Kepiye cara ndownload audio WhatsApp?

Unduh audio whatsapp

Pesen swara wis dadi pilihan sing penting kanggo akeh pangguna nalika komunikasi. Mesthine, akeh sing kalebu informasi penting sing pengin disimpen. Amarga iku, Ing kirim iki dina iki, kita bakal menehi pitutur marang kowe carane sampeyan bisa ndownload audio WhatsApp ing piranti seluler utawa komputer.

Wong sing nggunakake cara komunikasi iki nindakake supaya ngirim pesen menyang pangguna liyane sing akeh sing kudu diomongake, amarga lagi kesusu lan ora bisa nulis utawa mung kanggo penak. Nanging, ana uga wong sing gumeter nalika mbukak aplikasi kasebut lan nemokake sawetara pesen audio lan liya-liyane yen dawa banget.

Ora preduli apa sebabe sampeyan pengin nyimpen audio kasebut ing piranti sampeyan, kanthi cara iki sing bakal kita sebutake, iku bakal dadi proses sing gampang banget. Sampeyan mung kudu tindakake sawetara langkah lan sampeyan bakal duwe audio disimpen ing memori piranti.

audio whatsapp

chat whatsapp

Wiwit aplikasi olahpesen cepet iki pisanan muncul, wis nawakake mayuta-yuta pangguna cara sing beda-beda kanggo komunikasi karo saben liyane. Apa kanthi obrolan teks, emojis, utawa audio. Kaya sing wis dituduhake ing wiwitan publikasi iki, cathetan audio minangka salah sawijining bentuk komunikasi sing paling akeh digunakake lan fungsional ing aplikasi kasebut.

Durasi maksimal audio sing bisa dikirim liwat aplikasi iki, ing wiwitan wis maksimum 15 menit, kang banjur tambah liwat taun. Saiki, aplikasi olahpesen ngidini pangguna ngirim audio nganti 30 menit ing iPhone. Ing kasus Android, gumantung saka model, audio bakal duwe siji utawa liyane.

Download audio WhatsApp ing Android

download audio android

Kita bakal miwiti kanthi nerangake carane pangguna Android bisa miwiti ndownload file audio saka WhatsApp. Kaya sing bakal kita deleng ing kasus ing ngisor iki, proses download meh padha ing antarane Android lan IOS.

Wangsulan: Bab ingkang pisanan saliyane mbukak aplikasi lan chatting ngendi audio sing arep kanggo download dumunung, punika pilih file, sampeyan bakal tetep driji dipencet ing nganti katon ditandhani.

Nalika pesen kanthi warna pilihan katon, klik ing pilihan nuduhake ing toolbar ing sisih ndhuwur layar. Yen ana sing ora ngerti, opsi bareng diwakili dening rong garis sing digabung karo telung titik utawa ing menu telung titik.

Milih opsi bareng bakal nampilake menu opsi kanggo nuduhake file kasebut. Saiki, Sampeyan kudu milih panjelajah file piranti, kanggo nyimpen audio ing memori internal.

Saiki, wektune kanggo milih folder ing ngendi audio bakal disimpen ing file explorer. Yen sampeyan duwe folder sing dipilih, audio bakal disimpen lan bisa dirungokake kapan wae sampeyan pengin.

Download audio WhatsApp ing IOS

Sabanjure, kita bakal nerangake carane Pangguna IOS bisa ndownload audio WhatsApp favorit ing ponsel. Bukak app ing piranti seluler lan pindhah menyang obrolan sing ngemot audio sing pengin didownload.

Pilih, kaya ing kasus sadurunge, audio kanthi menet driji ing pesen kasebut. Nalika katon minangka dipilih, banjur menu bakal mbukak ngendi opsi beda katon, ing kasus iki Sampeyan bakal klik ing "maju".

Kanthi ngeklik pilihan iki, pesen audio dipilih. banjur ing layar sampeyan Kothak opsi anyar bakal katon lan sampeyan kudu milih pilihan "Simpen menyang file", kanthi iki, file kasebut bakal disimpen ing memori internal piranti. Sampeyan bisa uga kudu geser layar kanggo nemokake.

Ing wektu iku, panjelajah file piranti sampeyan bakal mbukak supaya sampeyan bisa milih folder sing pengin disimpen file audio kasebut. Kajaba iku, sampeyan bisa ngganti jeneng sing dikarepake supaya sampeyan bisa nemokake kanthi luwih gampang mengko.

Kanthi langkah-langkah prasaja iki, Sampeyan wis duwe proses ndownload lan nyimpen audio WhatsApp favorit ing piranti sampeyan. Nalika sampeyan duwe file disimpen, sampeyan ngerti sing bisa muter lan nerusake minangka kakehan sing pengin.

Download audio WhatsApp ing komputerku

download audio pc

Opsi loro kanggo ndownload audio ing piranti seluler kita, kaya sing wis bisa diwaca, gampang banget lan meh padha karo langkah-langkah sing padha. Nanging apa yen tinimbang ndownload menyang ponsel, aku pengin nindakake ing komputer nggunakake WhatsApp Web.

Proses download iki luwih gampang tinimbang ing piranti seluler. Kabeh sing kudu kita lakoni yaiku, kisaran kursor mouse ing file audio sing pengin didownload.

Sawise sampeyan nindakake, klik lambang panah mudhun sing katon ing pojok ndhuwur pesen swara. Nalika sampeyan bakal weruh nalika sampeyan ngeklik tombol iki, menu ditampilake ing ngendi opsi beda kanggo pesen katon. Ing dhaftar iki sing ditampilake kanggo sampeyan, kita kudu milih pilihan sing ngandhani kita download kanggo nerusake kanggo njaluk ditahan file audio sing.

Yen sampeyan milih pilihan download iki, bakal mbukak, kaya ing kasus sadurunge, lanl panjelajah file asli ing komputer kita. Sampeyan mung kudu milih folder sing pengin didownload lan banjur disimpen. Mung mung klik tombol simpen lan kabeh wis siyap.

Kapan pengin, sampeyan bisa nelusuri lan mbukak file ing browser kanggo mbukak, muter utawa mindhah saka path yen perlu.

Dikira luwih saka 7 yuta audio sing dienggo bareng saben dina ing WhatsApp. Kanthi jumlah file sing akeh, mung file audio, aplikasi kasebut nyoba golek perbaikan ing reproduksi lan cara nuduhake saben dina. Kasedhiya anyar teka ing saben nganyari, sawetara katon minangka cara anyar kanggo muter audio sing luwih gampang dirungokake lan liyane ora katon.

Saiki, WhatsApp ora mung ngidini sampeyan muter audio kanthi telung kecepatan sing beda-beda, sing migunani nalika sampeyan nampa audio luwih saka limang menit, nanging saiki ing nganyari paling anyar, kita bisa muter audio ing njaba obrolan sing dikirim , bisa nggunakake aplikasi liyane utawa kanthi layar dikunci.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Blog Aktualidad
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.