Aplikasi kanggo ngedol foto sikil

 

Apa amarga jimat, utawa amarga butuh foto khusus, akeh sing golek aplikasi kanggo ngedol foto sikil. Ana tenan pamirsa cocok kanggo iku sing gelem, yen sikil cantik, kanggo mbayar gambar kasebut. Senajan iku dudu bab sing gampang diomongake.

Nanging mesthine sampeyan wis ndeleng sawetara iklan utawa malah foto sikil lan sampeyan ora nganggep manawa iki bisa uga dadi duweke wong sing entuk bathi. Dadi, yen sampeyan duwe sikil sing ayu, utawa ing karir minangka fotografer sampeyan ora nganggep, kepiye yen sampeyan nggawe koleksi kanggo adol? Kita nunjukake aplikasi sing bisa didol kanggo ngedol foto sikil sing bisa dianggep.

instafeet

Kita miwiti karo app sing, amarga jenenge, bakal ngelingake sampeyan akeh jaringan sosial. Ing, apa Sampeyan bisa ndeleng ing komputer lan ing seluler, sampeyan kudu nggawe profil lan kanthi cara iki sampeyan bakal bisa ngedol konten foto sampeyan menyang sing pengin.

Ya, kanggo bisa pisanan sampeyan kudu ngliwati saringan amarga ora ana sing diterbitake tanpa persetujuan sadurunge saka sing ngatur web. Lan iku cara iki nggawe manawa wong-wong sing ana menyang apa padha pindhah, lan padha ora profil sing bisa bebaya, utawa menehi wong wektu hard.

Malah nalika nggawe akun sampeyan kudu ngliwati saringan. Nanging yen sampeyan sukses, lan njaluk wong tuku sampeyan, sampeyan bakal tetep 90% saka bathi nalika Instafeet tetep 10%. Pembayaran tansah digawe saben sasi, antarane 1 lan 15.

MungFans

app

Kita kudu ngelingake Iku dudu app kanggo ngedol foto kaki, nanging kanggo nindakake akeh liyane, meh kabeh cocok mung kanggo wong liwat 18 taun. Nanging akeh seniman sing ngunggah foto ing kana kanggo didol, supaya sampeyan bisa nimbang.

Ya iku luwih jaringan sosial kanggo golek pelanggan sing padha mbayar kanggo ngakses profil lan ndeleng foto sing, kang dadi cara kanggo entuk dhuwit ing short, medium lan long term yen sampeyan tetep aktif ing.

Kaki Finder

Aplikasi paling apik kanggo ngedol foto kaki

Aplikasi liyane kanggo ngedol foto kaki yaiku iki. Ing kono, kaya sing kasebut ing situs web, isi kaki dituku lan didol, supaya saben foto duwe rega. Lan kita wis ngelingake sampeyan yen ana akeh sing didhukung kanggo nglakoni.

Kanggo ndhaftar, ing kasus iki gratis, sampeyan mung kudu ngrampungake registrasi lan sampeyan kudu maca pandhuan pangguna.

Saiki, aja goleki ing Google Play amarga ora ana, sampeyan kudu nginstal saka pihak katelu (dadi ati-ati yen telpon nabrak nalika sampeyan nyoba nglakoni).

Minangka kanggo pangentukan, 90% kanggo sampeyan lan 10% kanggo app. Pembayaran ditindakake wiwit tanggal 1 nganti tanggal 15 saben wulan.

ismygirl

Aplikasi iki Iku meh padha karo Onlyfans, antara liya amarga uga diatur dening sistem langganan saben wulan kanggo ngakses konten pribadi. Ing kono sampeyan bisa ngedol foto kanthi individu lan uga wong bakal bisa ngubungi sampeyan liwat chatting.

Saiki, ora kaya ing aplikasi liyane, ing kasus iki bakal njupuk 30%, lan sampeyan bakal ngumpulake 70%. Nanging yen gambar sikil sing dijupuk minangka konten diwasa, Iku salah siji panggonan paling apik kanggo mlebu amarga fokus ing grup iki lan sampeyan bisa nemokake panuku apik kanggo foto (lan entuk dhuwit apik kanggo iku).

Shutterstock

Aplikasi kanggo Aplikasi kanggo ngedol foto kaki

Ing kasus iki Shutterstock dudu aplikasi kanggo ngedol foto sikil, nanging kanggo ngedol sembarang jinis photography, kalebu kaki. Uga elinga Kita ngomong babagan bank gambar mbayar sing digunakake ing akeh sektor, lan sing bakal menehi visibilitas gedhe nalika padha nelusuri foto kaki.

Kayane, 40% saben foto disimpen dening perusahaan, nalika sampeyan bakal nampa 60%. Nanging kanggo visibilitas menehi sampeyan, utamané yen sampeyan miwiti kanggo ndeleng dodolan munggah, iku bakal worth iku.

DollarFeet

Investigating sethitik liyane kita wis ketemu jaringan sosial iki. Nyatane, dheweke tumindak kaya siji nanging nyatane digunakake kanggo tuku lan ngedol foto kaki.

Ana rong jinis rekaman, gratis lan premium, sing bakal ngidini sampeyan nyambungake karo luwih akeh klien potensial lan gambar sampeyan bakal ditampilake luwih akeh.

Nalika wong pengin foto sampeyan dheweke mung kudu ngubungi sampeyan liwat chatting lan iku.

feetify

Liyane saka kaca ngendi sampeyan bisa ngedol foto kaki punika. Ing sampeyan duwe hadiah dhuwit lan kamungkinan ngirim foto, nanging uga kanggo tuku mau. Ya tenan, Kanggo bisa "nelusuri" kabeh sing ditawakake, sampeyan kudu ndhaptar. Ing kono sampeyan bakal weruh manawa ana pangguna aktif, sing paling adol lan kabeh iki bakal menehi ide babagan apa sing bisa ditindakake karo foto sampeyan.

Lan iku, ngerti sethithik apa sing digoleki ing kaca kasebut sampeyan bisa njupuk foto sing gegandhengan lan njaluk adol.

Gabung gratis banjur sampeyan mung kudu ngenteni pelanggan ngirim pesen kanggo ngedol.

Bank gambar

Loro-lorone mbayar lan gratis. Sampeyan ngirim ora ninggalake wong metu amarga ora akeh sing ngerti anane aplikasi kanggo ngedol foto kaki lan mulane sampeyan ora nutup lawang supaya akeh kanggo panuku potensial.

Ya loro saka foto, iku uga nampa video, lan iku plus kanggo mbudidaya. Siji-sijine sing ala yaiku kaca kasebut ing basa Inggris lan yen sampeyan ora nguwasani akeh, sampeyan bisa kesasar ing wiwitan.

Nalika sampeyan bisa ndeleng, ana ora akeh app kanggo ngedol foto kaki tartamtu, nanging sampeyan bisa tansah nggunakake sawetara bank-bank gambar lan nggawe koleksi kaki sing bakal narik kawigaten para rawuh akeh. Sapa ngerti, bisa uga sampeyan bisa ndeleng sawetara foto ing televisi, utawa browsing Internet. Apa sampeyan ngerti luwih akeh bangku kanggo foto sikil?


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Blog Aktualidad
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.