Cara mbusak sandhi saka PDF

Cara mbusak sandhi saka PDF

Salah siji amarga sampeyan kudu nglindhungi document PDF, utawa amarga padha liwati kanggo sampeyan lan padha kelalen menehi sandi. Ana akeh kahanan sing sampeyan bisa nemokake dhewe ing Internet nggoleki carane mbusak sandhi saka PDF.

Bener Ana akeh cara kanggo nindakake, sawetara migunani lan liya-liyane sing ora bisa mbusak proteksi kasebut, nanging ana sawetara cara kanggo nindakake sing bisa uga migunani.

Lindhungi PDF ngerteni sandhi

Cara mbusak sandhi menyang PDF

Ayo dipikirake babagan asumsi kasebut sampeyan duwe sandhi PDF kasebut nanging sampeyan ora pengin ngirim. Ing tembung liyane, sampeyan pengin proteksi ekstra ora diaktifake supaya sapa wae sing mbukak bisa ngakses informasi ing njero.

Pracaya utawa ora, iku luwih normal tinimbang sing sampeyan pikirake, amarga wis rampung ing ndhuwur kabeh kanthi informasi pribadi sing diwarisake antarane kolega utawa sampeyan ora pengin tiba ing "tangan ala".

Bisa dibusak? Mesthi, lan ana sawetara cara kanggo nindakake.

Kanthi program dhewe sing sijine sandi

Yen sampeyan duwe ijin kanggo ndemek dokumen 100%, bisa uga, nggunakake program sing digawe sampeyan bisa mateni fungsi kasebut. Kanggo nindakake iki, sampeyan kudu ndeleng ing menu lan ndeleng manawa sampeyan bisa ngakses enkripsi utawa proteksi dokumen kasebut.

Yen mangkono, sampeyan mesthi bakal tekan layar sing ngidini sampeyan nyetel sandhi utawa malah ngganti. Nanging sampeyan uga duwe pilihan kanggo ngeculake, yaiku, ora perlu nglebokake apa wae kanggo ndeleng dokumentasi kasebut.

Kanthi Google Drive

Trik, yen sampeyan ora duwe program kasebut, utawa sampeyan ora bisa ngakses ing wektu kasebut, yaiku nggunakake Google Drive. Iku ora angel, cukup ngelawan, lan bebener iku akeh sing nggunakake minangka "kertu liar".

Langkah-langkah kasebut gampang banget lan diwiwiti kanthi ngunggah dokumen menyang awan. Yaiku, menyang Google Drive. Dokumen iki bakal diunggah kaya saiki, yaiku, kanggo mbukak, sampeyan bakal dijaluk sandhi. Dadi pisanan sampeyan mbukak, sampeyan kudu sijine. Nanging yen sampeyan wis mbukak, sampeyan bisa mencet "Simpen minangka" lan takon kanggo nindakake ing PDF (utawa yen sampeyan pengin ing format liyane sampeyan duwe kamungkinan kanggo nindakaken).

Sing apik yaiku dokumen anyar sing bakal sampeyan simpen ora bakal duwe tembung sandhi maneh. Ing tembung liyane, bakal ora dikunci, supaya sampeyan bisa ngirim menyang sapa wae sing dikarepake tanpa kudu menehi sandhi kanggo maca.

program online

Kemungkinan liyane sampeyan kudu mbusak sandhi saka PDF yaiku nggunakake alat online. Lan sampeyan bisa nemokake akeh situs web sing bisa ngliwati perlindungan kasebut.

Salah sijine bisa dadi Mbukak Kunci PDF. Kanggo nindakake iki, sampeyan kudu ngunggah PDF menyang server situs web kasebut. Banjur sampeyan kudu ngeklik tombol Mbukak kunci PDF lan ing kene bakal njaluk sandhi (elinga yen sampeyan kudu ngerti supaya bisa digunakake). Sawise dilebokake, bakal mbukak kunci dokumen lan sampeyan bakal bisa ndownload tanpa masalah kanggo ngirim menyang sapa wae sing dikarepake tanpa nggunakake proteksi ekstra kasebut.

Apa yen aku ora duwe sandi?

File PDF

Bisa uga dokumen sing sampeyan duwe butuh sandhi lan sampeyan ora duwe. Apa tegese sampeyan ora bakal bisa mbukak dokumen kasebut? Mesthi ora, iku ora.

Nanging, sanajan kita bakal ngandhani babagan sawetara program lan situs web sing bisa digunakake, padha ora bakal tansah entuk goal sing, mbukak kunci dokumen. Iku bener sing padha ngliwati pangayoman, nanging gumantung carane PDF sing digawe, padha bakal sukses luwih apik utawa luwih elek.

Titik liyane sing kudu digatekake sadurunge nindakake apa wae yaiku ngerti risiko sing ana ing upload dokumen menyang Internet sing bisa ngemot informasi pribadi. Sawise sampeyan ninggalake ing server pihak katelu, sampeyan pancene ora ngerti apa sing bisa kedadeyan ing dokumen iki. Dadi yen cukup penting, sampeyan kudu nyoba opsi liyane dhisik.

Yen ora ana masalah, kene kita ninggalake sawetara situs web kanggo mbukak kunci PDF.

ILOVEPDF

Iki minangka salah sawijining asil pisanan nalika sampeyan nggoleki cara mbusak sandhi saka PDF. Iku cukup kuat lan siji-sijine sing bakal takon sampeyan yaiku ngunggah file kasebut menyang server kanggo banjur bisa karo lan mbusak sandi.

Yen sukses, bakal ngasilake dokumen sing ora dikunci. Yen ora, iku bakal pitutur marang kowe sing wis ora bisa mbusak.

Perangkat Lunak PDF Unlocker

Kita bisa ngomong kaya ngono Iku salah siji sing paling digunakake dening akeh. Lan iku duwe plus sing ing kaca liyane sampeyan ora bakal bisa nemokake: kamungkinan sing penulis PDF sing nahan hak intelektual sawijining.

Kanggo sampeyan ngerti; program iki bakal mbukak kunci document supaya sampeyan bisa ndeleng apa nang. Sampeyan malah bisa nyunting. Nanging hak kanggo PDF sing isih dicekel dening penulis.

cilikpdf

Situs web liyane sing bisa digunakake kanggo ngliwati tembung sandhi PDF yaiku iki. Mesthine, dheweke wis ngelingake ing kaca kasebut, sanajan bisa mbukak kunci paling akeh PDF, nalika wis enkripsi cukup kuwat iku mokal kanggo nindakaken, lan sampeyan kudu ngerti sandhi.

Lan cara kerjane? Kaya kabeh liyane, yaiku, sampeyan kudu ngunggah PDF lan mriksa kothak sing ujar "Aku janji yen aku duwe hak kanggo ngowahi file iki lan mbusak sandhi". Sampeyan menehi bukak kunci PDF lan sawise sawetara detik utawa menit (gumantung saka ukuran dokumen) sampeyan bakal bisa ndownload versi gratis.

PDF Crack / Soda PDF

3 file

Kene sampeyan duwe kamungkinan liyane. Iku cukup efisien amarga algoritma sing digunakake nyoba kanggo meksa mbukak kunci, lan kajaba document banget uga ndhelik, bebener iku bakal skip iku.

Yen sampeyan wis ngeweruhi, kita wis sijine loro jeneng lan iku wis diganti jeneng lan tinimbang pisanan kang dikenal, saiki iku "jeneng liyane" nanging karo alat padha.

Ana akeh kaca sing bisa sampeyan coba "mbusak" sandhi PDF. Gumantung carane kuwat iku dilindhungi, padha bakal ngawula sampeyan utawa ora. Nanging luwih gampang ngerti macem-macem cara kanggo mbusak sandhi menyang PDF. Apa sampeyan ngerti sing luwih efektif lan ora nate gagal?


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Blog Aktualidad
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.