free majalah online

free majalah online

Sadurunge pandemi Covid-19 ing Spanyol ing taun 2020, ana akeh majalah sing, saliyane duwe format fisik, uga ana online. Nanging amarga karantina, akeh liyane sing ditambahake ing dhaptar iki. Ing kirim iki, Kita bakal menehi jeneng majalah online gratis sing beda-beda lan topik sing beda-beda dibahas.

Kajaba iku, kita bakal nuduhake situs web sing paling apik ing ngendi sampeyan bisa nemokake macem-macem majalah sing pancene worth maca. lan sing bakal mbantu sampeyan nggedhekake cakrawala. Maca majalah lan buku minangka perkara sing apik kanggo pikiran lan menarik amarga sampeyan bisa entuk kawruh anyar utawa nguatake apa sing wis sampeyan duwe, uga seneng-seneng ing wektu sing padha.

Ing cendhak, sampeyan kudu maca kanggo sinau, nggedhekake kawruh lan kanggo ngrangsang lan nguatake memori. Kita bakal miwiti ngomong babagan kaca sing paling apik kanggo ngundhuh majalah online gratis.

Kaca paling apik kanggo ngundhuh lan maca majalah online gratis

Majalah

Maca dimangerteni minangka kegiatan sing ditindakake dening spesies manungsa ing ngendi kita menehi interpretasi lan decipher informasi liwat mripat kita, kita nggoleki makna ing unsur sing ditulis lan swara. Sampeyan bisa nindakake kegiatan iki ing ngendi wae saka taman, bar utawa ing gunung.

Iku bab sing kita kabeh cetha bab lan sing ora kabeh wong seneng maca. Nanging amarga nggunakake piranti teknologi sing nindakake fungsi iki, tumindak maca bisa dadi luwih atraktif kanggo wong tartamtu.

Banjur sampeyan bakal nemokake sawetara kaca paling apik kanggo ngundhuh lan maca majalah online lan free , tanpa kudu gumantung ing kudu pindhah menyang kiosk utawa toko.

kiosko.net

kaca Kiosko.net

http://kiosco.net/cat/revistas/

Kanthi desain klasik, ing iki situs web sampeyan bakal bisa ndeleng lembaran utama koran lan majalah paling penting ing saindenging jagad. Ing layar utama, sampeyan bakal nemokake bagean karo publikasi beda ing Spanyol; koran, majalah, majalah komputer, budaya, ilmu pengetahuan, lsp.

kabeh sing bisa maca

kabeh sing bisa maca

https://www.allyoucanread.com/

Platform web iki ngumpulake publikasi beda saka macem-macem negara ing donya. Sampeyan bisa mlebu, pilih negara lan kanthi cara sing gampang banget publikasi babagan pilihan sing wis digawe katon. Ing antarane topik kasebut, sampeyan bisa nemokake majalah babagan politik, sosial, olahraga, bisnis, lsp.

Issuu.com

ngetokake

https://issuu.com/

Situs web, sing sampeyan bisa mutusake ing antarane mode langganan sing beda-beda, salah sijine yaiku dhasar sing gratis, nanging diwatesi kanggo pangguna siji lan muatan maksimal 500 halaman. Antarane file sampeyan Sampeyan bisa nemokake publikasi saka kabeh ndonya lan babagan macem-macem topik kayata seni, kaendahan, olahraga, lan liya-liyane.

Majalah online gratis kanggo nikmati kapan wae

Kaya sing wis kasebut ing wiwitan publikasi, ana macem-macem klompok penerbitan sing wis ditambahake menyang pilihan penerbitan online. Pilihan iki bisa uga ora mung luwih nyaman kanggo wong tartamtu, nanging uga Iki minangka kegiyatan sing, saliyane kanggo hiburan, menehi stimulasi lan bisa ditindakake saka ngendi wae.

Ing bagean iki, Kita bakal menehi jeneng sawetara majalah sing bisa sampeyan nikmati online, ing macem-macem situs web sing kasebut ing bagean sadurunge. Topik kayata fashion, masyarakat, bisnis, olahraga, lan sapiturute, sampeyan bakal nemokake ing antarane kaca, sampeyan mung kudu milih sing cocog kanggo sampeyan.

Majalah Instyle

Instyle

https://issuu.com/

Beda asli lan unik. InStyle, yaiku web lan publikasi editorial anjog ing gaya antarane selebriti paling populer ing pemandangan saiki. Ing antarane kaca, sampeyan bakal bisa nemokake tips babagan fashion, kaendahan, wawancara karo karakter apik, lsp.

Majalah Penganten

majalah penganten

https://issuu.com/

Majalah wedding, sing pasangan sing ngrancang dina khusus iki bakal bisa ngumpulake referensi ora mung babagan tema gaun pengantin, nanging uga babagan dekorasi, desains saka uleman, saka jajan, etc.

Runner's World

Pelatih

https://issuu.com/

Runner's World, iku salah siji saka majalah online paling penting ing pemandangan saiki ing donya mlaku. Iki dianggep minangka majalah pelari, ing kono sampeyan bakal nemokake rencana latihan, saran babagan nutrisi utawa perawatan cedera, latihan wulan, lsp.

National Geographic

National Geographic

https://issuu.com/

Publikasi editorial, ing ngendi sampeyan bakal bisa nemokake temuan paling anyar, uga laporan lan wawancara sing paling menarik. Nyemplungake dhewe ing urip lan pangembangan peradaban kepungkur, ketemu karo karakter sing paling penting ing jagad kuna, lsp. Delengen kepungkur saka jagad saiki.

Hobi Gabungan

konsol hobi

https://issuu.com/

Salah sawijining majalah video game paling penting nganti saiki lan pimpinan penjualan ing negara kitaya wis Kanthi publikasi saben wulan, sampeyan bakal entuk informasi paling lengkap babagan game video paling anyar ing pasar lan kanggo kabeh jinis konsol.

majalah masak gampang

majalah masak

https://issuu.com/

Antarane kategori panganan ing basa Spanyol, kita nemokake macem-macem majalah ing ngendi sampeyan bakal nemokake resep-resep anyar kanthi langkah lan uga, gagasan kanggo pasugatan anyar utawa saran saka koki beda kanggo entuk pasugatan saka tingkat liyane.

Top Gear

topgear

https://issuu.com/

Ing majalah lan ing situs web, sampeyan bakal bisa nemokake sing Top Gear punika medium paling carefree ing donya motor. Ing antarane kaca, sampeyan bakal nemokake warta paling anyar babagan gaya urip, olahraga super, laporan, tes lan sewu siji topik liyane.

Kaya sing wis dingerteni, ing saben situs web sing beda-beda sing wis kasebut ing bagean pisanan saka publikasi iki, sampeyan bakal bisa nemokake akeh koleksi majalah gratis kanthi online lan macem-macem topik pancen amba. Sampeyan mung kudu golek siji sing paling cocog karo sampeyan utawa, ing wektu iku lan aran kaya nglaras, lan miwiti maca kaca sawijining.

Kita ngelingake sampeyan manawa ing pirang-pirang situs web sing nawakake majalah online gratis, bisa uga ana kahanan nalika salinan sing ditawakake sampeyan wis ketinggalan jaman, yaiku, bisa uga dadi edisi majalah lawas.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Blog Aktualidad
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.