Kepiye cara ndandani layar pc saya gedhe banget?

Kepiye carane ndandani layar PC saya gedhe banget? Iki minangka pitakonan sing dijaluk banget. Nanging Sejatine iku masalah saka résolusi layar, nalika lambang lan windows ing pc katon ekstra gedhe lan ngluwihi ukuran ing monitor bisa nyuda lan diselehake ing ukuran sing biasane.

Ngatasi masalah iki gampang banget, cukup ganti résolusi layar, kita bisa ngomong kaya mangkene: regane resolusi layar sebanding karo ukuran gambar ing monitor, tegese, tegese luwih dhuwur ing resolusi layar gambar sing luwih cilik bakal katon. Cara ngganti kasebut bakal gumantung ing Sistem operasi digunakake

Langkah-langkah kanggo ngetutake resolusi layar ing Windows 7

  1. Pencet tombol tengen ing area sing ora ditemokake ing desktop pc. Pilih "Properti".
  2. Pindhah menyang nyithak ulang "Setelan", pencet ing pratelan kasebut "Properti tampilan".
  3. Geser kontrol menyang pratelan "Resolusi layar" ing sisih tengen. Kaya sing wis diandharake, resolusi sing luwih dhuwur, ukurane ikon luwih cilik.
  4. Pencet «aplicar»Nalika milih setelan resolusi anyar.
  5. Sampeyan duwe pilihan kanggo ndeleng layar. Sampeyan bisa ngonfirmasi panrima kanthi pencet "Nggih" ing kothak cilik nyatakake "Persiyapan monitor”Banjur pencet "Kanggo nampa". Operasi iki bisa rampung kaping pirang-pirang sing sampeyan karepake.

Sampeyan uga bisa ngganti ukuran lambang desktop

  1. Sampeyan kudu ngetik desktop komputer.
  2. Klik-tengen ing desktop
  3. Sampeyan milih "Ndeleng" banjur pilih ukuran lambang sing disenengi

Prosedur ing Mac

Ing kasus komputer Mac resolusi layar ngatur jumlah informasi sing bisa ditampilake sekaligus ing monitor. Prinsip sing padha bisa digunakake ing pc apa sing digunakake Windows resolusi sing luwih dhuwur, unsur sing luwih cilik katon ing layar lan efek ngelawan bakal diprodhuksi nalika ngetrapake pengirangan nilai kasebut.

Mesthi wae, bakal gumantung sapa sing nggunakake komputerIki minangka prekara sing luwih disenengi, sing duwe cacat visual bakal seneng nggarap elemen sing luwih gedhe kanggo tujuan bentuk sing kurang visual lan saengga bisa nggambarake kanthi luwih apik. Serie Mac OS duwe kontrol saka Résolusi internal supaya resolusi layar bisa diatur kanthi luwih cepet.

Prosedur kanggo komputer Mac kayata ing ngisor iki:

  1. Pilih logo Apple sing ana ing sisih kiwa ndhuwur layar.
  2. Klik ing pratelan kasebut "Preferensi sistem", banjur pilih "Layar".
  3. Klik ing pratelan kasebut "Layar" yen durung kapilih.
  4. Pilih siji Résolusi sing ana ing dhaptar resolusi saka dhaptar resolusi alat. Kita ngerti manawa resolusi layar sing paling asring digunakake yaiku 1280 x 1024 kanggo tampilan standar lan 1280 x 800 ono kanggo layar jinis panorama. Ing komputer Mac OS X konfigurasi anyar bisa digunakake langsung.

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Blog Aktualidad
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.