Aplikasi IPTV paling apik kanggo PC Sampeyan Kudu Coba

Aplikasi Plex IPTV kanggo PC

Dadi luwih umum nggunakake PC utawa laptop kanggo nonton TV. Ya merga seneng nonton adoh saka omah, amarga pengin seneng TV ing kamar sing ora ana antena, lsp. Mulane aplikasi IPTV kanggo PC wis dadi telusuran sing terus-terusan kanggo akeh pangguna.

Lan mulane, ing kene kita bakal menehi sawetara aplikasi IPTV sing paling apik kanggo komputer sampeyan sing bisa menehi siaran gratis ing saluran apa wae, nasional lan internasional. Apa sampeyan pengin ngerti sawetara saka wong-wong mau?

VLC Media Player

Aplikasi VLC Media Player IPTV kanggo PC

Kita bisa ngomong babagan dheweke iku salah siji sing paling lengkap, Versatile lan kompatibel kabeh kang kita bisa ketemu. Aku ngerti Iku aplikasi open source, sing tegese sapa wae sing bisa nganyarke iku bebas nglakoni supaya bisa duwe aplikasi sing luwih migunani.

Gratis temenan lan sing wis akeh digunakake kanggo menehi kesempatan kanggo nonton ewu saluran liwat PC.

5KPlayer

Kita ora bisa ngandhani apa-apa sing ala babagan IPTV iki, amarga iku bener cantik apik, dadi luwih supaya kita ngomong bab pamuter media. Ndhukung 4K, MP4, MKV, DVD, MP3, FLAC… lan liya-liyane.

Kanggo ndownload, sampeyan duwe situs web resmi lan ora mung bisa nonton video, nanging uga ngrungokake musik.

IPTVAL

Este mbok menawa sing bener yen sampeyan pengin duwe repertoar 30.000 saluran, antarane kang olahraga lan film asli ngadeg metu. Kanggo nindakake iki, sampeyan mung kudu ndownload aplikasi kasebut, duwe Internet lan piranti sing kompatibel. Lan iku.

Plex

Plex minangka aplikasi IPTV liyane sing kudu digatekake PC amarga lengkap. Lan iku sing sampeyan arep nyiyapake server media dhewe ing ngendi sampeyan bakal bisa ndeleng film, seri, televisi langsung, nanging uga podcast, musik ...

Nanging, ana cacat cilik, lan yen sampeyan mung pengin muter saluran IPTV, ora bakal bisa (sampeyan mung bisa muter video sing disimpen ing komputer).

Kodi

Kodi

Kodi minangka salah sawijining IPTV sing paling misuwur lan digunakake. Ing sampeyan bisa duwe konten liwat streaming lan sampeyan bisa nonton film, seri lan liya-liyane.

Download gratis lan gampang digunakake amarga tumindak meh kaya komputer, mula golek film, seri lan liya-liyane mung golek folder sing beda-beda.

Mesthi, ing wiwitan bisa saturate dicokot amarga Ora gampang dimangerteni nanging yen sampeyan nindakake, kabeh bakal dadi "jahit lan nyanyi".

TV prasaja

TV prasaja

Iki minangka versi kanggo nonton TV online. Kajaba iku, wis pamuter sing banget ngelingi VLC nanging bener versi dianyari saka iku. Lan nemen mbenakake puter maneh.

Uga, sampeyan bisa mbukak kategori lan muter miturut selera sampeyan, kang ndadekake kabeh luwih gampang lan luwih cepet.

Smartphones IPTV

Ing aplikasi IPTV kanggo PC sing bisa diduweni, iki dianggep salah siji sing paling apik kanggo duwe DTT ing komputer lan, kanthi cara iki, nonton saluran televisi apa wae, mung ing komputer. Ya tenan, uga kasedhiya kanggo smartphone (supaya sampeyan bisa nonton TV ing ngendi wae).

Kajaba uga nduweni kemampuan kanggo mbukak dhaptar lagu saka komputer, ngimpor, lan kanthi mangkono bisa ndeleng kabeh sing dikarepake.

Siji-sijine sing ala yaiku organisasi kasebut katon ora ana. Iku sing paling masalah saka IPTV iki lan uga Iku salah siji saka aplikasi sing paling cedhak karo baris antarane legal lan ilegal.

Titik liyane nglawan yaiku dhukungan, sing dudu salah siji sing paling apik.

ProgDVB / ProgTV

Mbayangno yen sampeyan mulih ing wayah wengi, mriksa jadwal televisi lan ternyata ana rong saluran sing sampeyan seneng nonton ing wektu sing padha amarga nuduhake apa sing dikarepake. Nanging, kajaba sing sijine ing rong layar lan bisa kanggo mbedakake audio saka siji liyane, iku mokal.

Inggih, Kanthi aplikasi IPTV iki, sampeyan bakal duwe salah sawijining fungsi ekstra sing bakal mbantu masalah sampeyan: ngrekam televisi.

Iki minangka aplikasi universal lan dianggep minangka salah sawijining sing paling apik kanggo nonton televisi digital, uga kanggo ngrungokake radio. Lan sanajan jenenge katon kaya, nanging sejatine rong program sing beda, saben duwe antarmuka dhewe, sanajan bisa digunakake ing aplikasi sing padha.

GSE Smart IPTV

Aplikasi IPTV liyane sing bisa digunakake kanggo nonton saluran langsung. Nyatane, paling apik iku sampeyan bisa muter ing macem-macem format (45 pas) kalebu streaming.

Ya yen sampeyan pengin nggunakake ing Android sampeyan kudu emulator PC amarga yen ora, iku ora bisa.

Pamuter TV Gratis

Ing kene sampeyan duwe aplikasi kanggo nonton saluran TV ing komputer tanpa kuwatir babagan iklan (kajaba sing saluran dhewe matak, mesthi). Disebutake minangka salah sawijining sing paling apik kanggo dhaptar IPTV.

Sampeyan mung kudu ngundhuh aplikasi kasebut, nginstal lan ketik. Banjur, kanthi klik kaping pindho sampeyan bakal duwe saluran sing pengin ditonton tanpa masalah. Mesthine, anggere lagi mbukak (elinga yen dheweke sah lan nyoba ora duwe konten sing bisa nutup program kasebut).

Apa sah nggunakake aplikasi IPTV kanggo PC?

Iku pancen normal kanggo sampeyan takon dhewe pitakonan iki, utamané amarga nalika nggunakake soko sing "gratis" kita asring mikir sing wewatesan karo ilegal. Nanging sing bener yaiku teknologi apa wae sing sah. Ing tembung liyane, nggunakake IPTV iku legal lan nyatane akeh operator telekomunikasi digunakake kanggo saluran mbayar.

Saiki, panggunaan sing sampeyan gunakake kanggo teknologi kasebut wis dadi sampeyan. Ing tembung liyane, yen sampeyan ngatur kanggo nonton saluran pirate, utawa padha, tanggung jawab wis duwe. Nanging apa dhasare, sing wis diomongake, ora ala lan sampeyan bisa nggunakake tanpa masalah.

Sampeyan wis ngerti macem-macem aplikasi IPTV kanggo PC sing ana, sanajan kanthi suwene wektu akeh sing bakal ilang lan sawetara liyane bakal lair lan bisa nambah sing kita duwe. Apa sampeyan nggunakake sembarang? Apa sampeyan nyaranake siji liyane sing durung kita komentari?


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Blog Aktualidad
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.