Program paling apik kanggo ngowahi foto dadi gambar

Program kanggo ngowahi foto dadi gambar FotoSketcher

Saben-saben pangripta digital ngasilake inovasi babagan aplikasi lan program sing ngidini sampeyan ngowahi foto kanthi asil sing ora dikarepake. Yen dheweke menehi gerakan, dheweke ngganti, utawa malah nggawe kita dadi kartun. Nanging sampeyan ngerti yen ana program kanggo ngowahi foto dadi gambar?

Sanajan sampeyan dudu desainer ahli utawa bisa nggambar komik, yen sampeyan duwe foto, manawa sampeyan bisa mungkasi munggah dadi kartun. Apa kita bakal pitutur marang kowe carane?

efek foto

Ayo dadi miwiti karo program sampeyan ora perlu download menyang komputer, nanging sampeyan bisa nindakake iku online (anggere sampeyan ora keberatan ngunggah foto menyang server pihak katelu, mesthi).

Ing kasus iki, kita ngomong babagan iki amarga, sanajan minangka bagean saka program kanggo ngowahi foto dadi gambar, iku luwih saka sketsa, drawing sing bisa digawe nyata ing gambar.

Sampeyan mung kudu ngunggah gambar lan menehi klik supaya, ing detik, sampeyan duwe asil. Lan iki bakal dadi gambar potlot foto. Masalah iku uga bakal nyalin latar mburi lan sing ndadekake ora cetha banget. Nanging yen mengko liwat editor gambar sampeyan bisa njaluk sawetara asil apik banget.

ArtistA Photo Editor

Iku bener aplikasi, lan dudu program. Iki gratis lan sampeyan bisa nggunakake kanggo ngowahi foto dadi kartun. Ya iku ora nindakaken ing 3D utawa karo aspek drawing, nanging kanthi efek lukisan, saringan gambar lan sketsa potlot. Mung siji sing Nerangake kanthi warna luwih akeh tinimbang program sadurunge sing wis kasebut.

Nduwe akeh efek sing sejatine sampeyan kudu nyoba kabeh kanggo ngerti yen sampeyan seneng banget. Nanging kita wis ngandhani yen bakal migunani banget.

PhotoSketcher

Program kanggo ngowahi foto dadi gambar FotoSketcher

Ing kasus iki minangka salah sawijining program kanggo ngowahi foto dadi gambar sing paling disenengi, utamané yen sampeyan seneng seni lan lukisan. Lan iku, yen sampeyan njupuk gambar worth ndeleng ing lukisan, sampeyan bisa ngliwati program iki lan bakal dadi lukisan kabeh kanggo sampeyan sijine ing tembok.

Uga duwe efek kartun, nanging ing ngendi stands metu paling ing efek lukisan. Saiki, sampeyan kudu mlebu irama program amarga kadhangkala butuh wektu suwe kanggo ngrampungake konversi utawa kanggo nindakake efek.

Generator Kartun

Program iki bakal ngowahi foto sampeyan dadi kartun. Iku gratis lan gampang banget kanggo nggunakake, saliyane duwe meh 20 efek beda sing bisa ditrapake kanggo gambar.

Sing ala yaiku asile, utamane ing kasus pasuryan, Ora apik kaya sing katon lan rada ketinggalan jaman njupuk menyang akun program liyane sing ana saiki lan sing luwih maju.

Editor minangka artis

Aplikasi iki, kasedhiya ing Android lan iOS, apik tenan. pisanan, amarga ngowahi gambar sampeyan dadi kartun, lan mesthi amarga katon kaya Disney. Dadi, kita bisa ujar manawa ing kene sampeyan bisa muter supaya kabeh kulawarga dadi kulawarga Disney.

Ya iku mung apik kanggo mujur lan, sanajan iku free , ana pilihan mbayar (sing kita nganggep bakal nindakake luwih akeh). Kajaba iku, sampeyan bisa ngowahi gambar, nambah saringan lan ngganti bagean tartamtu saka foto supaya dadi cute kaya sing dikarepake.

Cat Warna Art PicsArt

PicsArt

Kaya-kaya jeneng kasebut nuduhake, kita ngomong babagan aplikasi sampeyan bakal bisa ngowahi foto dadi gambar, nanging sampeyan uga bisa ngecet sing dikarepake, karo sampeyan bisa ngganti werna rambute, pasuryan, lan malah t-shirt kanggo apa wae sing pengin.

tresno aku

Yen sampeyan ora seneng karo Disney, kepiye program kanggo ngowahi foto dadi gambar jinis Simpsons, komik…? Inggih kita duwe, lan iku Toonme.

Sampeyan mung kudu ngunggah gambar lan bakal ngurus ngowahi supaya katon kaya kartun. Kajaba iku, lan kaya ing aplikasi iki, sampeyan duwe kamungkinan kanggo ngowahi menyang GIF (malah gambar obah) lan nambah teks utawa efek liyane.

Sampeyan bisa uga nyoba foto pasangan utawa klompok, amarga akeh saringan sing bisa mbedakake lan ngetrapake efek kasebut.

Lab Foto

Program ngowahi foto dadi gambar Photo Lab

Yen luwih seneng duwe aplikasi sing ngasilake gambar nanging ora kudu "kompleks" kaya sing sadurunge, sampeyan uga duwe app iki, ngendi iku bakal nguripake menyang drawing luwih minimalis.

Masalahe, yen wis rampung lan sampeyan seneng karo asile, yen sampeyan pengin ngundhuh sampeyan kudu mbayar. Nanging nggunakake iku rampung free.

ToonApp

Kasedhiya ing iOS lan Android, karo sampeyan bakal bisa ngowahi foto dadi gambar nyata, ing 3D utawa ing kartun. Apa sampeyan bisa mbayangno yen sampeyan sing dadi bintang ing komik sampeyan dhewe? Mangkono sampeyan ora kudu sinau nggambar.

Ya iki mung dianggo karo pasuryan, ora apa karo skenario nanging, yen sampeyan gabungke karo liyane, asil bisa dadi cukup apik.

editor.pho.to

editor.pho_.to

Ing kasus iki sampeyan bakal mbutuhake komputer amarga kita ngomong babagan program kang, ya, online. Nanging Sawise sampeyan ngunggah foto sampeyan bakal bisa ngetrapake saringan lan efek kanggo ngowahi dadi gambar.

Iku gampang banget kanggo nggunakake lan, sanajan bisa dadi akeh banget ing wiwitan, iku bener Ora bakal suwe kanggo nyekel alat kasebut.

GIMP utawa Photoshop

Apa sampeyan mikir yen program panyuntingan gambar ora bisa dadi program kanggo ngowahi foto dadi gambar? Inggih, bebener iku padha dilatih kanggo iku.. Bisa rampung lan yen sampeyan wis nginstal Iku ora njupuk luwih saka skill sethitik kanggo nindakaken..

Yen sampeyan ora apik, sampeyan bisa nggunakake tutorial lan tindakake langkah kanggo entuk asil. Banjur bakal dadi masalah sampeyan nyoba menehi sentuhan pribadi sampeyan.

Ana akeh program liyane kanggo ngowahi foto dadi gambar, utamane aplikasi. Rekomendasi kita yaiku nyoba sawetara lan sampeyan bakal tetep karo sing bener-bener ngladeni sampeyan utawa sing sampeyan seneng karo asil sing sampeyan entuk. Apa sampeyan nyaranake kita?


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Blog Aktualidad
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.