Aplikasi kanggo nambah kualitas video

Aplikasi kanggo nambah kualitas video

Ana kasus nalika wong pengin njupuk foto utawa ngrekam video, lan asil pungkasan ora cocog karo dheweke, ora mesthi amarga foto sing dijupuk utawa sudut sing dijupuk, nanging amarga kualitas gambar kasebut. Yen iki kedaden kanggo sampeyan, tinimbang nyerah sampeyan bisa nggunakake aplikasi kanggo nambah kualitas video.

Njupuk manungsa waé lan njaluk masyarakat kanggo mandheg ing video gumantung ing jurusan dhuwure kualitas sing sampeyan kurban. Iki dijawab kanthi teori kegunaan lan kepuasan, sing nyatakake yen pamirsa ora pasif lan konten sing dipilih kanggo nyukupi kepinginan lan kabutuhan sing nyenengake.

Ing pangertèn iki, kanggo nggayuh tujuan kasebut, sampeyan duwe sawetara aplikasi ing ngisor iki:

ngowahi foto dadi video
Artikel sing gegandhengan:
Program kanggo ngowahi foto dadi video

FilmoraGo

Filmora pindhah

Iku dianggep kanggo FilmoraGo aplikasi panyuntingan video paling apik sing bisa ditemokake, lan ora kurang amarga ora ana alat ing aspek iki, uga nduweni kemampuan kanggo nambah kualitas video saka telpon. Iki liwat korektor warna, efek, saringan, imbangan padhang, overlay, lan efek liyane.

Kajaba iku, ngidini sampeyan ngekspor karya sing wis ditindakake kanggo nambah video kanthi kualitas nganti 1080p. Sanajan akeh fungsi sing diwatesi ing bagean premium, ana sawetara alat gratis ing versi nyoba sing bisa digunakake kanggo perbaikan iki.

Sampeyan bisa download versi resmi Filmora kanggo Android.

dijupuk

dijupuk

InShot minangka aplikasi sing cukup lengkap sing ngidini sampeyan nutupi saben rinci sing dikarepake ing video, ora mung nawakake alat panyuntingan lan ekspor, nanging uga kanggo nambah kualitas gambar, nyetel padhange, kontras, lan jenuh, uga nambah saringan, teks lan nambah transisi.

Sistem kasebut uga cukup apik, nglumpukake saben alat miturut kategori lan ngidini mesin telusur kanthi cepet nemokake fungsi kanthi jeneng, ngirit pirang-pirang menit kerja. Kajaba iku, nduweni bar panggeser horisontal kanggo saben fungsi, supaya sampeyan bisa nyetel kualitas video kanthi cara sing paling rinci.

Sampeyan bisa download versi inshot ing android.

PowerDirektor

Direktur Tenaga

Kanthi kabeh fitur PowerDirector, wong bakal bisa nggawe persis video sing dikarepake tanpa repot. Ya, ora mung duwe macem-macem alat panyuntingan, nanging uga nggabungake alat koreksi lan pemugaran sing kuat kanggo ningkatake kualitas video kanthi cepet, uga fitur liyane kanggo mbenerake distorsi fisheye lan mbusak vignetting.

Uga, kalebu pitulungan saka intelijen buatan (AI) sing bisa mbantu sampeyan nambah video, iki bisa menehi saran babagan nyunting, nindakake pakaryan khusus cilik, utawa njaluk dhukungan babagan cara nggabungake sesuatu. Sanajan katon rumit, nanging kasunyatane PowerDirector nduweni antarmuka sing cukup gampang digunakake kanggo pemula, kanthi tutorial cilik sing wiwit wiwitan kanggo njawab pitakonan babagan sistem sampeyan.

Sampeyan bisa download versi android kene.

Afterlight

Afterlight

Tanpa mangu, Afterlight minangka aplikasi paling gampang ing kabeh dhaptar, kanthi darmabakti kanggo nambah gambar video. Nduwe alat sing kuat lan cepet sing bisa ngganti nada, ndandani jenuh, lan liya-liyane.

Kajaba iku, bagean sing dikhususake kanggo saringan bisa digunakake kanggo menehi video sampeyan nada vintage, isi nganggo nada anget utawa adhem gumantung saka emosi sing pengin dikirim.

Sampeyan bisa download versi android kene.

Wink dening Meitu

WinkVideo

Ora kaya aplikasi liyane ing dhaptar, Wink dening Meitu ora duwe alangan pamblokiran kanggo fungsi dhasar, dadi sampeyan ora perlu mbayar supaya bisa ngakses kabeh alat sing ditawakake, saliyane duwe sistem sing cukup gampang kanggo wong sing ora duwe pengalaman ing editing profesional.

Fokus ing kualitase, Wink dening Meitu nduweni fungsi kualitas gambar khusus, kanggo ngowahi video dadi kualitas HD, nambah kabeh rekaman kanthi cepet.

Sampeyan bisa download aplikasi android disini.

VivaVideo

LifeVideo

VivaVideo minangka platform sing misuwur kanthi fitur-fitur canggih, sing sampeyan bisa ngowahi lan nambah video, supaya nduweni kahanan sing sampurna kanggo ngadeg ing platform tartamtu kayata Instagram utawa TikTok, nggunakake saringan supaya nduweni estetika tartamtu sing ndhukung kualitas gambar.

Antarane alat sing bisa ditemokake kontrol warna, owah-owahan nada, pangaturan padhang, owah-owahan kacepetan, tambahan filter, gangguan, animasi, lan liya-liyane. Sanajan duwe versi gratis, disaranake mbayar supaya ora ngganggu iklan nalika nyunting, mbusak tandha banyu lan, mesthi, bisa ngakses kabeh fitur aplikasi.

Sampeyan bisa download aplikasi android disini.

VSCO

VSCO

Yen sampeyan pengin ngowahi video supaya katon padha karo film utawa seri sing disenengi, VSCO minangka pilihan sing paling apik kanggo sampeyan. Iki minangka aplikasi panyuntingan kanthi luwih saka 200 prasetel sing sampeyan bisa niru estetika film lawas kaya "Kodak", utawa luwih akeh produksi saiki kaya "Her" utawa "Rebo".

Platform kasebut nduweni saringan sing beda supaya bisa niru gambar film sing sampeyan goleki, uga pribadi editing kaya kontras lan kahanan kang gawe jenuh kanggo nggawe video ngadeg metu lan menehi tutul pribadi, plus fitur kaya Grain lan Feather kanggo tekstur karya lan menehi aran rampung unik.

Sampeyan bisa ngakses aplikasi android kene.

PicsArt

picsart

Salah sawijining aplikasi panyuntingan sing paling populer lan digunakake ing jaman saiki yaiku Picsart., amarga nduweni macem-macem alat panyuntingan kanggo foto lan video. Nanging, tanpa mangu-mangu, apa sing ndadekake iku bisa dadi kamungkinan kanggo ndeleng fungsi sing paling akeh digunakake dening pangguna, supaya sampeyan bisa nggawe video anyar karo tren paling anyar.

Fitur kasebut kalebu macem-macem saringan, kontrol pewarnaan lan warna, pangaturan warna, lan liya-liyane. Kajaba iku, aplikasi kasebut terus dianyari, dadi sampeyan bakal duwe fungsi anyar kanggo nyoba ing video sampeyan.

Sampeyan bisa ngakses Aplikasi Android kene.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Blog Aktualidad
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.