Cara ngresiki console Xbox One tanpa ngrusak

Salah sawijining bagean sing paling penting kanggo nduwe Xbox yaiku njaga supaya tetep resik lan bisa digunakake, utamane kanggo nyegah kerusakan interior saka debu. Ing kene, kita bakal mulang sampeyan cara ngresiki Xbox One:

Kanggo ngresiki njaba Xbox One, gunakake kain microfiber kanggo mbusak bekas driji, rereget, utawa noda liyane. Iki uga kudu ngilangi akeh bledug sing asring nglumpukake ing piranti elektronik, utamane sing disimpen ing lemari utawa ing sangisore televisi.

Saliyane tampilan njaba, sampeyan bisa uga sok dong mirsani manawa penggemar console luwih rame sawise pirang-pirang jam digunakake. Kanggo sawetara wong, operasi rame iki malah nyebabake gameplay alon-alon utawa masalah liyane.

Kanggo mbenerake iki, gunakake kaleng udara sing dikompres kanggo ngilangi bledug. Priksa manawa copot alat sadurunge nggawe reresik supaya ora ngrusak utawa cilaka.

Microsoft ora nyaranake sampeyan nyoba mbukak konsol game lan njaluk supaya sampeyan njaluk pitulung profesional kanggo ndandani internal. Beda karo Xbox 360, Xbox One ora duwe faceplate sing bisa dicopot. Microsoft uga ngati-ati supaya ora nggunakake jinis pembersih cair, amarga panggunaan sing ati-ati bisa nyebabake kerusakan kelembapan ing sistem ventilasi console.

Tips babagan cara ngresiki Xbox One

Mangkene carane ngresiki Xbox One, uga pasokan sing kudu ditindakake.

  1. Medhot sambungan Xbox One.
  2. Miwiti kanthi nggunakake kain microfiber kanggo ngresiki kabeh njaba. Iki biasane kain lensa sing padha kanggo kacamata. Versi liya kanggo ngresiki diarani kain bledug.
  3. Gunakake kain kanggo ngresiki eksterior konsol kanthi ati-ati, kalebu sisih ndhuwur, ngisor, ngarep, mburi, lan sisih piranti. Reresik rutin bakal nyegah akeh bledug saka klempakan, sing mbutuhake sawetara kain kanggo ngresiki piranti kanthi tliti. Gunakake gerakan bunder kanggo ngusap sidik jari utawa smudges ing bagean plastik piranti, kalebu sisih ngarep lan ndhuwur.
  4. Sawise ngresiki eksterior Xbox One, gunakake kaleng udara sing dikompres kanggo mbusak lebu tambahan ing njero port kasebut kanthi ati-ati. Kaleng kasebut bisa dituku kanthi varietas sing luwih murah utawa luwih larang.
  5. Ora preduli saka jinis sing digunakakeGunakake semburan cendhak kanggo mbusak build-up ing port mburi lan ventilasi console sampeyan. Priksa manawa sampeyan wis nyopot piranti sadurunge ngresiki port mburi.
  6. Bukak njaba maneh nganggo gombal kanggo mbusak bledug sing wis mapan ing piranti sampeyan.

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Blog Aktualidad
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.