia.org/

Yen sampeyan seneng nggambar, alternatif iki khusus kanggo sampeyan. Iki minangka pilihan sing cocog kanggo para penyayang lan profesional nggambar, nanging uga alternatif apik kanggo editing gambar profesional.

Antarmuka KRITA meh padha karo Photoshop, saengga bisa dadi pilihan sing bener. kanggo wong-wong sing pengin entuk kawruh lan, berkembang kanthi cara sing luwih apik ing edisi profesional.

Iku piranti lunak gratis lan gratis. Sampeyan bakal bisa nemokake ing alternatif iki, kabeh unsur perlu kanggo edition apik saka foto. Sampeyan bakal nggarap lapisan, topeng, palet warna, lsp. Saliyane asisten gambar lan manajer sumber.

PIXLR

PIXLR

https://pixlr.com/es/

Editor pikiran, kanggo kabeh wong sing ora kepikiran kerja online. Cocog kanggo fotografer, ilustrator lan desainer. Alternatif iki nawakake versi sing dianyari karo alat profesional.

Kerjane kanthi bener ing browser apa wae amarga adhedhasar HTML5, lan sampeyan bakal bisa nggarap PIXLR ing iPads. Nalika sampeyan miwiti proses editing, sampeyan bakal nemokake antarmuka modern lan prasaja karo werna padhang lan peteng.

Kabeh setelan sing perlu wis klebu. ing alternatif gratis iki lan uga duwe alat koreksi otomatis kanggo mbantu nyepetake karya.

Karya foto

FOTOWORKS

https://www.pcworld.es/

Yen sampeyan pangguna Windows, opsi pungkasan iki sing kita nggawa sampeyan bisa dadi siji kanggo sampeyan. Iku pilihan, Bisa digunakake dening pamula lan profesional editing gambar. Platform iki nawakake macem-macem fungsi penting babagan panyuntingan.

Sampeyan bakal nemokake manawa antarmuka kasebut gampang banget, uga intuisi, saengga bakal luwih gampang sampeyan nggoleki alat lan proses kerja.. Elinga yen Photoworks nduweni teknologi pangenalan sing gampang lan perpustakaan pangaturan kanggo nggawe gambar sing apik.

Sawise nemokake limang alternatif apik iki, kita takon sampeyan pitakonan Apa Photoshop isih dadi pilihan sing penting? Tanpa mangu-mangu, apa sampeyan bakal nindakake pakaryan profesional utawa kanggo panggunaan pribadi, alternatif kasebut kudu dipikirake.

Mesthi, kanggo akeh Photoshop isih dadi raja ing donya editing foto, nanging kita pracaya iku ora perlu kanggo tuku program iki kanggo entuk asil profesional, saliyane kanggo samubarang alternatif iki sampeyan bisa miwiti ing donya editing lan golek ilmu kanthi cara sing paling apik.

Muga-muga publikasi iki bisa mbantu sampeyan lan elinga yen sampeyan nggunakake alternatif gratis liyane kanggo Photoshop sing pengin dituduhake, aja lali nulis ing kothak komentar.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Blog Aktualidad
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.