mbukak blokir ing facebook

Logo Facebook

Sapa maneh lan sapa wae sing kudu mblokir wong ing Facebook. Kadhangkala, bisa uga amarga profil palsu sing njaluk kekancan, nanging liyane bisa amarga kita wis padu karo wong utawa kita wis kejiret ing sawetara goroh sing wis natoni kita. Sajrone wektu, kita bisa mikir kanggo mbukak blokir ing Facebook, nanging kepiye carane? Apa gampang kaya mblokir?

Sabanjure, kita bakal duwe cara mbukak blokir ing Facebook lan cara sing gampang ditindakake. Sanajan, kanggo iki, sadurunge sampeyan kudu duwe wong sing wis diblokir. Go kanggo iku?

Blokir ing Facebook, senjata kanggo nglawan profil sing ora cocog karo sampeyan

situs web jaringan sosial

Jaringan sosial minangka penemuan gedhe. Iki ngidini kita bisa sesambungan karo puluhan, atusan, ewu lan mayuta-yuta wong. Loro-lorone sing dikenal lan ora dingerteni, nanging sing ana hubungane karo hubungan, apa kerja, pribadi, komersial ...

Masalahe yaiku yen ana wong sing ora becik karo wong liya, nganti pengin ndhelikake apa sing diterbitake, yaiku nalika ana pamblokiran. Padha bisa kelakon karo profil sing digunakake kanggo flirt utawa scam wong. Ing kabeh kasus iki, pamblokiran minangka solusi sing paling apik kanggo tenang.

Pamblokiran gampang banget ditindakake. Cukup bukak profil wong kasebut lan klik telung titik horisontal sing katon ing sisih tengen sawise menu "Publikasi, informasi, kanca, foto...".

Nalika mengkono, menu cilik bakal katon lan pilihan pungkasan iku kanggo mblokir. Yen sampeyan menet Facebook, bakal menehi kabar babagan kabeh sing ora bisa ditindakake wong kasebut:

  • Deleng kiriman sampeyan ing timeline sampeyan.
  • Tag kowe.
  • ngundang sampeyan kanggo acara utawa kelompok.
  • Kirimi sampeyan pesen.
  • Tambah sampeyan menyang dhaptar kanca.

Malah bakal mbusak dheweke saka kanca-kanca.

Sampeyan mung kudu konfirmasi lan kanthi otomatis wong kasebut ora ana maneh ing dhaptar kanca lan uga ora bisa ngetutake sampeyan (paling ora nganggo akun).

Carane mbukak blokir ing Facebook

Mobile karo jaringan sosial

 

Nalika mbukak kunci profil pangguna, sampeyan kudu mbudidaya sing bakal gumantung carane nindakaken, yaiku, apa sampeyan nggunakake komputer utawa nindakake liwat seluler.

Kene kita ninggalake sampeyan langkah-langkah kanggo nindakake ing loro cara, sampeyan mung kudu milih salah siji sing paling nyaman kanggo sampeyan.

Mbukak blokir ing Facebook saka komputer

Miwiti komputer dhisik amarga biasane sing paling gampang ditindakake. Lan cepet. Kanggo iku, sampeyan kudu ngetik Facebook. Cara paling gampang kanggo nindakake iki yaiku menyang profil sampeyan, sanajan ing kasunyatan, saka kaca utama sampeyan uga bisa teka ing kana.

Apa sing kudu sampeyan goleki? Tanggal cilik ing sisih tengen ndhuwur. Ing dheweke Menu cilik bakal ditampilake lan sampeyan kudu milih Setelan lan Privasi.

Nalika sampeyan ngeklik, jendhela anyar bakal katon lan ing kene, ing menu ing sisih kiwa, sampeyan kudu pindhah menyang Setelan. Maneh, kaca liyane bakal mbukak lan sampeyan kudu nggoleki pilihan Kunci. Ya, kita bakal mbukak blokir, nanging kita kudu mblokir profil.

Nalika sampeyan menehi, sampeyan bakal entuk dhaptar wong sing wis diblokir.

Saiki, sampeyan mung kudu nemokake sing pengin mbukak blokir ing Facebook banjur pencet tembung bukak kunci sing ana ing jejere jeneng sampeyan.

Mbukak kunci saka seluler

Yen sampeyan kerep nggunakake aplikasi Facebook, sampeyan bakal pengin mbukak kunci nganggo aplikasi kasebut. Yen mangkono, langkah-langkah sing kudu ditindakake yaiku:

  • Menehi gambar profil sampeyan ngendi, Kajaba iku, sampeyan duwe lambang cilik karo telung loreng horisontal. Iki bakal nggawa sampeyan menyang layar liyane.
  • Ing kene, Gulung mudhun nganti sampeyan ndeleng Setelan lan Privasi. Yen sampeyan menet menu cilik liyane bakal katon. Klik ing Setelan.
  • Ing konfigurasi sampeyan bakal nemokake sawetara bagean. Nanging tenan apa sampeyanKita kudu mencet yaiku Setelan Profil.
  • Nalika sampeyan menet, menu anyar bakal katon lan ing antarane pilihan sing diwenehake, Blok bakal katon. Pencet.
  • Ing kene sampeyan bakal weruh dhaptar wong sing wis diblokir lan sampeyan mung kudu nemokake wong kasebut utawa wong sing pengin "mbukak kunci" banjur pencet tombol "bukak kunci" sing ana ing sisih tengen profil.

Kepiye yen aku pengin mbukak blokir wong saka Halaman Perusahaan?

Sampeyan bisa uga ora nindakake pamblokiran karo profil pribadhi nanging ing kaca perusahaan sampeyan. Wong sing nyerang sampeyan lan produk sampeyan, pesen Spam, lsp. bisa uga ana sawetara alasan kenapa sampeyan kudu nggawe keputusan kanggo mblokir. Nanging kepiye yen sampeyan pengin mbukak kunci?

Kanggo nindakake iki, sampeyan kudu pindhah menyang kaca Facebook. Kaya sing sampeyan ngerteni, ing saben kaca sampeyan duwe tombol Setelan. Pencet.

ing kolom kiwa sampeyan bakal duwe bagean sing disebut 'Wong lan kaca liyane'. Iki digunakake kanggo ndeleng dhaptar wong sing seneng kaca sampeyan, sing ngetutake sampeyan, lsp. Nanging uga ing kene sampeyan bakal nemokake blok sing wis digawe.

Yen sampeyan milih pangguna sing pengin diblokir, sethitik wheel bakal katon ing sisih tengen lan ing ndhuwur. Ing kana sampeyan bisa mbukak kunci.

Konfirmasi yen iki sing arep sampeyan lakoni lan bakal aktif maneh.

Apa mengkono yen aku mbukak blokir wong

Logo Facebook

Kaya sing sampeyan ngerteni, nalika ana wong diblokir, dheweke ora bisa ngubungi sampeyan. Iki ora mung kalebu pesen, nanging uga bisa ndeleng profil sampeyan (paling ora apa sing dikirim sawise pemblokiran kajaba sampeyan duwe ing umum).

Tegese yen sampeyan mbukak blokir ing Facebook, sampeyan bakal ngidini dheweke ndeleng publikasi sampeyan, dadi kanca, ngirim pesen, Etc.

Yen sawise mbukak kunci sampeyan wis ganti pikiran, ngerti sampeyan kudu ngenteni 48 jam supaya bisa mblokir maneh.

Mesthi, kita njamin yen sampeyan mblokir lan nalika mbukak kunci, pangguna ora diwenehi kabar, yaiku, ora bakal nampa kabar apa wae. Siji-sijine cara sampeyan ngerti yen sampeyan wis diblokir utawa ora diblokir yaiku pindhah menyang profil sampeyan. Yen sampeyan nemokake, iku ora dikunci; lan yen ora, sampeyan bakal ngerti sing diblokir.

Apa sampeyan ngerti carane mbukak blokir ing Facebook?


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Blog Aktualidad
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.