Kontrol - kecanduan Internet karo To Visit Or Not

Kabeh kaluwihan iku ala, kita sumurup kanthi becik, amarga ana wates kabeh lan yen ngluwihi, akibate bakal serius banget. Yen diwiwiti saka prinsip kasebut, kita uga bisa nggunakake aplikasi internet, amarga kanthi hiburan game, jaringan sosial, video lan tanpa wates konten, biasane kita ngentekake pirang-pirang jam ing ngarep layar; ngrusak kesehatan mental lan fisik.

Kunjungi Utawa Ora beda banget karo sing khas program kanggo mblokir kaca web, makarya kanthi filosofi sing beda: ninggali pangguna pilihan kanggo terus browsing utawa ora nganggo pangeling sing dijadwalake. 

Kunjungi, Utawa Ora?
Layanan gratis saka Kunjungi Utawa Ora, ngidini kita nunjukake URL jaringan sosial utawa situs web banjur nemtokake menit sing bakal digunakake ing situs web kasebut. Pungkasan, bakal ana tautan anyar sing kudu ditambahake menyang browser minangka tetenger lan bukak situs kasebut saka kana.

Kanggo Mbukak utawa Ora Bookmark Sawise panandha dieksekusi, kita bakal weruh ing situs web, ing sisih ndhuwur, bakal ana wektu sing nuduhake watesan wektu sing kudu kita lakoni ing situs kasebut.
  Timer Kanggo Dikunjungi Utawa Ora cunt Kunjungi Utawa OraKanthi ndeleng jumlah wektu sing sampeyan lakoni ing situs kasebut, sampeyan bakal motivasi metu luwih cepet tinimbang liyane.

Link: Kunjungi Utawa Ora


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Blog Aktualidad
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.