Dhaptar kaca kanthi emojis kanggo disalin lan ditempel

emojis kanggo nyalin lan nempel

Luwih akeh wong sing nuduhake awake dhewe liwat emojis. Dheweke wis dadi modis lan meh kabeh obrolan ing jaringan sosial, WhatsApp lan platform ditulis liyane, emojis minangka bagean saka "basa". Malah RAE wis nampa wong-wong mau. Mulane, duwe emojis kanggo nyalin lan nempel iku umum.

Ing kasus iki, kita pengin mbantu sampeyan dadi luwih aktif nganggo emojis lan kita wis nggoleki kaca kanthi emojis kanggo nyalin lan nempel supaya sampeyan duwe macem-macem kanggo nyebut dhewe ing macem-macem cara. Apa sampeyan pengin ngerti kaca sing dipilih? Priksa metu.

publydea

Ing kasus iki, iku artikel saka Publydea kang Dheweke menehi luwih saka sewu emojis lan emoticon kanggo nyalin lan nempel, uga gratis. Iki uga kalebu gendera sing, sanajan ora umum digunakake, bisa migunani ing sawetara kahanan.

Emoticon sing bakal sampeyan deleng iku umum banget, nyatane sing bisa ditemokake ing seluler utawa ing jaringan sosial. Nanging siji utawa liyane bisa teka ing Handy kanggo duwe cedhak (saliyane kasunyatan sing ana sawetara pemain figuran sing bakal banget mbiyantu (contone, snowman karo lampu Natal)).

Sampeyan nemokake Kene.

EmojiTerra

emojiterra

Ing kasus iki, ora bakal dadi 1000 emojis kanggo nyalin lan nempel nanging luwih saka 3000 sing bakal ditemokake ing kaca iki. Uga, ana sing disenengi banget babagan kaca kasebut sampeyan ora mung duwe emojis, nanging uga menehi makna, soko sing teka ing Handy wiwit kadhangkala kita nggunakake simbol sing bisa misinterpreted.

Liyane saka keuntungan saka kaca iki ing kasunyatan sing Dheweke uga ngerti carane ngatur emojis, lan ora kabeh kasebar (kadhangkala cukup angel kanggo nemokake sing pengin utawa perlu). Uga duwe sawetara eksklusif sing ora bisa ditemokake ing situs liyane kayata emoji upacara ndeleng rembulan, utawa kembang api lan kembang api.

Sampeyan duwe Kene.

Simbol

Kaca emoji liyane kanggo nyalin lan nempel yaiku sing pisanan menehi katrangan ringkes babagan dheweke, lan kepiye muncul, banjur menehi sawetara kategori lan, saka saben siji, entuk conto emojis.

Kanggo nyalin wong, mung penet emoji kanthi latar mburi putih lan disalin kanthi otomatis.

Ora duwe akeh banget, lan sanajan padha nyoba kanggo ngaso saka emojis, bisa koyone rada tumoto, nanging bebener iku gambar katon cukup apik (amarga padha gedhe) lan mbantu kanggo mbedakake. rincian uga supaya ora nggawe kesalahan.

Sampeyan duwe Kene.

piliapp

dhaptar emoji

Ing kene kita duwe kaca emoji liyane kanggo nyalin lan nempel sing ditindakake yaiku ngumpulake macem-macem emojis sing kita kenal, saliyane panji, lan Padha diwenehi kanggo kita miturut kategori. (sing padha bisa katon ing jaringan sosial utawa ing platform olahpesen).

Sampeyan wis sawetara sing asli, nanging ora akeh banget. Nanging, aja lali babagan iki amarga bisa migunani banget kanggo teks sampeyan, utamane kanggo jaringan sosial.

Sampeyan duwe Kene.

njaluk emoji

Kita terus karo kaca sing kudu sampeyan duwe ing radar lan ing kasus iki, giliran Get emoji. Iki minangka situs web sing ramah pangguna lan duwe sawetara emoji sing ora bakal sampeyan deleng ing papan liya.

Kaya wong liya, dheweke diatur kanthi cara sing padha karo sing sampeyan ngerti (pasuryan lan wong pisanan, pangan, kéwan, lelungan, aktivitas, obyek, simbol lan gendera).

Wis akèh saka klompok pisanan lan stands metu ndhuwur kabeh sing dibagi akeh emojis miturut werna kulit wong, soko sampeyan ora weruh ing situs liyane.

Sampeyan bisa ndeleng dheweke Kene.

Proinfluent

influencer

Ing kasus iki, iki minangka artikel sing wis diterbitake ing situs web iki lan ing ngendi kita bakal nemokake ora mung emojis, nanging uga simbol kanggo jaringan sosial, sing paling sober lan paling umum sing katon ing dheweke.

Lagi dipérang dening kelompok, kang nggampangake golek sing pengin, sanajan padha emojis sethitik cilik ing ukuran (kita nganggep sing padha kejiret luwih).

Sampeyan duwe Kene.

Salin lan tempel Emoji

Situs web iki, kaya jenenge, fokus ing nawakake "perpustakaan paling lengkap emojis". Nduwe luwih saka 800 emojis sing dianyari lan siap kanggo nyalin lan nempel, apa kanggo kiriman, kanggo dokumen utawa apa wae sing dibutuhake.

Saliyane emojis, uga duwe alat liyane sing ora perlu digatekake.

Sampeyan duwe Kene.

emojilo

Situs web emoji liyane kanggo nyalin lan nempel yaiku iki sing diwenehake kanggo sampeyan. Nduwe tata letak sing padha karo Entuk emoji lan mbagi emojis kanthi cara sing padha.

Minangka kanggo nomer, ora mangu bakal ana luwih saka sewu emoji sing bisa dipilih, umume sing biasa sing sampeyan temokake ing jaringan sosial utawa ing utusan.

Kajaba iku, ngelingake yen emoji ora katon kaya sing dikarepake, mula ora didhukung dening sistem operasi (iku sing bisa nyegah masalah kayata ora katon ing publikasi (sanajan kita wis nyelehake iku)).

Sampeyan duwe Kene.

alat emoji

alat emoji

Ing kaca iki sampeyan bakal nemokake emojis kanggo nyalin lan nempel kabeh jinis. Dheweke ora dipérang miturut kategori, nanging kabeh didaftar terus-terusan nanging sampeyan bakal nemokake emojis karo werna kulit beda.

Sampeyan duwe Kene.

tulisan tangan sing apik

Kita pengin nyakup situs web iki, sanajan ora langsung babagan emojis kanggo nyalin lan nempel, nanging ora ngidini sampeyan nyelehake tembung lan menehi sawetara pilihan huruf lan emojis kang menehi tutul asli. Bisa digunakake kanggo Instagram, Facebook, WhatsApp, Telegram ... utawa kanggo menehi aspek kreatif apa wae sing dikarepake.

Mesthi wae, sampeyan ora nyaranake sampeyan nulis tembung sing dawa utawa frasa sing akeh amarga bakal ngisi daya maneh.

Sampeyan duwe Kene.

emojiall

Iki minangka kaca emoji pungkasan sing kudu disalin lan nempel sing ditinggalake kanggo sampeyan Dheweke ngumpulake kabeh emoji sing digunakake ing iOS, Android, OSX lan Windows. Padha dibagi dadi emoticon lan emosi, wong lan awak, nada kulit lan gaya rambut, kewan lan alam, pangan lan ngombe, lelungan lan panggonan, pendhudhukan, obyek, simbol lan gendera.

Sampeyan duwe Kene.

Apa sampeyan nyaranake situs web emoji kanggo nyalin lan nempel?


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Blog Aktualidad
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.