Pangatur tembung sandhi

Logo penjaga tembung sandhi

Apa yen email (utawa sawetara), apa yen jaringan sosial, apa yen situs web sampeyan… Kita tambah akeh diubengi dening sandhi lan salah siji saka aturan pisanan ora nggunakake sing padha ing kabeh situs. Nanging sinau saben wong kanthi ati, nggunakake kanthi bener kanthi proteksi maksimal, bisa banget, angel banget. Mulane manajer sandi digunakake.

Nanging sampeyan ngerti apa pangatur sandi? Lan sing paling apik kanggo nggunakake? Yen kaya akeh, sampeyan duwe akeh banget sandhi lan pengin tetep aman, iki dadi kapentingan sampeyan. Lan akeh.

Apa manager sandi

Kita bisa ujar manawa manajer sandi minangka sistem, aplikasi, ing ngendi kabeh sandhi sing sampeyan gunakake disimpen, kanggo email, kanggo jaringan sosial, kanggo akses menyang komputer, lsp. Tujuan iki kanggo ngelingi, tinimbang sampeyan, kabeh sandhi kasebut.

Nyatane, sampeyan bisa uga wis nggunakake salah siji saka wong-wong mau tanpa sadhar yen sampeyan. Contone, nalika sampeyan ngetik Facebook. Apa sampeyan kudu ngetik sandhi utawa browser ngelingi? Lan nalika sampeyan pindhah menyang Gmail?

Browser utama duwe manajer sandi dhewe sing ngupaya kanggo ngelingi wong-wong mau kanggo sampeyan, lan malah menehi saran nalika sampeyan mlebu menyang situs anyar (lan kanthi otomatis nyimpen menyang manager).

Nanging, ngluwihi iki, sampeyan kudu ngerti manawa ana uga aplikasi pihak katelu, gratis utawa mbayar, sing nindakake tugas sing padha: simpen sandhi lan malah menehi tandha yen ana sing dirudopekso utawa yen banget banget kanggo nglindhungi sampeyan.

Panganggone manajer kasebut ora rumit, adoh saka iku. Ing umume, sampeyan kudu ndhaptar supaya kabeh 100% dilindhungi lan banjur nambah sandhi ing kabeh panggonan sing dikarepake, menehi jeneng kaca kasebut supaya, nalika sampeyan kudu nggoleki sandhi, bakal menehi kanggo sampeyan luwih gampang.

Sawise sampeyan ngetik lan verifikasi manawa sampeyan sing pengin ngakses data kasebut, sampeyan mung kudu golek situs web lan ndeleng sandhi supaya sampeyan mlebu.

Sing apik yaiku aplikasi kasebut digawa ing seluler, supaya sampeyan bisa ngakses kapan wae.

Apa manajer sandhi sing paling apik

Kita ora pengin nggawe sampeyan ngenteni maneh lan mulane ing ngisor iki sampeyan bakal sinau babagan sawetara manajer sandhi sing paling apik sing bakal mbantu sampeyan duwe keamanan ekstra ing akun sampeyan tanpa kudu ngelingi puluhan utawa atusan sandhi sing beda. kanggo saben situs (amarga, sing ngerti, iku ora apik kanggo nggunakake sandi padha kanggo kabeh).

Iku nganti sampeyan nggunakake siji utawa liyane.

1Password

1Menu Pangatur Sandi Sandi

Kita miwiti karo salah siji saka manager sandi paling dikenal. Iki 1Sandi lan Saliyane dikenal, dianjurake banget, utamané kanggo iOS lan Mac.

Sing ora ateges sampeyan ora duwe ing Windows utawa Android; ya iku sanajan kualitas mudhun sethitik.

Wis kabeh fungsi sampeyan are looking for, sanajan wis mbayar, lan sampeyan kudu nglampahi udakara 3 dolar kanggo entuk aplikasi lengkap.

LastPass

Yen sampeyan seneng alternatif sing uga free ing kabeh sing kapentingan sampeyan, banjur iki sing looking for. Iki minangka manajer sandi kanthi rating sing apik banget, sanajan ana sing nyebutake manawa ana masalah keamanan. Nanging wektu reaksi ing kasus kasebut cepet.

Waca rangkeng-

Yen kita ngomong babagan manajer sandhi kanthi enkripsi tingkat paling dhuwur, iki bisa uga salah sawijining aplikasi sing kudu ditimbang. Mesthi, iku dibayar, ati-ati.

Antarane kaluwihan sing ditawakake sampeyan yaiku nggawe serep otomatis, duwe otentikasi multi-faktor, nyimpen sandhi lan ngimpor menyang browser, nyinkronake, lsp.

Pangatur Sandi Kaspersky

Menu aplikasi Kasperky

Perusahaan Kaspersky Dikenal ing saindenging jagad lan salah sawijining sing paling gegandhengan karo keamanan saka komputer. Dadi mungkin sing sampeyan ora ngerti yaiku wis manager sandi dhewe, Pangatur Sandi Kaspersky, loro kanggo Windows lan Mac, Android lan iOS.

Sampeyan bisa nyimpen alamat, sandhi, cathetan pribadi, kertu bank, lsp. Kajaba iku, ngidini sampeyan duwe generator sandi dhewe, ngunci app, nyinkronake utawa isi otomatis sandhi.

keeper

Logo penjaga tembung sandhi

Kita ngomong babagan salah sawijining manajer sing paling dikenal, disaranake lan dihargai ing donya kabèh. Iki minangka aplikasi gratis lan ngidini sampeyan ngontrol sandhi nanging uga nyimpen file rahasia. Sidik driji utawa pangenalan rai bisa digunakake kanggo mbukak kunci lan kabeh bakal aman.

SafeInCloud

Menu aplikasi

Ing kasus iki manager sandi iki dianggo karo database ndhelik AES-256. Iki nuduhake yen keamanan dhuwur lan mung sampeyan sing duwe akses menyang data sing disimpen, ing kasus iki sandhi sing dikarepake.

Kajaba iku, nduweni fungsi liyane kayata lengkap otomatis, sinkronisasi, maca bekas driji, lsp. Lan sing paling apik, cNalika sampeyan arep nggawe sandhi, sampeyan bisa nganalisa kanggo ndeleng tingkat keamanan wis lan nawakake alternatif sing nggawe angel kanggo bot lan peretas kanggo guess.

AWAllet

Iki minangka salah sawijining sing paling ora dingerteni, nanging ana sing ora diduweni dening akeh liyane: kemampuan kanggo klompok lan ngurutake sandhi adhedhasar apa. Contone, kanggo toko online, kanggo email, kanggo situs web, kanggo ngakses komputer ...

Duwe ing urutan iki nggawe luwih gampang kanggo nggoleki nalika sampeyan kudu nelusuri.

roboform

Yen apa sing sampeyan goleki minangka dhasar banget supaya ora nggawe rumit, mula pilihan sing diusulake bakal migunani. Iki minangka aplikasi sing bisa digunakake ing desktop lan seluler. Masalahe yaiku ora nyinkronake sandhi utawa sampeyan ora bakal duwe fungsi lanjut. Paling gratis.

Aplikasi lengkap (karo kabeh fungsi) biaya udakara 23,88 euro saben taun.

Kaya sing sampeyan ngerteni, ana akeh pilihan kanggo nyakup manajer sandhi ing ponsel sampeyan lan kanthi mangkono ngatur lan mesthekake yen akses menyang kaca lan jaringan sosial mung duweke sampeyan. Dheweke ora gaib, yaiku, mesthi ana hacking lan sampeyan kudu ngganti saben-saben, nanging paling ora sampeyan bakal diasuransiake. Apa sampeyan ngerti liyane sing durung kita sebutake? Rekomendasi kanggo kita!


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Blog Aktualidad
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.