Kepiye cara ngganti jalur download aplikasi SnapTube?

Downloader SnapTube Video minangka download video paling apik kanggo piranti Android sing digunakake saiki. Ngidini download saka macem-macem situs web kayata YouTube, MetaCafe, DailyMotion bebarengan karo Facebook lan Instagram. Sanajan aplikasi kanggo Android, aplikasi kasebut ora kasedhiya ing Google Play Store. Sebab, Google mbatesi kabeh unduhan video YouTube. Nanging kasedhiya cara alternatif.

Fitur Aplikasi Downloader SnapTube:

  • Al   download Snaptube APK, antarmuka panganggo sing apik tenan ing aplikasi ngidini sampeyan ngatasi downloader kanthi lancar.
  • SnapTube dilengkapi macem-macem pilihan setelan kanggo nyepetake download video.
  • SnapTube nawakake mesin telusuran sing kuat bebarengan karo ikon gambar cilik khusus.
  • Kajaba iku, nawakake video unduh kanthi kualitas 60FPS lan resolusi 4K.
  • Kanggo nawakake download sing luwih cepet, aplikasi nggunakake macem-macem sambungan.
  • Sampeyan bakal nemokake kabeh situs web ing sak panggonan.
  • Ora ana iklan utawa pop-up.
  • Sampeyan bisa ndownload video sing dienkripsi saka YouTube.
  • Kanthi gampang, sampeyan bisa ngowahi file video dadi file audio.
  • Fungsi bookmark uga kasedhiya. Sampeyan uga bisa ngatur sawetara download sekaligus.

Kepiye cara ngganti lokasi undhuhan ing aplikasi SnapTube?

Kabeh video YouTube kanthi otomatis disimpen langsung menyang panyimpenan internal. Kanggo ngakses, sampeyan bisa tindakake link Storage internal> SnapTube> Video. Yen ora ana cukup ruangan sawise ndownload video sing akeh banget, bisa uga ngganggu fungsi aplikasi liyane sing pas. Piranti sampeyan bakal wiwit bisa digunakake alon-alon. Kanggo ngindhari kahanan iki, sampeyan bisa ngganti jalur download video.

Prosedur kanggo ngganti jalur download:

  • Bukak pengunduh video SnapTube.
  • Ana lambang gir ing pojok tengen ndhuwur layar. Klik kanggo mbukak setelan.
  • Saiki, pilih pilihan «Download path».
  • Lan pilih MicroSD kanggo nyimpen video menyang piranti eksternal wiwit saiki.
  • Sampeyan uga bisa nggawe folder sing kapisah. Ing pojok tengen ndhuwur, ana lambang folder, klik ing.
  • Uga diwenehi jeneng kaya SnapTube banjur bukak kanthi nunyuk sapisan.
  • Sampeyan kudu konfirmasi kanthi ngeklik «Pilih folder iki». Sampeyan uga bisa nggawe subfolder kanthi ngeklik pilihan "Gawe folder anyar".
  • Aplikasi bakal takon maneh kanggo konfirmasi, penet «Pilih» kanggo konfirmasi.

Saiki lokasi download wis bisa diganti dadi panyimpenan eksternal. Pungkasan, sampeyan bisa ndownload video tanpa sumelang ing papan panyimpenan.

Sampeyan bisa muter video kasebut saka Galeri utawa kanthi manual tindakake File Manager> Card SD> SnapTube. Iku kabeh.

Kepiye cara kerja SnapTube?

  • Minangka jeneng aplikasi kasebut ngandhani yen diunduh kanthi cepet. Bisa digunakake utamane liwat mesin telusuran sing beda.
  • Panelusuran Kategori: Panelusuran Kategori mbantu sampeyan njelajah konten sing dipengini amarga bisa nyambung liwat sepuluh kategori sing beda. Contone, video lucu, lagu, gambar, lsp. Kanggo ngalih saka kategori siji menyang kategori liyane, cukup geser layar saka kiwa menyang tengen.
  • Panelusuran Kata Kunci: Liwat nggoleki tembung kunci, sampeyan uga bisa entuk video sing dikarepake. Sawise nemokake apa sing dikarepake, sampeyan bisa ndownload lan nyimpen supaya bisa dideleng mengko.
  • Trending Hit: Sampeyan uga bisa nemokake tren lan kenek video nganggo diagram musik lan liya-liyane.

Kita uga bisa nyebutake manawa SnapTube APP gampang banget digunakake lan ndownload cepet. Kanggo entuk efek HD, sampeyan bisa nggunakake versi premium mung $ 1.99. Kaloro pesainge TubeMate, Vidmate utawa Videoder ( download videoder ing kene) duwe fungsi sing padha, nanging pangowahan kasebut ana ing antarmuka download sing kuat kanthi macem-macem pilihan. Kita kudu nyebutake manawa sampeyan ora entuk aplikasi iki saka Google Play Store amarga kabijakan hak cipta.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Blog Aktualidad
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.