Alternatif kanggo TodoTorrent: pilihan sing paling apik

alltorrent

Sawetara wektu kepungkur, nalika TodoTorrent beroperasi, kabeh wong menyang situs web iki kanggo golek film, seri, buku, lan liya-liyane. Nanging, kasuksesan sing disebabake dening muncule situs web iki uga ndadekake polisi nggatekake. Lan karo iku teka sawijining penutupan. Nanging tansah ana alternatif kanggo TodoTorrent.

Yen sampeyan uga nggoleki papan sing dadi "oasis" tartamtu lan ing ngendi sampeyan bisa nemokake kabeh sing sampeyan goleki, bisa uga alternatif sing bakal diusulake bakal cocog karo sampeyan. Apa sampeyan pengin ngerti apa iku?

Apa sing kedadeyan karo TodoTorrent?

Kanggo mangsuli sampeyan kanthi cepet lan langsung, kita bakal ngandhani yen ditutup dening polisi amarga iki minangka situs web hacking lan amarga narik kawigaten akeh (wis dadi nomer 1 ing Spanyol lan kabeh wong ngerti babagan iki) pungkasane ngalami masalah. karo hukum.

Ing kasunyatan, sadurunge penutupan final, wong-wong sing ngunjungi asring wis dielingake saka penutupan sementara sing herald paling awon. Lan pancen kedadeyan kasebut amarga ditutup lan ora bisa digunakake.

Nanging kaya sing dikandhakake, nalika lawang ditutup, jendhela mbukak. Mung, tinimbang siji, ana akeh liyane. Lan sing bakal kita pirembagan bab, alternatif kanggo TodoTorrent.

Lan sadurunge sampeyan mikir babagan iki, saka kene kita nerangake manawa mung ngandhani sampeyan. Apa sing sampeyan lakoni (utawa mandheg) karo situs web kasebut terserah sampeyan.

Alternatif kanggo TodoTorrent

Situs web hacking ana akeh. Dheweke uga duwe torrents. Nanging kabeh sing ana, kita bisa nyorot sawetara sing padha karo kabeh sing ditemokake ing TodoTorrent. Contone…

Pirate Bay

Pirate Bay

Utawa diterjemahake menyang Spanyol, Teluk bajak laut. Situs web iki digawe ing taun 2003 lan isih bisa digunakake. Nyatane, wiwit penutupan TodoTorrent wis dadi papan ing ngendi sampeyan bisa nemokake Torrent sing sampeyan goleki.

Operasie padha, utawa padha, kaya nalika sampeyan nggoleki ing Google. Ing sampeyan bakal nemokake video, game, seri, film lan akeh liyane sing bisa nelusuri. Coba lan deleng.

1337X

Iki minangka salah sawijining alternatif kanggo TodoTorrent sing kudu digatekake. ugi, Iku cukup stabil sing ndadekake download lan telusuran efektif lan sampeyan ora tetep separo.

Wiwitane ora ana komunitas sing akeh, nanging saiki wis tuwuh lan yen sing digoleki yaiku film, seri utawa musik, ing kana sampeyan bakal entuk bathi. Malah yen ana sing lawas, sampeyan bakal njupuk metu.

RARBG

Jeneng aneh iki ditemokake kanggo akeh amarga iki minangka salah sawijining kaca paling apik sing bisa sampeyan temokake kanggo ndownload torrent. Wis meh kabeh, utawa paling sing sing wis digunakake ngandika.

Iki diadegaké ing taun 2008 lan sanajan iku web adhedhasar video kualitas dhuwur, sing bener iku uga sampeyan bakal duwe sumber kanggo nemokake film langka, file utawa game.

EZTV

Alternatif liyane kanggo TodoTorrent yaiku, utamané yen sampeyan nggoleki acara TV utawa seri. Mesthine, akeh lalu lintas lan kadhangkala dadi angel kanggo navigasi utawa menehi kesalahan. Nanging yen sampeyan nyoba sampeyan bakal entuk cepet utawa mengko.

infomaniakos

infomaniakos

Kita seneng karo alternatif iki kanggo TodoTorrent amarga ora jenuh karo pariwara, spanduk lan pop-up saben-saben kita menyang ngendi wae. Salajengipun, iku salah siji saka situs web paling apik kanggo nemokake konten ing basa Spanyol, sing kadhangkala angel ing platform saka negara liya.

Torrentz2

Mesthi sampeyan wis krungu luwih saka sepisan yen "nalika lawang ditutup, jendhela mbukak". Ya, iki sing dipikirake wong Torrentz nalika, ing 2016, kanthi sukarela nutup kaca kasebut, amarga Torrentz2 muncul sawetara wektu mengko.

Sampeyan wis mesin telusur torrent sampeyan dhewe sing ngijini sampeyan kanggo nemokake apa sing looking for gampang thanks kanggo akeh situs trek.

YTS

Yen sampeyan nggoleki film, iki minangka salah sawijining alternatif kanggo TodoTorrent sing kudu digatekake. Mbuwang saka Ewonan film lan kualitas apik banget. Kajaba iku, amarga ana akeh pangguna, bisa diundhuh ing wektu sing cendhak.

nyaa

nyaa

Mesthine yen sampeyan penggemar anime, jeneng kasebut, utawa squeal, sampeyan ngerti. Lan akeh. Ing pilihan iki sampeyan bakal bisa nemokake kabeh torrents sing pengin ing syarat-syarat seri, film, video game, aplikasi lan apa wae sampeyan bisa mikir bab anime.

Sampeyan bisa uga mbantu situs kasebut tuwuh kanthi nambah torrent sampeyan dhewe. Mesthi, nalika nggoleki sing paling apik sampeyan duwe sawetara masalah, utamane yen sampeyan ora ngerti basa Jepang. Nanging yen sampeyan ngaturake dhewe kanggo subtitling anime, sing paling kamungkinan ing kene sampeyan bisa nemokake episode sing resik supaya bisa menehi subtitle. Utawa sampeyan bisa ndownload seri terjemahan lengkap kanggo nonton sadurunge metu ing Spanyol.

limetorrents

Situs web iki minangka salah sawijining alternatif kanggo TodoTorrent sing kudu sampeyan duwe nanging "karo pinset". Lan iku sing padha lumaku konco kanggo nutup iku, karo apa padha kerep kudu ngganti domain lan sampeyan malah bisa nemokake iku mudhun.

Ing kono sampeyan bakal nemokake dhewe seri lan film kang ora bakal njupuk dawa kanggo download amarga ana cukup wong sing nyambung.

EliteTorrent

EliteTorrent

Yen sampeyan nggunakake konten ing basa liyane saka Spanyol, mula ora ana sing luwih apik tinimbang pindhah menyang salah sawijining alternatif TodoTorrent sing fokus ing Spanyol utawa Latino (sanajan uga duwe subtitle Inggris, ati-ati).

Kaca iki dianggo kaya mesin telusur, sing ora ana sadurunge (sampeyan bisa ndeleng film paling anyar ing basa Spanyol, Latin, subtitle, seri ...). Saiki sampeyan mung kudu sijine apa sing looking for lan sampeyan bakal entuk asil. Kajaba iku, kualitas apik lan sampeyan bisa entuk ing macem-macem format, saka DVDRip, HDTV utawa BRRip.

Torlock

Alternatif pungkasan sing kita tinggalake yaiku Torlock (Google nggoleki Torlock2 uga katon). Iku mung siji bab ala lan iku akeh popups katon lan saben sampeyan nutul nang endi wae sampeyan entuk tab anyar utawa jendhela iklan.

Nanging ngandika duwe torrents asli lan uga sawetara yuta wong karo lunak, music, film, seri lan game. Iku bab arming dhewe karo sabar lan review.

Nalika sampeyan bisa ndeleng, ana alternatif kanggo TodoTorrent. Sampeyan mung kudu nyoba sawetara kanggo mangerteni yen lagi apa sing looking for utawa yen padha ora duwe kualitas apik ing video utawa padha njupuk dawa banget kanggo download. Pramila tansah nyoba sawetara lan tetep paling anyar lan sing menehi asil paling apik. Apa sampeyan menehi rekomendasi liyane?


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Blog Aktualidad
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.