Dolanan catur

game catur

Game catur, ing game papan klasik sing wis pirang-pirang taun bisa njaga popularitas wiwitane.. Ya, bener, yen kanthi perkembangan teknologi sing akeh lan muncule piranti seluler utawa mesin game video, game klasik wis ilang ing antarane pamirsa sing luwih enom, sing luwih biasa sesambungan lan sesambungan liwat game video. . Ana alternatif kanggo sing pembuangan saka game klasik iki antarane klasik, seneng, muter liwat aplikasi ing seluler utawa komputer.

Catur minangka game papan ing ngendi strategi lan konsentrasi minangka rong aspek dhasar kanggo main game sing apik lan malah menang. Kanthi liwat wektu, iku kurang lan kurang umum kanggo golek wong saka sembarang umur seneng game iki ing kamar utawa taman. Kanggo sing pengin terus seneng game iki kanthi cara sing beda, ing kirim iki kita bakal menehi jeneng game catur paling apik kanggo PC lan seluler.

Game catur kanggo piranti seluler

Ing dhaptar ing ngisor iki, sampeyan bakal bisa nemokake sawetara sing dianggep minangka game catur paling apik sing kasedhiya kanggo piranti seluler sampeyan. Yen sampeyan salah siji saka wong sing seneng game iki, aja ragu-ragu kanggo njaga jeneng. Sampeyan bakal nemokake kasedhiya kanggo Android lan IOS.

Lichess

Lichess

https://play.google.com/

Ing pilihan pisanan iki kanggo piranti seluler, kita nggawa sampeyan sumber mbukak lan game catur babar blas free. Ing aplikasi iki, sampeyan bakal bisa nemokake macem-macem mode game, catur peluru, game klasik, kanthi korespondensi utawa blitz.. Saliyane iki, sampeyan uga bakal bisa kanggo muter turnamen arena, nelusuri, tindakake utawa tantangan pangguna liyane.

Puterake Magnus

Puterake Magnus

https://play.google.com/

Kanthi aplikasi iki, sampeyan bakal bisa nyorot katrampilan paling apik ing game iki. Sampeyan bisa nglatih obahe utawa malah sinau main saka awal kanggo dadi sing paling apik. Sampeyan wis ngerti manawa kanthi fisik lan muter liwat piranti, catur mbutuhake kepinginan lan wektu kanggo sinau kanthi apik. Play Magnus, nawakake sampeyan ora mung game sange, nanging uga tips, trik ing siasat lan Sastranegara.

Chess

Chess

https://play.google.com/

Yen sampeyan are looking for a free aplikasi game sing uga nawakake macem-macem mode game, pilihan iki siji kanggo sampeyan. Kanthi Catur, sampeyan bakal bisa seneng game catur online lan offline. Uga, ngidini sampeyan muter karo pangguna online lan lokal.

tawuran para raja

tawuran para raja

https://play.google.com/

Game iki kasedhiya kanggo download ing iPhone iPad utawa lan karo, sampeyan bisa muter kapan wae, ing ngendi wae. Ana sepuluh tingkat kangelan sing kalebu, lan sampeyan kudu ngatasi kanggo entuk kawruh lan katrampilan. Sampeyan bisa liwat konfigurasi sawijining, ngaktifake pilihan supaya tips gerakan katon sak game. Iki minangka aplikasi game sing sampurna kanggo sinau lan nambah sethithik.

Catur Nyata

Catur Nyata

https://play.google.com/

Game catur klasik, kanthi grafis 3D sing canggih banget, sampeyan bakal bisa main online lan offline. Wis grafis sampurna kita wis dituduhake, nanging ora mung sing, nanging playability uga sampurna. Kanthi luwih saka 10 yuta undhuhan sing nyebar ing saindenging jagad, Real Chess ngidini sampeyan nemokake lan muter ing siji game.

Game catur kanggo PC

Ing dhaptar cilik, kita arep kanggo nunjukaké game catur paling apik, ing mratelakake panemume, sing bakal bisa kanggo golek seneng ing komputer, padha bakal katon loro free lan mbayar.

Chess Ultra

Chess Ultra

https://store.steampowered.com/

Secara grafis, game catur kanggo PC iki pancen kaget banget. Game kasebut nduweni gambar 4K kanthi resolusi sing apik banget. Catur Ultra, wis mode kanggo pangguna kanggo muter piyambak utawa mode game ngendi sampeyan bisa nemokake saingan ing sawetara detik kanggo muter, ing rong mode iki ana submodes game.

Titikan catur

Titikan catur

https://www.maestrodeajedrez.com/

Pilihan sing gratis kanggo komputer kita lan akeh pemain sing nyorot kanggo bagean teknis. catur titans, Nawakake sampeyan kanthi rinci babagan desain papan lan potongan. Iki minangka aplikasi game sing populer banget ing antarane para pecinta catur kanthi versi gratis. Wis tingkat kangelan beda, supaya sampeyan bisa miwiti seneng malah yen sampeyan pamula, supaya adapts kanggo sembarang tipe pemain.

catur fritz

catur fritz

https://account.chessbase.com/

Fokus game, kanggo pangguna sing ora duwe pengalaman lan pengin ora mung nambah, nanging uga seneng saben game lan gerakan.. A titik positif saka pilihan iki analisa gaya game sing saben pangguna wis liwat peringkat lan uga cocog pemain saka tingkat padha kanggo muter game anyar. Wis forum ngendi sampeyan bisa debat utawa ngomong karo pemain liyane.

Lucas Catur

Lucas Catur

https://chessionate.com/

Salah sawijining fitur utamane yaiku game komputer open source, mulane gratis. Wis total 40 mode supaya ngijini sampeyan kanggo muter tingkat nul utawa game profesional. Thanks kanggo panggunaan intelijen buatan, game kasebut cocog karo tingkat kesulitan kita. Pertarungan Catur, nawakake mode multiplier sing sampeyan bisa main karo pangguna saka sak ndonya. Liwat setelan lan opsi konfigurasi sampeyan bisa ngganti game sing dikarepake.

Catur Shredder

Catur Shredder

https://www.shredderchess.com/

Kanggo pangguna sing pengin miwiti ing jagad catur, pilihan iki sampurna. Iku program sing ora mung kuat nanging uga banget lengkap lan gampang banget kanggo nggunakake. Iki minangka game multiplatform supaya sampeyan bisa seneng ing komputer lan piranti seluler.

Sampeyan bakal bisa nyoba katrampilan lan strategi sampeyan nganggo salah sawijining pilihan game catur iki, kanggo komputer lan piranti seluler. Antarane wong-wong mau, sampeyan bakal bisa nemokake saka paling klasik kanggo opsi luwih modern amarga grafis lan mode game. Nalika kita ngelingake sampeyan ing pirang-pirang kesempatan, sampeyan duwe kamungkinan kanggo nulis saran babagan game catur ing kothak komentar.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Blog Aktualidad
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.