Cara mateni jam tangan Apple

jam digital

Yen sampeyan duwe Apple Watch, mesthine kedadeyan sing padha karo telpon: sampeyan ora mateni. Yen baterei ora mati (lan biasane sing ditindakake yaiku turu, arang banget sampeyan pengin. Nanging bisa kedadeyan. Saiki, sampeyan ngerti carane mateni Apple Watch?

Yen sampeyan lagi wae kejiret yen sampeyan ora ngerti carane nindakake, utawa sampeyan nggoleki carane nindakake kanggo nambah kinerja jam tangan, ing kene sampeyan bakal nemokake kunci lan langkah sing kudu ditindakake kanggo entuk. Ya, iku gampang, nanging "bab" kanggo nindakake kanthi apik.

Apa Apple Watch

Wong sing nganggo jam tangan digital

Apple Watch, utawa sampeyan bisa uga ngerti minangka iWatch, yaiku bener smartwatch, yaiku, jam tangan pinter, ing kasus iki saka merek Apple.

Wis karo kita wiwit 2015 kanthi nganyari, kayata sing kedadeyan ing 2016 karo seri Apple Watch 2. Ya, Iki tegese ana sawetara model. sing wis diowahi liwat wektu lan nambah tliti saka macem-macem kapasitas sing watch iki.

Bener, sampeyan duwe luwih akeh tugas utawa kemungkinan. Ya tenan, urip baterei wis pancet, kanthi total 18 jam piyambak, sanajan yen disetel "minimal minimal" bisa tahan rong dina (ing tangan liyane ana jam tangan pinter liyane sing bisa nganti 1-2 minggu).

Kanggo opo iki

Yen sampeyan nganggo jam tangan pinter merek Apple ing bangkekan, mesthine sampeyan wis ngerti kabeh sing ditawakake. Biasane, Adil iku bisa kanggo nampa lan njawab kabar sing teka ing seluler tanpa kudu nggunakake iki. Nanging sampeyan uga bisa nelpon lan nampa telpon nganggo jam tangan, duwe seri data medis, ndeleng asil olahraga sing ditindakake, lsp.

Kajaba iku, liyane app bisa diinstal saka App Store, ora kabeh, nanging sawetara.

Alasan kanggo mateni Apple Watch

jam tangan apel

Senajan ora biasa, nanging kasunyatane, kadhangkala, iku perlu kanggo mateni Apple Watch supaya bisa uga.

Ana sawetara kasus utawa kahanan sing salah siji saka solusi sing diwenehi kanggo mateni watch kanggo sawetara wektu lan banjur nguripake maneh supaya memori wis di resiki lan 100% operasional maneh.

Nanging, ing kahanan apa bisa kedadeyan?

  • Bisa uga amarga jam tangan sampeyan beku. Yaiku, layar ora bisa digunakake, sampeyan ora bisa pindhah saka sak panggonan menyang papan liyane, ora nanggepi, lsp. Ing kabeh kasus iki, paling apik kanggo mateni, ngaso sawetara menit, banjur nguripake maneh.
  • Amarga ora nyambung karo ponsel sampeyan. Utawa sanajan disambungake, sampeyan ora nampa pesen, telpon, lsp.
  • duwe bug. Iki, pracaya utawa ora, luwih umum tinimbang misale jek, lan ana hubungane karo masalah sing bisa nyebabake tugas tartamtu tetep tetep lan nyegah panggunaan jam kanggo liyane.
  • amarga sampeyan pengin nyopot. Contone, amarga sampeyan arep preian menyang pantai lan sampeyan ora pengin nganggo supaya ora rusak.

Ing kabeh kasus iki, mateni Apple Watch dadi kabutuhan lan, ing wektu sing padha, cara kanggo ngatasi masalah. Nanging kepiye carane? Kita nerangake kanggo sampeyan ing ngisor iki.

Cara mateni Apple Watch

Wong sing mateni jam tangan Apple

Saiki ya, kita bakal ngomong karo sampeyan babagan carane jam iki dipateni. Kanggo iki, sampeyan kudu ngerti, yen lagi ngisi daya, sampeyan ora bakal bisa mateni. Nyatane, yen dipateni lan diisi daya, bakal otomatis urip sanajan sampeyan ora pengin.

Mulane, nalika arep mateni, sampeyan kudu eling yen sampeyan kudu ngisi daya minimal supaya ora menehi masalah.

Yen sampeyan wis duwe, langkah-langkah sing kudu ditindakake yaiku:

  • Pencet tombol sisih. Tansah nganti sampeyan entuk kontrol sing katon: Pateni, data medis lan SOS darurat.
  • Kontrol nganti piranti dipateni.

Lan voila, bakal mateni dhewe tanpa sampeyan kudu nindakake apa-apa.

Apa yen aku ora bisa mateni Apple Watch

Bisa uga, sanajan sampeyan pengin mateni lan tindakake langkah-langkah, dumadakan jam tangan sampeyan ora bisa digunakake utawa ora mateni. Maksude rusak? ora kurang luwih, bisa uga amarga bug, amarga wis beku, lsp.

Mangkene, solusi ing kasus iki restart dipeksa, yaiku, meksa jam kanggo mateni kanthi cara siji utawa liyane.

Kanggo ngrampungake, sampeyan kudu terus loro tombol: ing tangan siji, sisih, lan, ing liyane, mahkota digital. Priksa manawa sampeyan mencet ing wektu sing padha.

Sampeyan kudu mencet kabeh wektu nganti sampeyan ndeleng layar Apple dadi ireng lan, detik mengko, simbol saka apple bitten katon.

Kanthi cara iki, sanajan jam dikunci, iki kudu cukup kanggo 'meksa' sistem kanggo mati. Senajan ing kasunyatan apa iku ora mateni nanging miwiti maneh kabeh sistem.

Ya, kita bakal menehi saran, yen sampeyan entuk akses, mateni lan ninggalake sawetara menit supaya ngresiki kabeh sistem lan ora nimbulaké masalah maneh.

Cara ngaktifake Apple Watch

Yen sampeyan lagi tuku jam tangan pinter iki utawa wis dipateni, saiki sampeyan kudu ngerti carane ngaktifake. Lan bebener iku banget prasaja.

Sampeyan mung kudu mencet terus tombol sisih nganti sampeyan ndeleng logo Apple katon ing layar. Ing wektu iku sampeyan bisa mungkasi mencet lan ngenteni sawetara menit (2 utawa luwih) kanggo kabeh sistem kanggo operasional ing jam. Kanthi cara iki sampeyan bisa nyegah tabrakan utawa duwe bug sing bisa meksa sampeyan kudu mateni maneh.

Nalika sampeyan bisa ndeleng, mateni Apple Watch cukup prasaja, apa sampeyan nindakake "kanthi pancing" utawa "dening crook". Iku trep kanggo nindakake iku nalika sampeyan ora arep nggunakake kanggo sawetara wektu, utawa yen ana masalah, amarga, kaya smartphone, iku serves kanggo nyetel maneh kabeh sistem lan prosesor "wiwit saka ngeruk". Apa sampeyan duwe masalah liyane karo Apple Watch?


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Blog Aktualidad
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.