Apa Disney Plus duwe Harry Potter?

Logo Disney plus

Kanthi akeh seri lan platform film sing kita duwe ora bisa diendhani ing ngendi sampeyan bisa ndeleng sawetara film favorit. Mesin telusuran asring diisi pitakon babagan apa Disney Plus duwe Harry Potter, utawa apa kita bisa nonton musim paling anyar saka Doctor Who ing Netflix.

Yen sampeyan minangka salah sawijining sing nggoleki film Harry Potter lan sampeyan kepengin weruh yen Disney Plus duwe, kene sampeyan bakal nemokake jawabane. Sanajan sampeyan ora seneng.

Disney Plus: katalog apa sing diduweni?

Disney Plus minangka platform ing njero sampeyan bisa nemokake permata sing apikloro saiki lan kepungkur. Bisa uga, bebarengan karo Netflix, sing nduweni kategori paling akeh lan ngidini sampeyan nonton kartun nanging uga film lan genre liyane.

Wiwitane, amarga jenenge, dikira mung kanggo bocah-bocah, nanging bebener iku wis luwih akeh. Contone, rong potongan utama yaiku Marvel lan Star Wars. Mung karo wong-wong mau wis bisa kanggo nambah luwih akeh film, seri lan dokumenter sing nutupi sawetara luwih saka pamirso, lan perdana biasane generate akèh kapentingan.

Bebarengan karo iki, sampeyan duwe dokumenter, kayata National Geographic lan liya-liyane sing narik kawigaten amarga ditindakake dening selebriti penting.

Sithik-sithik, iki nambahake konten liyane menyang katalog, bebarengan karo platform Star sing kalebu ing Disney. Dadi, sampeyan saiki seneng:

  • Kabeh perkara Disney: film, seri, singkat animasi, kalebu The Simpsons.
  • Pixar: karo film kang pisanan nandingi Disney lan saiki dadi bagéan saka iku.
  • Marvel: karo film, seri lan dokumenter carane padha digawe.
  • Star Wars: uga karo seri lan film.
  • nasional Geografis: karo dokumenter.
  • star: kene sampeyan bakal nemokake loro film lan seri kanggo pirsawan luwih diwasa.

Apa Disney Plus duwe Harry Potter?

obyek Harry Potter

Sing bener yaiku yen sampeyan langganan Disney Plus lan pengin ndeleng film Harry Potter Nyuwun pangapunten yen sampeyan ora bakal bisa. Disney ora duwe film kasebut ing katalog, lan uga durung duwe., amarga mung bisa dideleng ing Amazon Prime lan, sawetara, ing Netflix. Nyatane, dheweke ora ana maneh ing platform kasebut (Amazon Prime bisa ngidini sampeyan nyewa utawa tuku).

Saiki, Bebener iku kabeh film Harry Potter, kabeh saga, kalebu loro Beasts Fantastic lan ngendi kanggo nemokake wong disimpen ing katalog HBO Max. Kanggo ndeleng wong-wong mau, sampeyan kudu pindhah menyang platform iki lan langganan.

Apa Harry Potter bakal ana ing Disney Plus ing mangsa ngarep?

Logo HBO Max

Kita miwiti saka basis sing ora ngerti. Nanging dina iki, kabeh film Warner kagungane HBO Max lan mung ana sampeyan bakal bisa ndeleng. Dadi, yen kita fokus ing data saiki, sejatine ora mungkin Disney Plus bakal entuk hak kanggo Harry Potter ing mangsa ngarep. Iki ora ateges ora bisa kelakon, nanging saiki ora bisa ditindakake.

Ing endi maneh sampeyan bisa ndeleng Harry Potter?

Sadurunge kita wis ngandhani yen kabeh saga Harry Potter ana ing HBO Max, nanging bener ana liyane panggonan ngendi sampeyan bisa ndeleng iku. Kita dhaptar kanggo sampeyan yen sampeyan ora duwe langganan ing platform iki:

  • Play Store: Ing kene sampeyan bisa tuku kabeh film, sanajan regane rada larang.
  • Apple: Sampeyan bisa nyewa karo rega tetep, sanajan ora kabeh film.
  • youtube: Ing Youtube sampeyan bisa nyewa lan tuku.
  • Amazon: Edisi kolektor karo 8 video saka film lan sawetara tambahan. Yen sampeyan ora duwe HBO Max lan seneng film kasebut, bisa uga pilihan sing paling murah.

Apa tambahan sing bisa ditemokake ing HBO Max

Yen ing pungkasan sampeyan arep njaluk HBO Max sampeyan kudu ngerti yen sampeyan bakal duwe ekstra sing ora bakal menehi sampeyan ing platform liyane, lan iku soko sing pembuangan bisa nemen kaya.

ETanggal 1 Januari 2022, dokumenter Harry Potter dirilis: Bali menyang Hogwarts, patemon kanggo mengeti 20th kang akeh protagonis saka saga dirawuhi, lan padha jenis cukup kanggo mbukak sawetara Rahasia saka aktor lan film sing ora dikenal.

Dadi kajaba film, sampeyan bakal duwe siji dokumenter liyane kanggo ndeleng carane karakter wis diganti lan kabeh sing ora dingerteni babagan film kasebut.

Film kaya Harry Potter

kastil wayang

Sanajan Disney Plus ora duwe Harry Potter, iki ora ateges ora duwe film sing bisa nandingi saga penyihir. Nyatane, disaranake sawetara:

Percy Jackson Saga

Ing kasus iki dheweke dudu tukang sihir, nanging dheweke setengah dewa lan dheweke kudu nglatih lan sinau, supaya kita bakal manggon petualangan ing camp latihan dewa lan makhluk gaib.

mung ana rong film, saga mandheg nanging ana buku sing terus karo petualangan protagonis lanang iki lan kanca-kancane.

Katurunan

Yen sampeyan wis gedhe karo putri-putri Disney lan "penyihir jahat" sampeyan mesthi bakal seneng karo saga iki. Iku bener corak saka klasik, karo anak saka putri lan banget ala.

Ing antarane sing bakal sampeyan temokake yaiku putrane Cruella de Vi, putri Maleficent, putrane Jafar utawa putri ratu jahat Snow White, Grimelda utawa Grimhilde. Mesthi, uga bakal ana sawetara sing apik, lan nalika ngomong babagan panggung sing ngluwihi dongeng, dheweke dadi luwih nyata.

Upside Down Piandel

Iki dudu film sing kondhang, nanging sejatine film kasebut uga gaib. Ing kono kita nemokake protagonis sing mlebu ing Akademi Sage of Magic Training. Nanging, amarga kahanan sing ora stabil, bocah wadon kasebut ditugasake ing kelas kanggo "sihir mbalikke".

Saiki sampeyan ngerti yen Disney Plus duwe Harry Potter, sing sabanjure sampeyan bisa takon dhewe yaiku manawa sampeyan duwe HBO Max. Katalog kasebut durung lengkap, nanging sejatine dudu salah sawijining platform sing paling larang lan bubar nggawe akeh tawaran sing bermanfaat (salawas-lawase kanthi setengah rega, umpamane), sing bisa diulang.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Blog Aktualidad
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.