Program kanggo ngowahi foto dadi video

ngowahi foto dadi video

Yen sampeyan kudu ngowahi foto dadi video kanggo ndhukung proyek digital, sampeyan ana ing panggonan sing bener. Kita bakal nuduhake sawetara program gratis lan mbayar sing paling apik. Sampeyan bakal sinau alat sing paling apik kanggo menehi foto sampeyan 360 derajat, nambah kreatifitas lan nyenengake.

Video lan gambar animasi minangka rong unsur khusus, amarga ing wektu sing cendhak, pesen kasebut langsung diluncurake menyang pamirsa. Proses ngowahi foto dadi video, Bisa dadi tantangan kanggo akeh sampeyan yen sampeyan ora nggunakake alat khusus.

Konten visual ing urip pribadi kita, kanthi nggunakake jaringan sosial, lan ing papan kerja, perlu banget yen bakal mengaruhi pamirsa sing beda sing bisa ndeleng kita. Iku kita minangka kreatif, sing Kita kudu menehi pengaruh marang pamirsa iki kanthi nggunakake unsur-unsur sing nggawe kita metu saka liyane.

Alat paling apik kanggo ngowahi foto dadi video

Ing bagean iki, sampeyan bakal nemokake a pilihan cilik apa kanggo kita sawetara saka program paling apik kanggo ngowahi foto kanggo video ing pasar. Dheweke dudu sing paling apik amarga desain antarmuka, nanging uga amarga macem-macem fungsi lan pilihan sing bisa digunakake lan entuk asil sing paling apik.

Adobe Spark Video utawa Adobe Express

Adobe Express

https://www.adobe.com/

Kaya sing wis dingerteni, paket Adobe dikenal ing antarane para profesional lan penyayang ing jagad seni grafis, kanthi sampeyan bisa ngrancang logo, kaca web, desain editorial, lsp.

Salah sawijining piranti sing bisa ditemokake yaiku Adobe Spark Video, a alat sing gampang banget kanggo sampeyan bisa ngowahi foto dadi video. Uga, ngidini sampeyan ngatur video kanthi nambah teks, nyetel wektu puter maneh, milih tata letak khusus, lsp.

Sampeyan mung kudu upload gambar lan tambahake menyang slide, atur kabeh konten, multimedia lan teks. Bab sabanjure yaiku milih tema kanggo slide lan adaptasi karo gaya sampeyan. Nyetel wektu, ngatur video lan sampeyan wis rampung.

Typito

Typito

https://typito.com/

alat liyane, nitahake video foto sing bisa nulungi akeh sampeyan kanggo ngumpulake kabeh foto momen favorit, dadi siji. Program iki kondhang antarane kedhaftar, ing iku diijini kanggo nambah musik, sawetara gambar ing wektu sing padha, video liyane, etc.

Sampeyan kudu mbukak program, lan mbukak foto sing dikarepake. Sabanjure, sampeyan bakal milih cithakan utawa slide kanggo nambah gambar kasebut. Atur unsur sing beda-beda miturut sing dikarepake, suntingan, potong, ganti ukuran, lsp.. Sawise iki, tambahake teks yen sampeyan mikir perlu lan download.

IngVideo

IngVideo

https://invideo.io/

Banget populer, kanggo wong-wong mau kedhaftar looking kanggo ngowahi gambar menyang video, lan uga bisa nindakake karo teks. Alat online iki ngidini sampeyan ngunggah gambar kanthi gampang lan ngowahi dadi video kanthi tujuan mengaruhi masarakat. Sampeyan bisa nambah teks, template khusus, efek, transisi, InVideo minangka alat sing lengkap banget.

Sampeyan mung kudu mlebu, pilih saka luwih saka limang ewu cithakan kasedhiya, upload gambar sing pengin diowahi, nambah unsur lan transisi sing beda-beda lan, pungkasane, download file ing resolusi sing dikarepake.

Gambar

Gambar

Yen sampeyan pengin ngowahi foto dadi video kanthi gampang, alat online iki lan macem-macem fungsi bakal mbantu. Kanthi antarmuka sing gampang banget, Animoto mesthi dadi program sing ora bakal ilang kanggo akeh profesional ing sektor desain lan ing jagad multimedia.. Animoto duwe macem-macem transisi lan alat teks kanggo nggawe kreasi sampeyan menyang tingkat sabanjure.

Unggah gambar lan pilih cithakan sing paling cocog karo kabutuhan sampeyan. Banjur, atur lan atur foto kasebut, potong, pindhah, tambah saringan, lsp. Nggawe saben gambar duwe gaya unik. Kalebu teks, yen sampeyan mikir perlu lan pilih gaya sing nggawe komposisi sampeyan katon.

VideoPad

VideoPad

https://apps.microsoft.com/

Program panyuntingan video kanthi macem-macem fungsi panyuntingan dhasar kayata nglereni, dibagi, nambah musik, nyinkronake, lsp. Alat iki, elinga yen mung duwe uji coba gratis enem dina. Antarane pangguna jinis alat iki, VideoPad wis entuk popularitas ing jaman saiki amarga gampang ditangani lan macem-macem pilihan.

Nawakake sampeyan bisa nggarap luwih saka 50 transisi lan format sing beda, karo sampeyan bisa ngunggah kreasi menyang platform kaya YouTube. Gumantung saka jumlah lan bobot file sing sampeyan gunakake, bisa uga alon-alon ing wektu tartamtu.

Digigit

Digigit

https://biteable.com/

Cukup Kanthi sawetara klik, sampeyan bakal bisa nggawe video gambar online kanthi cara sing gampang banget. Yen sampeyan milih alat iki, sampeyan bakal bisa nggawe video kanthi gampang, mung ngunggah foto, nyunting, ngatur lan nggawe animasi.

Langkah-langkah sing kudu sampeyan tindakake kanggo entuk asil profesional kaya ing ngisor iki; klik ing pilihan kanggo nggawe video anyar lan milih setelan sing nyukupi kabutuhan. Tambahake pemandangan lan wiwiti upload gambar sampeyan. Ngowahi file ngandika lan setelan kasedhiya. Pilih opsi efek gambar lan wiwiti urip foto.

Klub

Klub

https://clideo.com/es

Kaya sing wis dideleng karo alat liyane, Clideo minangka alat liyane sing bisa digunakake kanggo ngowahi foto dadi video. Yen sampeyan njaluk ditahan saka program iki, sampeyan bisa nambah file beda bebarengan, ora mung gambar, nanging uga GIFS lan video. Iki minangka platform online gratis, sing ora ana aplikasi tambahan liyane sing dibutuhake.

Unggah gambar favorit, atur file kasebut kanthi urutan, sunting sesukamu, sampeyan bisa motong, nggedhekake, ngowahi, lsp. Tambah klip audio favorit, nyetel lan Yen asil ngyakinake sampeyan, aja ragu-ragu maneh lan nerusake download.

Iku banget prasaja, proses ngowahi foto menyang video karo program iki sing wis kasebut. Sampeyan mung kudu cetha karo gambar apa sing bakal sampeyan gunakake lan nggawe video sing apik banget. Elinga yen sampeyan kudu ngerti alat sing paling cocog karo kabutuhan lan alat sing sampeyan rumangsa paling nyaman nalika digunakake.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Blog Aktualidad
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.