Encarni Arcoya

Sepisanan aku ndemek komputer nalika umur 18 taun. Sadurunge aku lagi wae digunakake kanggo muter nanging wiwit iku aku bisa kanggo tinker lan sinau ilmu komputer minangka pangguna. Pancen aku nyuwil sawetara, nanging sing nggawe aku kelangan rasa wedi nyoba lan sinau kode, program lan topik liyane sing penting saiki.