Cara ngaktifake Microsoft Office 2016 ing salawas-lawase

Microsoft Office 2016

Mungkin sampeyan mikir manawa ngaktifake Microsoft Office 2016 Pancen rumit, nanging sampeyan pitutur marang kowe ora nate dadi gampang sadurunge. Sampeyan bisa nggunakake kantor aktivator 2016 cepet liwat macem-macem cara. Nanging, sadurunge nerangake cara ngaktifake, luwih dhisik kudu dibahas Microsoft Office 2016 lan apa sing ditawakake.

Apa sing diarani Microsoft Office 2016?

Microsoft Office 2016 Iki versi versi produktivitas Microsoft Office, nanging bisa sukses ing Office 2013 lan Office kanggo Mac 2011, lan ndhisiki Office 2019 kanggo kaloro platform kasebut.

Versi iki saka Microsoft Office 2016 Ditampilake kanthi tampilan visual sing wis direnovasi kanthi fungsi anyar lan penampilan sing luwih apik. Antarane komponen sing paling akeh digunakake sampeyan bakal nemokake: Word, Excel, PowerPoint lan Outlook.

Ing artikel iki, sampeyan bakal entuk kabeh informasi sing dibutuhake download Office 2016 32 bit gratis ing Spanyol lengkap karo serial lan uga kanggo download Office 2016 64 bit gratis ing Spanyol lengkap nganggo serial. Elinga yen mung ndownload paket sing kompatibel karo prosesor komputer sampeyan.

ngaktifake Microsoft Office 2016

Kepiye cara ngaktifake kantor kanthi gratis?

Yen sampeyan ora duwe ilmu babagan cara nginstal lan aktifake Microsoft Office gratis, ora prelu kuatir, ing tutorial iki sampeyan bakal entuk kabeh informasi sing dibutuhake kanthi langkah demi langkah.

Saiki ana akeh, cara kanggo ngaktifake kantor gratis nanging bisa uga ora kabeh bakal bisa. Sawetara mandheg digunakake lan sawetara ora kompatibel karo sistem operasi tartamtu. Nanging, ing kene kita menehi sampeyan papat cara sing pancen bisa digunakake lan saiki.

Metode siji: plus standar lan serial profesional 2016

Cara pertama yaiku liwat kunci produk lan iki ora liya sekumpulan udakara 25 karakter alfanumerik. Sawetara tombol produk kanggo Microsoft Office 2016 biasane duwe karakter liyane. Tombol iki bakal gumantung karo cara sampeyan entuk. Ing ngisor iki sampeyan bakal nemokake dhaptar kunci produk kanggo ngaktifake Microsoft Office 2016:

Dhaptar Kunci Produk kanggo Microsoft Office 2016:

  • FCMXC-RDWMP-RFGVD-8TGPD-VQQ2X
  • PGD67-JN23K-JGVWW-KTHP4-GXR9G
  • B9GN2-DXXQC-9DHKT-GGWCR-4X6XK
  • 6PMNJ-Q33T3-VJQFJ-23D3H-6XVTX
  • FBFPP-2XG5Y-FG9VH-DVQ2Z-QJRCH
  • P8TFP-JGFMM-XPV3X-3FQM2-8K4RP

Kunci MS Office 2016:

  1. ZAQ3W-SE4XT-FV6BY-8HUNI-J9DSM
  2. 6TFV7-BGY8H-UN9IJ-98NHU-BGKY7
  3. 8NHUB-GTFV6-DE4SW-4SEX5-DG1CR

Kunci Produk MS Office Gratis:

  1. DR92N-9HTF2-97XKM-XW2WJ-XW3J
  2. J7MQP-HNJ4Y-WJ7YM-PFYGF-BY6C6
  3. R69KK-NTPKF-7M3Q4-QYBHW-6MT9B
  4. YG9NW-3K39V-2T3HJ-93F3Q-G83KT
  5. 869NQ - FJ69K - 466HW - QYCP2 - DDBV6
  6. 7WHWN-4T7MP-G96JF-G33KR-W8GF4

Kunci produk kanggo Microsoft Office 2016:

  1. AE4SX-5CR6T-FV7BG-8YHUN-KY7GT
  2. 7B8HU-YGTFV-54WA4-ESXD5-FR6TF
  3. 6F5RD-E4S4A-ZWSXE-D5CRT-KFVGY

Nomer Serial MS Office 2016:

  1. 7Y8UH-Y6T5S-W3E4X-DCR6T-KFV7B
  2. XDCRT-FV7BG-8YHUN-YTFVD-BVCSA
  3. Y8NHU-9HY7G-T6FD5-RS4WS-GJZE4

Kunci Produk Kantor Lengkap 2016:

  1. D5RS4-WA3ZE-4SXTF-6V7BG-Y8MHU
  2. BGY78-HUNGY-7TFVD-5RSE4-KWA3Z
  3. N9UGY-7TFVE-S4WA3-ZE4SX-THFV6

Kanggo ngaktifake kanthi tombol iki sampeyan kudu nginstal dhisik. Yen sampeyan durung nginstal, iki wektu paling pas kanggo nglakoni. Kapindho, yen wis diinstal, sampeyan kudu miwiti layanane tembung. Sawise iki, nalika miwiti layanan bakal langsung njaluk sampeyan a serial produk lan kanthi cara iki sampeyan bisa ngaktifake. Nanging, yen ora takon, tindakake langkah iki:

  1. Klik ing file banjur pilih akun.
  2. Goleki sesi «Tombol produk»E klik ing kana.
  3. Ketik kunci produk menyang ngaktifake Microsoft Office lan konfirmasi sandhi.
  4. Bakal katon pesen sing nyatakake «Microsoft Office 2016 wis diaktifake». Kanthi cara iki sampeyan bakal duwe paket Microsoft Office 2016 diaktifake lan sampeyan bakal bisa ngetrapake kabeh fungsine.

Yen metode iki durung bisa digunakake, nanging sampeyan isih pengin ngaktifake Microsoft Office 2016, terus maca cara sabanjure.

Cara loro: aktifake kantor 2016 tanpa program liwat file .bat

Cara iki luwih gampang nanging efektif kanggo ngaktifake Microsoft Office tanpa program lan tanpa tombol produk. Iki kalebu nglakokake file .bat sing dienkode sadurunge kanggo ngetrapake Aktivasi Microsoft Office 2016.

Tindakake langkah-langkah ing ngisor iki kanggo ngaktifake Microsoft Office 2016:

  1. Nyalin kode sing katon ing situs web iki. (https://www.miblocdenotas.com/279692)
  2. Ing desktop PC, klik tengen banjur gawe dokumen notepad anyar.
  3. Tempel kode sing wis disalin sadurunge lan simpen dokumen dadi «aktivator.cmd»Sampeyan kudu nyakup tandha pethikan ing jeneng supaya bisa disimpen kanthi tepat.
  4. Bukak file kasebut aktivator.cmd lan kula aturi nindakaken Aktivasi Microsoft Office 2016.

Yen sampeyan wis tekan titik iki lan ngetutake kabeh langkah, mula mesthine sampeyan wis duwe ngaktifake Microsoft Office 2016. Nanging, yen ora kedadeyan lan aktivasi gagal, aku saranake sampeyan terus maca cara sabanjure.

Cara katelu: liwat KMS Pico

para ngaktifake Microsoft Office 2016 lan nikmati fungsine, sampeyan bisa nggunakake alat kasebut Puncak KMS. Alat iki gampang banget digunakake lan efektif banget kanggo ngaktifake kantor ing versi apa wae. Puncak KMS es kantor aktivator 2016 Paling dianjurake, iki uga dianggep minangka tambalan paling kuat kanggo retak kantor 2016.

Sampeyan bisa download KMSPico saka kaca resmi, supaya sampeyan bisa yakin manawa ndownload lan nginstal versi resmi KMSPico kanggo tampalan kantor 2016.

Langkah-langkah kanggo ngunduh aktivator kantor 2016 lengkap:

  1. Download kantor KMS Activator 2016.
  2. Bukak file .exe sing diunduh lan priksa manawa kabeh layanan ditutup Microsoft Office 2016.
  3. Sawise program mbukak, klik ing lambang Microsoft Office 2016 lan proses pangisian daya bakal diwiwiti. Ora masalah versi Kantor 2016 sing wis sampeyan instal, tetep bakal aktif. Sampeyan bisa nginstal Microsoft Office 2016 profesional plus 2016 o Microsoft Office 2016 standar.
  4. Sawise iki, paket sampeyan Kantor 2016 bakal diuripake kanthi lengkap lan Aktivator Microsoft Office 2016 KMSPico bakal rampung tugas.
  5. Verifikasi yen Aktivasi Microsoft Office 2016 wis rampung kanthi bener. Bukak layanan Office 2016, klik file, banjur pilih akun.
  6. Ing bagean saka Informasi produk pesen kudu katon Produk sing diuripake. Yen ora, ana sing salah lan saranake sampeyan coba cara iki maneh.

Yen sawise nyoba liyane, sampeyan isih durung bisa ngaktifake produk saka Microsoft Office 2016, Aku nyaranake sampeyan nggunakake cara ing ngisor iki.

Cara papat: aktivasi Office 2016 Professional plus lan standar lumantar Microsoft Toolkit

Cara iki meh padha karo KMS Pico kanggo kantor 2016 nanging luwih anyar lan duwe antarmuka sing luwih ramah. Microsoft Toolkit minangka jeneng alat iki sing bakal mbantu sampeyan ngaktifake Microsoft Office 2016. Saiki, iki minangka alat sing mung efektif sing sukses 100%. Gratis, gampang digunakake, lan tanpa virus, dadi ora prelu kuwatir.

Microsoft Toolkit sadurunge dikenal minangka Aktivator EZ lan dikembangake ing taun 2010 dening anggota utama Urip Digitalku. Alat iki bisa digunakake kanthi bener mode offline, dadi sampeyan ora butuh Internet kanggo ngaktifake Office 2016.

Kanggo nggunakake alat iki, sampeyan kudu luwih dhisik sementara mateni antivirus sampeyan. Iki amarga aktivator minangka tambalan sing bakal ngowahi kode paket Office 2016 lan banjur ngaktifake. Aja kuwatir, sawise iki, sampeyan bisa ngaktifake antivirus maneh lan nglindhungi privasi sampeyan.

Tindakake langkah-langkah kasebut kanggo ndownload lan nginstal Microsoft Toolkit kanggo ngaktifake Microsoft Office 2016

  1. Unduh Microsoft Toolkit saka kaca resmi.
  2. Unzip file iki Microsoft Toolkit.rar sing sampeyan unduh. Sandhi kanggo file .rar yaiku "official-kmspico.com”. Sawise iki, jalanake file kasebut Microsoft Toolkit.exe kanggo miwiti program.
  3. Sampeyan bakal weruh kothak piranti kanthi logo Kantor lan Windows ing layar. Pilih logo Kantor kanggo dilanjutake.
  4. Jendhela pop-up anyar bakal katon kanthi akeh pilihan. Klik ing tab aktifitas banjur klik ing EZ-Aktivator. Proses iki butuh sawetara detik kanggo ngrampungake.
  5. Sawise iku, sampeyan bisa ndeleng jendhela pesen sing ujar kaya ngono Kantor 2016 Diaktifake.

Kanthi cara iki paket Office 2016 bakal diaktifake kanthi permanen. Kanggo mriksa status produk sampeyan, wiwiti layanan Office 2016, klik File> akun> saka kana sampeyan bisa ndeleng pesen Produk sing diuripake.

Mekaten, kanthi cara iki sampeyan bisa ngaktifake versi apa wae Microsoft Office permanen. Kajaba iku, alat iki digunakake kanggo ngaktifake versi Windows.

Cara ngaktifake Kantor 2016

Kanthi video sederhana iki, sampeyan bakal sinau kanthi cara gampang banget aktivasi Office 2016 sing dianyari.

https://www.youtube.com/watch?v=gNnQbIbxqIQ

Pitakon sing asring dienggo babagan ngaktifake kantor Microsoft 2016

Apa aman kanggo ngaktifake Microsoft Office nggunakake metode kasebut?

Ya, mesthine, ngaktifake Office saka salah sawijining cara iki 100% aman lan aman. Nanging, sampeyan kudu ngetutake kabeh langkah sing dituduhake kanggo proses sing sukses.

Apa sing kudu daklakoni yen lisensi kadaluwarsa sawise sawetara wektu?

Yen sawise sawetara wektu, lisensi kasebut kadaluwarsa lan ora ngidini sampeyan nggunakake kabeh fungsi, saiki luwih becik nggunakake aktivator maneh. Aku nyaranake nggunakake metode kasebut Microsoft Toolkit kanggo njamin efektifitas ngaktifake Microsoft Office 2016.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Blog Aktualidad
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.