Bot Musik paling apik kanggo Discord

bot music paling apik kanggo discord

Yen sampeyan kecemplung ing jagad Discord, lan sampeyan rumangsa kamar chatting dadi mboseni, kiriman iki bakal narik kawigaten sampeyan wiwit kita bakal ngomong babagan bot musik paling apik kanggo Discord. Kabeh pangguna server iki ngupaya kanggo menehi saluran sing tampilan unik, lan iku mung kanggo ngerti kang sumber paling apik kanggo iku.

Platform iki, menehi sampeyan kamungkinan kanggo nggawe papan sing dikarepake, nambah macem-macem unsur sing nggawe luwih pribadi. Sampeyan bisa nggawe saluran, server lan malah ngembangake bot sampeyan dhewe miturut selera sampeyan.

Discord, wis dadi salah sawijining platform olahpesen online sing paling penting. Ana macem-macem bot kanggo ditambahake menyang platform iki, sing bisa kalebu saka sing ngarahake moderasi obrolan, nganti sing fungsi utama kanggo hiburan, kayata bot musik. Ora mung nggawa sampeyan kompilasi bot musik sing paling apik, nanging kanggo sing ora ngerti Discord, kita uga bakal ngomong babagan iki.

Discord; apa iku lan apa fungsi

Discord

Sumber: https://support.discord.com/

Mesthi yen sampeyan ana hubungane karo jagad gamer, sampeyan bakal ngerti platform iki kanthi sampurna. Wiwit, nduweni fungsi ngatur, ketemu wong anyar lan komunikasi karo kanca-kanca. Iku babagan app chatting padha karo platform liyane karo fungsi padha.

Ing asas, iku ngarahke ing pangguna ing donya game, ngendi padha bisa ketemu, koordinasi cara muter lan ngomong nalika muter game. Iki ora mung digunakake dening tukang game, nanging uga sawetara perusahaan kanthi tenaga kerja sing akeh.

Bisa komunikasi liwat aplikasi iki minangka proses sing gampang banget, saliyane nawakake macem-macem fungsi telusuran kanggo nemokake wong tartamtu lan kanthi mangkono bisa ditambahake menyang dhaptar kontak sampeyan. platform iki Bisa ditegesake kanthi rong tembung, organisasi lan komunikasi.

Kaya sing wis kasebut, umume server ing platform iki ana gandhengane karo jagad video game, nanging uga sampeyan bisa nemokake server beda ngendi topik liyane rembugan kaya anime, ekonomi, kesehatan mental, utawa mung ketemu wong anyar lan nggawe kanca anyar.

perselisihan, stands metu saka liyane kanggo macem-macem saka sudhut opsi chatting. Uga, iku ora alon mudhun game nalika sampeyan lagi online ngomong karo kanca-kanca utawa bolo. Thanks kanggo nggawe peran ing server, sampeyan bisa ngatur lan moderat apa sing kedadeyan ing server yen panyipta utama ora ana.

Apa bot ing Discord?

bots discord

https://discord.bots.gg/

Bot ing Discord, yaiku program sing fungsine kanggo nindakake tugas kanthi otomatis. Fungsi kasebut bisa kalebu saka muter musik nganti interaksi prasaja antarane pangguna server.

Gumantung apa sing pengin digayuh, sampeyan kudu nginstal bot tartamtu. Iki program cilik Dheweke bakal mbantu sampeyan mbebasake dhewe saka tugas sing luwih nyenengake. Padha kudu dikonfigurasi supaya ing wektu operasi padha mlaku kanthi bener.

Saka kene, disaranake sampeyan aja nambah bot tanpa kontrol, luwih becik sampeyan njupuk sawetara wektu kanggo nemokake sing paling cocog karo kabutuhan sampeyan. Kanthi nggawe keputusan iki, sampeyan bakal ngindhari masalah lan kemungkinan kebingungan ing antarane pangguna.

Bot Musik paling apik kanggo Discord

Discord

Bot jinis iki penting kanggo server Discord. Karo wong-wong mau, sampeyan bakal bisa muter musik sing bakal dirungokake dening kabeh anggota server, mung ngaktifake sawetara printah.

Kanthi akeh bot ing pasar kanggo tujuan iki, ora gampang golek sing bakal menehi asil sing paling apik. Mulane, ing kirim iki kita kurban sampeyan guide rinci kanggo sawetara sing paling apik.

Kapal prau

tampilan fred boat

https://fredboat.com/

Salah siji bot puter maneh musik paling lengkap lan populer antarane pangguna Discord. Iki bakal ngidini sampeyan muter musik saka macem-macem platform kayata YouTube, Vimeo, SoundCould, lan sapiturute, kanthi kualitas audio sing paling apik lan gratis.

Uga menehi kemampuan kanggo nggawe dhaptar lagu adat. Tambah, sing kompatibel karo platform musik streaming kayata Twitch.

Dyno

Layar Dyno

https://dyno.gg/

Bot musik liyane sing kuat banget, kanthi macem-macem fungsi. Kanthi panel kontrol, sampeyan bisa ngatur macem-macem fungsi utawa perintah sing diaktifake sing pengin diatur. Kajaba iku, nduweni fungsi kanggo bisa moderat, bisu utawa nglarang sementara pangguna sing nglanggar peraturan apa wae.

chip

tampilan chip

https://chipbot.gg/home

Bot musik gratis kanggo Discord. Iki kalebu fungsi sing padha karo program cilik liyane kayata kamungkinan kanggo muter lagu saka platform liyane kayata YouTube, Twitch, Mixer, Bandcamp lan akeh penyiar.

Kanthi fitur puter maneh, sampeyan bisa mlumpat menyang lagu sabanjure, daur ulang, mindhah, mbusak saka antrian, lsp. Uga, Chip nduweni pilihan kanggo nuduhake lirik lagu sing dipilih.

Ayana

Layar Ayana

https://ayana.io/

Tujuan utama bot iki kanggo Discord yaiku ngatasi kabeh related kanggo moderat, hiburan lan musik. Salah sawijining titik positif yaiku ing basa Spanyol, sing bakal nggawe penanganan luwih gampang kanggo pangguna.

Ayana minangka bot, bisa disesuaikan kanthi kabutuhan saben pangguna. Kanthi otomatis, sampeyan bakal bisa moderat isi server. Nduwe server musik liwat printah lan dhaptar lagu ing ngendi sampeyan bisa nambah lagu favorit, bisa nanggepi lagu sing diputer dening pangguna liyane.

MEE6

Layar MEE6

https://mee6.xyz/

Banget populer karo sing looking for a bot moderat, nanging ing Kajaba iku, iku uga bisa muter musik. Nganalisa obrolan ing server kanthi otomatis kanggo ngindhari prilaku sing nglanggar hukum. Liwat serangkaian prentah, pangguna sing tumindak salah bisa dibuwang utawa diusir.

Iku kompatibel karo platform musik liyane kaya YouTube, Twitch utawa SoundCloud. Tambah, MEE6 kalebu game musik sing nyenengake kanggo seneng karo mitra server, ing ngendi sampeyan kudu ngira lagu lan artis sing lagi diputer.

Rythm

Layar Irama

https://rythm.fm/

Pungkasan, kita nggawa sampeyan anyar iki bot musik sing ngidini sampeyan ngrungokake musik karo kontak server sampeyan. Bisa dikonfigurasi, menehi kemampuan kanggo nyetel peran pamuter, mbusak lagu duplikat, lan malah nggawe dhaptar ireng saluran.

Kabeh bot iki sing wis kasebut lan akeh liyane sing kasedhiya kanggo didownload lan diinstal ing Discord. Saben wong bakal menehi macem-macem alat sing ora mung moderat, nanging uga bakal nggawe obrolan sampeyan dadi papan sing luwih dinamis lan nyenengake.

Ana akeh sing bisa ditemokake babagan aplikasi olahpesen iki, nanging nalika kedadeyan kasebut, gawe server sampeyan dadi jagad sing unik kanthi ngatur karo bot favorit.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Blog Aktualidad
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.