Cara ndownload musik ing ponsel sampeyan kanthi langkah

Carane ndownload musik ing seluler

Saiki umume kabeh wong nggunakake layanan kanggo piranti Android (utawa iOS). sing dianggo liwat Internet utawa data seluler. Nanging, ing sawetara kasus kita kudu ngerti carane ndownload musik ing ponsel, salah siji amarga kita bakal tanpa sambungan Internet kanggo sawetara wektu utawa kanggo alesan liyane.

Ana akeh cara sing bisa digunakake kanggo ndownload musik menyang ponsel: saka nggunakake layanan streaming sing nawakake fungsi iki (kanggo sing tuku langganan premium) menyang situs web sing nyedhiyakake server kanggo ndownload file mp3.

Ing artikel iki, kita bakal mriksa opsi kasedhiya kanggo ngundhuh musik, saka sing gratis nganti sing mbayar.

bot music paling apik kanggo discord
Artikel sing gegandhengan:
Bot Musik paling apik kanggo Discord

Kepiye cara ndownload musik ing ponsel sampeyan?

Yen nyoba download musik liwat aplikasi seluler (sanajan bisa uga ana variasi tartamtu ing langkah demi langkah) umume proses kasebut meh padha. Ana uga platform tartamtu ing ngendi opsi download ora katon nganti langganan digawe. Langkah demi langkah bakal kaya ing ngisor iki:

  1. Ketik aplikasi musik nganggo jeneng pangguna (contone YouTube Music).
  2. Pindhah menyang tema sing pengin didownload lan miwiti muter.
  3. A tombol karo simbol download bakal katon nang pamuter, sampeyan kudu tutul.
  4. Yen wis rampung, sampeyan mung kudu ngenteni sawetara wektu (gumantung ing Internet) lan lagu bakal disimpen ing perpustakaan kanggo ngrungokake kapan wae sampeyan pengin.
  5. Sampeyan uga bisa diklompokake menyang dhaptar tartamtu supaya luwih gampang ditemokake.

Sampeyan kudu eling yen lagu-lagu tartamtu, sanajan bisa dimainake, kanthi alasan siji utawa liyane platform kasebut ora ngidini diundhuh (ndhelikake tombol download utawa ngasilake kesalahan nalika nyoba), dadi yen kedadeyan kasebut, sampeyan bisa ndeleng. kanggo lagu liyane sing dadi kapentingan sampeyan.

Yen kabar "kesalahan" katon saben sampeyan pengin ngundhuh, priksa sambungan Internet utawa hubungi layanan pelanggan platform kanggo ndandani masalah kasebut.

Aplikasi kanggo ndownload musik ing seluler

Aplikasi kanggo ndownload musik ing seluler

Ana macem-macem saka sudhut aplikasi ngendi sampeyan bisa download musik kanthi sah tanpa wedi sing bakal dipuntudhuh saka pembajakan, lan sing ora kudu mbayar sen siji, minangka kasus karo Spotify utawa Deezer. Sabanjure, kita bakal nyebutake platform sing paling populer:

audionautix

audionautix

Salah sawijining aplikasi paling apik kanggo ndownload musik yaiku Audionatix, amarga duwe dhaptar lagu sing akeh kanggo diundhuh, saengga bisa didownload ing format mp3 langsung saka browser sing sah.

Mangkono, sampeyan bakal duwe kabeh audios musik ing folder download kanggo muter mau kapan wae sampeyan pengin, tanpa masalah. Uga duwe filter sing bisa nemokake musik saka genre tartamtu sajrone sawetara detik.

Link kanggo ngakses Audionautix.

musopen

musopen

Nalika Musopen luwih fokus ing musik klasik, iki wis dadi cukup populer amarga gampang ndownload, lan konten sing ngidini sampeyan nggedhekake kawruh musik para pangguna. Kanthi iku, sampeyan bisa nggoleki ing web kanggo karya klasik sing mbukak kanggo domain umum kanggo nyimpen langsung menyang seluler.

Cukup mencet lambang download, malah bisa ndownload kabeh folder. Salajengipun, Musopen minangka siji-sijine aplikasi sing bisa ndownload lembaran musik ing format PDF, kajaba lagu mp3.

Link kanggo ngakses Musopen.

Spotify

Spotify

Yen sampeyan ora duwe masalah karo nandur modal ing langganan Premium platform Spotify, sampeyan bakal bisa ndownload meh kabeh lagu sing disebarake ana saka telpon Android (utawa iPhone).

Link kanggo ngakses Spotify.

Apa sampeyan bisa ndownload musik ing ponsel sampeyan?

Biasane download musik langsung menyang seluler tanpa nggunakake program tambahan, bisa uga nuduhake yen tema kasebut disebarake kanthi ilegal tanpa idin saka pemilik, sing bisa dianggep minangka pembajakan. Senajan, sawetara bisa milih iki tegese tho, iku bakal paling apik kanggo golek cara legal kanggo iki.

Dadi, cara sing paling akeh digunakake download musik lan ngrungokake offline Nyatane, biasane asale saka layanan musik mbayar sing padha kaya Spotify utawa YouTube Music, ing ngendi sampeyan bisa ndownload kabeh album kanggo disimpen ing perpustakaan lan ngrungokake kapan wae sampeyan pengin, lan sawetara uga duwe fungsi ndownload lagu kanthi otomatis kanthi reproduksi luwih akeh.

Cara paling apik kanggo mesthekake yen platform sing digunakake kanggo ndownload musik menyang ponsel sampeyan bener yaiku nindakake riset sadurunge. Iki bisa uga kanthi ndeleng referensi sing ditinggalake wong saka app ing Google Store utawa App Store lan skor kasebut, utawa kanthi nggoleki review babagan iki ing kaca khusus. Yen situs web diundhuh saka jinis toko liyane utawa ora duwe referensi kasebut, luwih becik supaya ora nggunakake, amarga ora mung panggunaan kasebut ilegal, nanging bisa uga ana virus sing bisa ngrusak sistem seluler sampeyan.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Blog Aktualidad
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.