Ganti email Instagram

Mobile karo aplikasi Instagram

Kaping pirang-pirang kita nggawe profil jaringan sosial kanthi email sing banjur mandheg digunakake. Masalahe, yen jaringan sosial mung duwe email kasebut, sampeyan ora bakal nampa kabar, lan sampeyan uga bakal duwe masalah komunikasi karo wong-wong mau yen perlu. Mulane, kita bakal fokus ing jaringan lan takon sampeyan: apa sampeyan ngerti carane ngganti email Instagram?

Sampeyan bisa uga wis penasaran lan ngerti ngendi kanggo nindakake, nanging bisa uga sampeyan ora ngerti carane nindakake. Aja kuwatir, kita bakal nulungi sampeyan saiki.

Napa ngganti email Instagram

Logo Instagram

Ana akeh alasan kenapa sampeyan pengin ngganti email Instagram.. Bisa uga amarga akun email sampeyan wis diretas, amarga sampeyan lali sandi, amarga sampeyan ora nggunakake ... Sejatine, bisa uga ana alesan sing nggawe sampeyan kudu ngganti ing jaringan sosial, ora mung ing Instagram.

Masalahe yaiku, ngluwihi nalika kita ndhaptar, akeh sing ora ngerti persis apa langkah sing kudu ditindakake kanggo ngganti. Lan iki soko sing bakal kita nyoba kanggo ngganti.

Cara ngganti email Instagram saka app

App mbukak saka Mobile kanggo ngganti email Instagram

Kaya sing sampeyan ngerteni, Instagram saiki ngidini sampeyan mlebu saka aplikasi seluler (sing paling gampang lan paling cepet), utawa saka komputer. Ing pungkasan sampeyan duwe kabeh winates banget, nanging aku bakal ngidini sampeyan ngganti. Saiki, ayo pindhah langkah demi langkah.

Ing kene sampeyan duwe instruksi kanggo ngganti saka app. Apa sing kudu sampeyan lakoni?

Sing pertama, mbukak Instagram ing ponsel sampeyan. Sawise mbukak, pindhah menyang profil sampeyan. Sawise mlebu, goleki pilihan "Sunting profil"..

Yen sampeyan nggatekake, email sampeyan bakal katon ing Informasi Profil. Yen ora metu, sampeyan kudu ngetik Pilihan Kontak lan kudu katon ing kono.

Yen sampeyan ora entuk apa-apa, banjur klik Setelan Informasi Pribadi. Email sing sampeyan ndhaptar akun kasebut bakal katon ing kana. Lan sing arep kita lakoni yaiku ngganti. kepriye?

Klik ing alamat email. Iki bakal ngidini sampeyan mbusak email sing sampeyan duwe lan sijine sing anyar sing dikarepake. Sawise sampeyan duwe, penet ngelmu kebatinan sisih tengen ndhuwur kanggo nampa pangowahan.

Instagram bakal ngirim email menyang email anyar kanggo konfirmasi yen sampeyan pengin akun kasebut saiki, dadi sampeyan kudu menehi link amarga, yen sampeyan ora verifikasi, sampeyan ora bakal bisa ngakses karo email kasebut.

Ganti email Instagram ing komputer

Bukak kaca web kanggo ngganti email instagram

Yen sampeyan salah siji sing luwih seneng nindakake iki liwat komputer, ngerti sing uga bisa nindakake iku. Lan uga gampang banget. Ing kasunyatan, iku kanggo tindakake langkah sing padha wis dituduhake sadurunge, nanging ing kasus iki saka komputer. yaiku:

  • Ketik akun Instagram ing komputer.
  • Menyang profil sampeyan.
  • Tekan sunting profil.
  • Seri data bakal katon kayata situs web, biografi, jinis ... lan email.
  • Klik ngendi iku, mbusak lan nambah anyar.
  • tekan send.

Instagram bakal ngirim email kanggo verifikasi pangowahan lan yen sampeyan wis rampung, kabeh proses bakal rampung.

Ganti email Instagram tanpa ngetik akun

Salah sawijining trik sing ana ing Instagram iku kamungkinan kanggo ngganti email tanpa nang akun. Iki bisa kedadeyan, contone, amarga sampeyan ilang ponsel, utawa mung amarga sampeyan duwe akun liyane lan sampeyan ora pengin utawa ora bisa nggunakake akun kasebut.

Yen kedadeyan sampeyan, langkah-langkah sing kudu ditindakake miwiti kanthi mbukak aplikasi Instagram. Yen sampeyan ndeleng, nalika njaluk data akses sampeyan, menehi akses menyang bantuan a, ing tombol ngarep. Klik ing kono.

Saiki, Bakal njaluk sampeyan email, nomer telpon, utawa jeneng pangguna. saka akun Instagram sing pengin diganti email.

Iku bakal menehi sawetara opsi: Nampa email (menyang akun sing disambung), pesen teks (SMS), utawa miwiti karo Facebook. Gumantung apa sing sampeyan pilih, bakal luwih cepet utawa kurang.

Sampeyan bakal ngakses layar anyar ing ngendi sampeyan bisa ngganti tembung sandhi lan, ing wayahe tartamtu, iku bakal nuduhake sampeyan email wis. Sing ngendi sampeyan kudu mbusak siji sing duwe lan sijine Panjenengan, lan yen bisa uga nomer telpon.

Sawise sampeyan konfirmasi kabeh sampeyan bakal rampung.

Bener, apa sing sampeyan lakoni yaiku Instagram mikir yen sampeyan ora ngelingi sandhi, lan mulane sampeyan nindakake proses iki, nanging sejatine tujuan sampeyan yaiku ngganti email tanpa mlebu akun kasebut. Nanging bisa dadi ide sing apik yen sampeyan ora duwe akses menyang akun saiki lan sampeyan kudu ngganti email kanthi cepet.

Saiki sampeyan ngerti carane ngganti email Instagram, yen sampeyan butuh, sampeyan bakal ngerti langkah-langkah sing kudu ditindakake.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Blog Aktualidad
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.