Game tanpa wifi kanggo seluler lan PC

game tanpa wifi

Ing kirim iki ngendi sampeyan, kita wis nyawiji pilihan saka macem-macem game tanpa wifi kanggo piranti seluler lan komputer. Game sing bakal didownload kasedhiya gratis ing toko resmi Google lan Apple utawa platform liyane utawa kanthi mbayar rega miturut apa sing ditawakake. Sapa sing ora seneng seneng game offline sing apik?

Saben uwong ngerti yen ora ana sambungan sing kasedhiya ing kabeh bagean ing donya supaya bisa seneng game favorit. Mangkono, Iku mesthi apik kanggo ngerti macem-macem game sing bisa ditindakake tanpa mbutuhake jangkoan utawa sambungan Wi-Fi. Sabanjure, kita ninggalake sampeyan pilihan pribadi.

Game kanggo piranti seluler tanpa sambungan wifi

Ing bagean pisanan iki, kita bakal menehi jeneng pilihan cilik sawetara game tanpa wifi saka macem-macem jinis, saka tumindak, kanggo olahraga utawa teka-teki. Kabeh jeneng sing bakal sampeyan temokake ing dhaptar yaiku game sing ora perlu sambungan internet lan saliyane sawetara gratis.

Stardew Valley

Stardew Valley

https://play.google.com/

Salah siji saka re game paling populer, kang iku simulates urip ing farm sing wis ditampa banget uga kanggo piranti seluler lan konsol. Iku adaptasi banget saka game seluler.

Ora mung sampeyan bakal bisa dadi petani, nanging sampeyan bisa dadi nelayan, tukang kayu utawa profesi liyane. Tanpa perlu sambungan ing seluler, sampeyan bakal bisa urip petualangan tanpa wates ing jagad padesan.

Paselancar sepur

Paselancar sepur

https://play.google.com/

Mesthi, game kondhang antarane akeh sing, kang nyritakake petualangan sawetara paselancar nakal nalika nyoba uwal saka salah sawijining mungsuhs, inspektur grumpy.

Iku game sing ndadekke bebarengan fun, grafis apik, werna lan petualangan gedhe. Sampeyan bakal dadi salah sawijining paselancar lan sampeyan bakal nyoba uwal kanthi ngliwati alangan, sepur lan ngumpulake dhuwit recehan sabisa kanggo mbukak kunci unsur lan karakter sing beda.

limbo

limbo

https://play.google.com/

A game karo kang sampeyan bakal awaken kabeh raos, kalebu wedi lan intrik. Limbo minangka game sing lengkap banget. Petualangan peteng sing bakal sampeyan nikmati offline ing piranti seluler sampeyan.

Sampeyan bakal dadi lanang, sing duwe misi kanggo nggoleki adhine sing ilang ing donya ing ireng lan putih, ngendi kabeh watara wong nuduhke ancaman kanggo urip.

terrarium

terrarium

https://play.google.com/

Kaya game Minecraft sing misuwur, Terraria dadi siji langkah luwih kalebu mode crita sing paling lengkap. Sawise sampeyan miwiti muter, sampeyan bakal éling sing iku game peran-playing ing donya mbukak, kang sampeyan bakal nemokake nomer akeh mungsuh lan panggedhe final.. Saka menit siji, sampeyan bakal aran carane njaluk kecanthol ing sajarah lan perang game iki tanpa kudu duwe internet ing seluler.

Minecraft

Minecraft

https://play.google.com/

Game Minecraft sing misuwur ora bisa ilang saka dhaptar iki. Senadyan umur sawetara taun terus nggumunake para pemain anyar lan veteran kanthi pilihan konten lan gamelan. Yen sampeyan minangka salah sawijining wong sing seneng ndeleng apa sing ditindakake liyane, sampeyan bakal bisa ngunjungi peta sing digawe dening pemain liyane tanpa masalah.

Versi sing bakal sampeyan temokake ing toko resmi piranti Android dibayar, nanging minangka ijol-ijolan, sampeyan bakal bisa seneng main offline. Siji bab ijol-ijolan kanggo liyane.

Game kanggo komputer tanpa sambungan wifi

Kaya ing kasus sadurunge, ing titik iki Kita nggawa sampeyan sawetara game kanggo PC sing ora perlu disambungake menyang jaringan Wi-Fi. Game sing ora kudu kantun lan sampeyan bakal seneng jam lan jam.

Control

Control

https://www.hobbyconsolas.com/

Game, sing diluncurake ing taun 2019 nyebabake revolusi gedhe. Nalika sampeyan miwiti game, sampeyan bakal njupuk peran Jesse Faden, sing ana ing misi kanggo nggoleki sedulure sing ilang. lan teka ing agensi federal ing ngendi dheweke nemokake kapribaden sing ora dikarepake lan kedadeyan sing paling aneh.

Tebih mewek 3

Tebih mewek 3

https://www.ubisoft.com/

Kita, kita nggolongake minangka game lengkap, nanging kanggo ngrasakake warna. Aksi lan kaslametané video game, kang panganiaya lan kasangsaran banget laten.

Sampeyan bakal kudu ngadhepi karakter beda lan banget nyata saka paling dikenal, nggunakake arsenal lengkap gaman lan bahan peledak kanggo tansah siyap kanggo perang. Kajaba iku, sampeyan bakal njelajah pulo sing luar biasa sing kebak papan ndhelik, dalan sing dilindhungi, wilayah gunung lan rawa, lsp.

Outlast

Outlast

https://www.hobbyconsolas.com/

Yen sampeyan salah siji sing seneng video game dadi wedi lan tegang, iki sing kanggo sampeyan. Game video medeni, penembake wong pisanan sing dikembangake dening Red Barrels. Sampeyan bakal dadi protagonis game lan sampeyan kudu pindhah, menek utawa ndhelikake ing macem-macem panggonan ing lingkungan.

Kita luwih saka digunakake kanggo videogames ngendi karakter utama kudu numpes nir utawa infèksi karo bantuan saka macem-macem gaman, nanging Outlast beda lan fokus ing siluman lan uwal. Mung bantuan sampeyan bakal duwe kamera video sing bakal tansah gawa karo sampeyan.

Knight kothong

Knight kothong

https://www.hobbyconsolas.com/

Pilihan iki sing kita nggawa sampeyan ora mbutuhake sambungan utawa program kanggo bisa kanggo muter. Kita ngomong babagan Hollow Knight, platform lan game aksi kondhang antarane pangguna beda lan kangelan iku apik banget.

Nalika sampeyan lagi muter karo karakter, sampeyan bakal bisa kanggo nambah sethitik dening sethitik nalika perang karo atusan mungsuh lan sampeyan uga bakal bisa kanggo mutusaké kang rute kanggo njupuk iku paling apik. Graphics-wicaksana, iku game tenan unik lan bungahaken kanggo pindhah liwat lan njelajah saben sudhut pungkasan donya sing.

GRIS

GRIS

https://www.instant-gaming.com/

Spanyol merek video game, kang stands metu ora mung kanggo crita tenan emosi nanging kanggo kualitas seni kang, kang presents kita karo donya sing wis ilang werna. Estetika video game iki kaya teknik nggambar cat banyu sing akeh sing wis katon ing macem-macem karya.

Iki minangka game petualangan lan platform, ing ngendi sampeyan bakal main minangka Gris, wanita enom sing kebak pangarep-arep sing ilang ing jagade dhewe.. Sampeyan bakal lelungan liwat emosi, lan sampeyan bakal entuk katrampilan anyar kanggo njelajah kasunyatan anyar. Sampeyan bakal ngliwati jagad sing dirancang nganti milimeter, kanthi grafis sing alus lan animasi sing apik. Tanpa mangu kita bisa ngomong sing iku salah siji saka game paling ayu sampeyan bisa nemokake.

Ana akeh game sing bisa diputer offline ing piranti seluler lan komputer. Kene, kita wis mung kasebut sawetara, nanging ana tenan macem-macem, padha bisa dadi prasaja, karo crita konco, game singkat, etc. Ana akeh macem-macem ing ngendi sampeyan bisa milih.

Kita wis kasebut kanggo sampeyan, nanging yen sampeyan ngerti utawa muter apa wae sing kudu dicritakake, aja ragu-ragu ninggalake ing kothak komentar supaya kita lan para pamaca liyane nggatekake.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Blog Aktualidad
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.