Download Spotify Premium APK gratis

Kanggo sampeyan sing pengin duwe akses menyang kabeh dhaptar lagu Spotify nanging gratis, Kita bakal ngomong babagan sawetara cara kanggo ndownload Spotify Premium APK kanthi gratis. Sampeyan ora bakal duwe kekurangan utawa bedane utama, amarga sampeyan bakal duwe kabeh fungsi sing ditawakake Spotify Premium.

Salah sawijining solusi pertama sing ditawakake yaiku ndownload Spotify Beta, iki APK sing nawakake keamanan sanajan wis gratis. Sampeyan ora prelu mbatalake jumlah reproduksi lagu, kajaba sampeyan pengin ndownload amarga ora duwe fungsi gratis kasebut.

Kanthi ndownload Spotify Apk, sampeyan bakal duwe akses menyang dhaptar lagu sing paling akeh ditonton lan dituduhake, uga lagu sing paling anyar, lan nggunakake radio tanpa mbayar biaya aplikasi kasebut. Mangkene carane sampeyan bisa nindakake:

Kepiye cara njaluk Spotify Premium kanthi gratis?

Spotify Beta minangka versi gratis sing padha karo Spotify Premium, lan kanggo ndownload sampeyan kudu ngetik link kasebut supaya kanthi ngeklik sampeyan bisa langsung nginstal Spotify:

http://www.mediafire.com/file/ydcop3uhoipgtwl/Spotify_MOD_v8.5.29_%2528descargar-apk.net%2529.apk/file

http://www.mediafire.com/file/j18i2mcq9nyzueu/Spotify_v8.5.48.1049_MOD_%2528descargar-apk.net%2529.apk/file

APK Spotify iki malah ngidini sampeyan duwe perpustakaan dhewe, sing bisa ngatur lagu lan konten, gumantung saka sing dadi favorit, lan sampeyan uga bisa nggawe dhaptar lagu dhewe.

Iki minangka versi apk gratis Spotify Premium sing diupdate kanthi total dadi kaya yen sampeyan wis ndownload Spotify Premium 2019. Sampeyan uga kudu eling yen APK kasebut ora bisa decipher kode download Spotify dadi sampeyan mung bisa muter lagu kanthi nggunakake siji aplikasi kasebut.

Download Spotify Premium gratis kanthi ngganti ID seluler

Yen pilihan sadurunge dudu pilihan utawa sampeyan ora bisa ndownload, sampeyan bisa milih ngganti ID seluler kanggo ndownload Spotify Premium kanthi gratis. Kaping pisanan, sampeyan kudu ndownload app Spotify kanggo nggawe akun kaya-kaya sampeyan bakal nggunakake layanan sing mbayar, sawise iku bakal menehi sampeyan, kanthi ndhaptar akun, rasa seneng wektu minimum panggunaan gratis, utawa nuduhake, wektu nyoba aplikasi.

Nanging, sampeyan kudu nyathet manawa wiwit aplikasi aplikasi nyimpen ID seluler ing memori, mula sampeyan nggawe akun anyar lan kanthi ID sing padha, sampeyan ora bisa milih nyoba gratis Spotify Premium. Mula dianjurake supaya saben layanan gratis rampung, sampeyan bakal ngganti ID smartphone.

Kanggo iki, sampeyan kudu dadi pangguna dhasar telpon Android lan banjur ndownload aplikasi sing diarani Device ID Changer, sampeyan bisa kanthi gampang nemokake ing Google Play. Sawise ndownload app, sampeyan kudu ngetik lan klik tombol sing nuduhake tembung "Acak" lan kanthi cara iki aplikasi bakal milih ID anyar kanggo sampeyan.

Proses sabanjure sing bakal rampung yaiku restart normal ponsel sampeyan, bukak Spotify Premium maneh lan ndaftar pangguna anyar, sampeyan bakal ngerti manawa ID sampeyan ora bakal dikenang lan bakal nyoba nyoba gratis maneh. Iki minangka proses sing rada angel nanging isih efektif.

Download Spotify Premium kanthi Gratis nganggo Surfing Nyoba Gratis

Pilihan liyane ing tabel kanggo ndownload Spotify gratis yaiku liwat alat Surfing Nyoba Gratis. Iki asale saka aplikasi Aja Mbayar lan ngidini sampeyan nggawe alias nganggo kertu kredit kanthi virtual lan gratis.

Sawise entuk jeneng alias lan kertu virtual liwat aplikasi iki, sampeyan bakal bisa ngetik data kasebut menyang Spotify Premium lan sampeyan bakal duwe wektu suwe Spotify gratis. Sampeyan ora kuwatir nindakake tindak kriminal, amarga Surfing Nyoba Gratis didhukung dening bank internasional.

Kekurangan mung opsi iki yaiku mung kasedhiya kanggo iOS. Yen dibutuhake kanggo pangguna Android, sampeyan kudu nindakake proses liyane liwat "akses awal" nanging ngetik situs web resmi Aja Mbayar.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Blog Aktualidad
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.