Cara ndeleng Instagram tanpa akun langkah demi langkah

Cara ndeleng Instagram tanpa akun

Instagram saiki minangka salah sawijining jaringan sosial paling gedhe lan paling penting ing donya.. Iku nglumpukake milyaran pangguna, amarga versatility, jangkauan lan pilihan sing beda-beda nalika nuduhake status sampeyan karo pangguna platform liyane.

Sanajan iku jaringan sosial sing dikelola nganggo akun pangguna (sampeyan kudu mlebu kanggo ngakses kaca jaringan), ana sawetara cara supaya bisa ndeleng instagram tanpa akun.

Pramila kita wis nggawe kompilasi sawetara situs web sing bisa digunakake ing jaringan sosial iki. Kanthi platform kasebut, sampeyan bakal bisa ndeleng foto, crita, video, lan profil umum apa wae tanpa kudu mlebu menyang akun, utawa nggawe akun.

Perlu dipikirake manawa cara kasebut bisa nyebabake watesan: umpamane, ora bisa nggunakake bagean toko sing ana ing Instagram, lan ing sawetara kasus, profil pribadi ora bisa digunakake. Sanajan kabeh, iki minangka alternatif sing apik kanggo wong sing golek solusi anonim.

Napa Instagram ora bisa digunakake
Artikel sing gegandhengan:
Napa Instagram ora bisa digunakake

Platform kanggo ndeleng Instagram tanpa akun pangguna

Ndeleng instagram tanpa akun 2

Ana sawetara situs sing ngidini sampeyan ndeleng isi profil Instagram tanpa kudu mlebu ing akun sampeyan, utawa duwe siji. Situs web sing disaranake yaiku ing ngisor iki:

  • crita Insta. Ing layanan iki, sampeyan mung kudu ngetik jeneng pangguna profil sing dimaksud, supaya sampeyan bisa ndeleng critane.
  • gramhir.com. Iki nawakake data luwih akeh tinimbang sing sadurunge: ngidini sampeyan prédhiksi sing disenengi utawa para pengikut profil tartamtu, saliyane informasi liyane.
  • Imginn.com. Iki bakal ngidini sampeyan ngakses profil liwat jeneng panganggo: yen ana ing njero sampeyan bakal duwe pilihan kanggo ndownload kiriman wong kasebut.
  • picuki.com. Nduwe desain sing apik, menehi informasi kiriman miturut jeneng pangguna sing dilebokake. Nanging, uga ngidini sampeyan nggoleki konten kanthi tag.

Sampeyan kudu ati-ati karo platform sing niru Instagram lan njaluk data pribadhi.

Iki minangka kaca sing ngidini sampeyan ndeleng profil pangguna liyane tanpa watesan, sanajan sampeyan mung bisa matesi dhewe kanggo ndeleng profil. Sawetara bakal ngidini sampeyan ndeleng profil kanthi pribadi, utawa ndownload foto lan video pangguna kasebut.

Penting kanggo elinga yen sawetara domain iki cenderung ngganti jeneng kanthi rutin supaya tetep saiki. Rekomendasi kita yaiku yen sampeyan duwe masalah nalika ngunjungi, telusuran luwih jero kanggo ngerteni manawa iki mung sementara. utawa kesalahan permanen.

Kabeh kaca iki nduweni antarmuka sing prasaja lan intuisi sing mung kudu dilebokake jeneng pangguna sing pengin dideleng, lan voila, sampeyan bakal duwe akses menyang kabeh konten sing dijaluk pangguna ing profil kasebut, sanajan ing profil pribadi kasebut. .

Apa profil pribadi ing Instagram?

Instagram menehi pangguna kamungkinan kanggo milih visibilitas profil, iki tegese ana profil umum, lan profil pribadi. Profil umum yaiku profil sing bisa dideleng sapa wae sing ora ngetutake sampeyan, saliyane menehi komentar babagan kiriman, ninggalake "kaya", lan malah ngirim pesen pribadi, sanajan sampeyan kudu nampa obrolan yen ana wong sing ora sampeyan tindakake nulis menyang sampeyan.

Kanggo bagean kasebut, profil pribadi minangka profil ing ngendi pangguna nemtokake sapa sing bisa utawa ora bisa ndeleng konten kasebut. Nalika wong milih "ngetut sampeyan" sampeyan mesthi duwe pilihan kanggo nampa panjaluk tindak lanjut utawa nolak, yen ditolak, wong kasebut ora dianggep minangka pengikut anyar, nanging yen sampeyan nampa, dheweke bakal duwe hak istimewa kanggo ndeleng konten sampeyan lan sesambungan karo sampeyan. .

Kepiye cara ndeleng profil Instagram tanpa duwe akun?

Kanthi kaca sing aku dianjurake sadurunge sampeyan bakal duwe kamungkinan kanggo vndeleng profil ing instagram tanpa kudu nggawe akun, sanajan kabeh iku kaca sing kudu digunakake saka browser, ing piranti seluler utawa ing komputer. Iki amarga ora ana sing duwe aplikasi sing bisa digunakake kanggo tujuan kasebut.

Yen sampeyan pengin ndeleng profil bulls pangguna tanpa duwe akun, sampeyan kudu tindakake langkah ing ngisor iki:

  • Bukak browser: Pisanan sampeyan kudu mbukak browser ing piranti sing bakal sampeyan gunakake, ora masalah apa browser kasebut anggere sampeyan duwe internet.
  • Gunakake situs web sing dipercaya: Saiki sampeyan kudu ngakses kaca web sing wis dipilih kanggo ndeleng profil tanpa akun. Sawetara alat kasebut bisa mbebayani, mula disaranake nggunakake alat sing ditinggalake ing ndhuwur.
  • Golek akun: Sawise mlebu ing kaca web sampeyan kudu nyelehake jeneng pangguna sing pengin dideleng ing Instagram, umume kabeh kaca mung njaluk iki, yen ana sing njaluk informasi pribadhi, sampeyan kudu nyingkiri.
  • ndeleng akun: Sawise jeneng panganggo diketik, sampeyan bakal bisa ndeleng isine, malah profil sing pribadi (ing sawetara kasus).

Napa aku kudu duwe akun Instagram?

Situs-situs sing disaranake migunani banget yen sampeyan pengin ndeleng profil pangguna liyane tanpa kudu duwe akun ing platform iki, nanging diwatesi banget amarga mung ngidini sampeyan dadi pengamat, nyuda keuntungan liyane sing bisa ditindakake. nawakake platform mung kanggo dadi pangguna pangguna ing njero.

Kaca-kaca iki migunani banget yen sampeyan dudu pangguna Instagram sing kerep, utawa yen sampeyan pengin ndeleng akun sing disetel dadi pribadi, nanging dudu cara sing cocog kanggo nggunakake aplikasi kasebut yen sampeyan pengin ngakses kabeh mupangat. Senajan ninggalake sampeyan download foto lan video pangguna liyane, soko sing ora bisa rampung ing app.

Yen sampeyan pengin ngoptimalake Instagram, disaranake sampeyan nggawe akun supaya sampeyan bisa nanggepi kiriman, komentar, ngobrol karo pangguna liyane, lsp. Saliyane nggawe luwih gampang kanggo ngakses profil sing pribadi.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Blog Aktualidad
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.