Kepiye cara nginstal Google Translate ing toolbar?

Kepiye cara nginstal Google Translate ing toolbar? Penterjemah google duwe luwih saka 200 yuta pangguna, lan minangka sistem multibasa sing gratis kanthi basa ing endi sampeyan bisa nerjemahake audio, dokumen, gambar, lan kaca.

Yen sampeyan terus-terusan nemokake kaca utawa warta nganggo basa Inggris utawa basa liyane lan penerjemah ora langsung diaktifake, Kita bakal nuduhake cara supaya bisa kasedhiya ing toolbar supaya sampeyan pengin nalika pengin.

Instal Google Translate kanthi gampang

Penerjemah Google duwe ekstensi ing Toko Web Chrome, lan kanggo ngakses proses kasebut cukup sederhana lan watu:

Langkah 1.

Ing kaca utama Chrome sampeyan bakal weruh lambang lan jeneng Toko Web Chrome, klik banjur temokake sawetara ekstensi sing ana ing kaca utama.

 ● Langkah 2.

Bukak mesin telusuran sing ana ing panel kiwa, banjur ketik Google Translate. Sawise rampung telusuran, sampeyan bakal weruh lambang penerjemah google, klik ing.

Langkah 3.

Sawise ana ing kaca Google Translate menyang sisih ngisor, sampeyan bakal bisa ndeleng lan maca fitur, ulasan, fungsi, lan kabijakan lan istilah privasi sing ditawakake ekstensi kasebut, lan ing sisih ndhuwur pilihan kanggo Tambah menyang Chrome.

Langkah 4.

Milih opsi Tambah menyang Chrome bakal langsung download unduhan, lan mengko, sampeyan bakal nampa tandha konfirmasi supaya instalasi program diwiwiti.

Langkah 5.

Kanggo konfirmasi manawa ekstensi wis diinstal kanthi sukses bukak folder ekstensi.

Selehake Google Translate kanthi otomatis kanggo kabeh kaca

  1. Sawise nambah ekstensi menyang browser sampeyan bakal weruh lambang Google Translate sing ana ing panel ndhuwur
  2. Yen sampeyan ngeklik lambang sampeyan bakal weruh ana pilihan sing nyebutake "terjemahake kaca" Lan sanajan iki sing dikarepake, kita bakal menehi ide sing luwih apik.
  3. Bukak lambang Google Translate banjur klik ing sisih tengen mouse sampeyanYen wis rampung tumindak iki, sampeyan bakal weruh dhaptar pilihan, kalebu konfigurasi ekstensi, klik ing kana.
  4. Sampeyan bakal dikirim menyang tab anyar sing bakal katon kothak cilik kanthi judhul ing ngisor iki: Pilihan Ekstensi Chrome, lan ing kana sampeyan kudu milih basa utama (Spanyol) lan klik simpen.
  5. Yen sawise nindakake iki, bukak kaca sing dipengini, preduli saka basa Inggris, Prancis utawa Cina, kanthi ngeklik lambang lan milih kanggo nerjemahake kaca, iku bakal ditindakake ing basa Spanyol, utawa sampeyan malah ora prelu pencet lambang, amarga kaca kasebut bakal diterjemahake kanthi otomatis. Kajaba iku, sampeyan bisa milih ulang teks kasebut menyang basa asline.

Tanpa mangu-mangu, kanthi ekstensi iki sampeyan bisa nerjemahake kanthi cepet kaca web sing ana ing basa sing sampeyan pilih.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Blog Aktualidad
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.