Bisa dirungokake: 3 wulan gratis buku audio lan podcast paling apik

Ditampa

Audible pengin gawe kaget sampeyan 3 sasi babar blas free, supaya sampeyan bisa seneng kabeh isine tanpa mbuwang euro siji. Kanggo nikmati tawaran iki, sampeyan mung kudu ngrampungake siji syarat, yaiku dadi pelanggan Amazon Prime. Yen sampeyan wis duwe akun Perdana, sampeyan bisa ngakses tawaran sing menarik banget iki. Nanging aja padha sumelang, yen sampeyan ora Perdana padha uga duwe soko apik kanggo sampeyan, lan iku babar blas free Sasi supaya sampeyan bisa nyoba audiobook lan podcast platform iki. Sawise wektu kasebut wis liwati, ing loro kasus kasebut, sampeyan kudu mbayar langganan €9,99 saben wulan yen sampeyan pengin terus dadi anggota Audible.

Kanthi Audible sampeyan bisa seneng sawetara saka buku audio lan podcast paling apik saka sembarang piranti, loro karo Internet kanggo ngakses isi liwat streaming, lan tanpa iku yen sampeyan ngundhuh isi sadurunge bisa kanggo seneng offline. Kanggo kabeh iki, sampeyan ora kudu kantun kesempatan lan nikmati wektu uji coba sing menarik iki. Mbokmenawa bakal suwe ora menehi sing kaya ngono, mula manfaatake saiki ...

Apa sing bisa dirungokake

Audible minangka platform kanggo buku audio lan podcast eksklusif. Wis luwih saka 90.000 judhul kanggo kabeh raos, karo luwih saka pitung ewu wong ing Spanyol lan dhaftar sing saya akeh. Buku-buku kasebut ora dicritakake kanthi swara buatan sing ora sopan, nanging sampeyan bakal bisa nikmati narasi ing macem-macem basa dening para selebriti. Kanggo swara Spanyol sampeyan duwe kenalan saka dedeg piadeg Michelle Jenner, Adriana Ugarte, Leonor Watling, Juan Echanove, José Coronado, Marble Verdú, Miguel Bernardeu, lan akeh liyane.

Kanggo podcast, sampeyan uga bakal nemokake Favorit sampeyan, kaya wong-wong kaya Emilio Aragón, Alaska, Mario Vaquerizo, Olga Viza, Jorge Mendes, utawa Ana Pastor, lan liya-liyane. Kabeh isi iki kanggo seneng online utawa offline yen sampeyan ora pengin, utawa ora bisa, duwe sambungan ing wektu sing.

Yen sampeyan pengin nyoba Audible gratis lan nikmati kabeh konten iki, aja tetep kepinginan lan wiwiti nggunakake saiki kanthi ngeklik link sing wis ditinggal ing ndhuwur garis kasebut.

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Blog Aktualidad
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.