Cara mbatalake akun Spotify Premium

Cara mbatalake Spotify Premium

Sanajan Spotify wis dadi salah siji saka aplikasi sing paling akeh digunakake ing donya, kahanan bisa njedhul ngendi pangguna kudu mbatalake langganan Spotify Premium kanggo mungkasi mbayar biaya sing dikenani biaya. Sanajan rada prasaja, iki minangka proses sing kudu ditindakake kanthi eksklusif saka PC, mula akeh sing ora ngerti kabeh proses kasebut.

Gumantung ing kahanan akun Spotify Premium, sampeyan kudu nerusake kanthi cara tartamtu kanggo mbatalake. Mulane, kita bakal nerangake kanthi rinci ing ngisor iki carane nggawe pembatalan kasebut lan ing kahanan apa.

Carane ndownload musik ing seluler
Artikel sing gegandhengan:
Cara ndownload musik ing ponsel sampeyan kanthi langkah

Batal akun Spotify Premium

Spotify

Yen sampeyan mbayar kanggo akun lan sampeyan pengin mbatalake langganan kanggo mungkasi mbayar, sampeyan kudu ngetutake instruksi tartamtu lan nyukupi syarat tartamtu kanggo mesthekake yen sampeyan mandheg mbayar biaya kasebut kanthi cepet; Sabanjure kita bakal nerangake proses saben metode:

Kepiye cara mbatalake akun Spotify Premium?

Iki carane nerusake kanggo mbatalake akun Spotify Premium sing sadurunge wis mbayar kanggo, lan sing bisa ing cara sing padha ing prakteke sembarang negara ing donya. Mesthi wae, nindakake iki ora bakal njamin mbalekaken sasi sing wis digunakake ing platform:

  • Bukak browser sing sampeyan pilih ing PC lan pindhah menyang situs web resmi platform, spotify.com
  • Sabanjure, klik "Mlebu" lan ketik kabeh data pribadhi sing dijaluk mlebu.
  • Sawise rampung, situs web bakal kanthi otomatis ngarahake sampeyan menyang pamuter Spotify.
  • Saiki, pilih bagean sing duwe jeneng akun lan menu kanthi macem-macem opsi bakal ditampilake.
  • Pilih opsi sing disebut "Akun" banjur bukak kaca "Ringkasan Akun".
  • Dadi, mudhun kaca nganti sampeyan nemokake tombol sing ujar "Ganti rencana", klik ing kana.
  • Yen wis rampung, ngakses bagean sing diarani "Rencana sing kasedhiya", lan sampeyan bakal weruh pilihan "Batal Premium" ing antarane macem-macem opsi, pilih terus.
  • Pungkasan, kaca anyar bakal mbukak, pilih opsi "Terus mbatalake" lan Spotify bakal nampilake iklan supaya sampeyan tetep dadi anggota, nanging sampeyan mung kudu milih "Terus mbatalake" maneh lan sampeyan bakal mbatalake langganan sampeyan kanthi permanen .

Kepiye cara mbatalake akun Spotify gratis?

Yen sampeyan nggunakake akun Spotify gratis kanggo promosi lan, kanthi alasan siji utawa liyane, sampeyan pengin mbatalake sadurunge sampeyan duwe kesempatan kanggo mbayar langganan premium, sampeyan kudu tindakake langkah ing ngisor iki:

  • Bukak kaca spotify.com resmi ing browser, lan kanthi mbukak profil sampeyan, klik pilihan "Dhukungan", sing ana ing sisih ndhuwur platform.
  • Banjur goleki kothak sing diarani "Setelan Akun" lan klik.
  • Banjur pilih "Tutup akun", lan Spotify bakal nuntun sampeyan liwat limang langkah kanggo ngrampungake pambusakan.
  • Sawise sampeyan tindakake pandhuane, pilih opsi "Tutup akun" maneh.
  • Spotify bakal takon yen sampeyan yakin, sampeyan mung ngeklik "Terusake", lan sampeyan bakal teka ing bagean sing diarani "Apa sampeyan kudu ngerti".
  • Maneh, klik tombol "Terusake" lan sampeyan bakal nampa email konfirmasi kanggo mbatalake akun Spotify.
  • Pungkasan, sampeyan mung kudu mbukak email, pilih "Tutup akunku" lan sampeyan bakal ngrampungake proses kasebut.

Kepiye cara mbatalake akun Spotify kanthi formulir?

Yen sampeyan ora duwe wektu kanggo nindakake saben langkah saka pembatalan, sampeyan bisa tansah milih kanggo ngirim formulir kanggo Spotify, supaya platform njupuk care saka dhewe. mbusak profil lan mbatalake langganan. Mesthi, iki minangka cara sing ora aman lan duwe wektu sing ditemtokake kanggo njamin pembatalan kasebut.

Nanging, yen sampeyan isih pengin nerusake karo solusi iki, sampeyan mung kudu mbukak browser ing komputer, nelusuri "Batal Spotify" lan klik ing pilihan pisanan. Ing sisih ngisor layar sampeyan bakal weruh teks sing bakal ngarahake sampeyan menyang formulir sing kudu didownload.

Ing sheet sampeyan bakal weruh carane njaluk sampeyan ngetik informasi tartamtu kayata jeneng lan surname, alamat pos lan teken, isi kabeh metu lan banjur ngirim dokumen liwat gmail menyang email Spotify resmi, sing bisa ditemokake ditulis ing a bagean saka godhong. Yen wis rampung, sampeyan mung kudu ngenteni manajer ngurus iki.

FAQ sawise mbatalake Spotify Premium

Sabanjure kita bakal mangsuli sawetara pitakonan saka pangguna sing pengin mbatalake Spotify babagan prosedur:

Apa aku entuk dhuwit maneh yen mbatalake Spotify?

Gumantung saka jumlah wektu ing sasi sing wis sampeyan gunakake, Spotify bakal debit utawa ora apa sing sampeyan bayar kanggo langganan ing dina-dina sabanjure, dadi sampeyan kudu langsung hubungi layanan pelanggan kanggo njlentrehake pitakonan iki. Yen sampeyan teka kanggo mbayar promosi kanggo sawetara sasi, sampeyan bakal duwe mbalekaken sasi isih diasuransiake.

Apa aku bisa ndhaptar Spotify maneh sawise mbatalake?

Mbatalake Spotify ora nyebabake masalah karo layanan kasebut, supaya sampeyan bisa kanthi gampang lengganan maneh menyang platform kanthi ngetutake langkah-langkah sing cocog, tanpa kudu ngalami penebusan ing proses kasebut.

Apa profil Spotifyku wis dibusak nalika mbatalake langgananku?

Sawise rampung langkah-langkah sing cocog kanggo mungkasi mbayar spotify, profil sampeyan, sing dipersonalisasi miturut selera sampeyan, bakal terus fungsional lan digandhengake karo email sing sampeyan gunakake. Dadi yen sampeyan uga pengin mbusak profil sampeyan, sampeyan kudu nindakake proses sing kapisah.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Blog Aktualidad
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.