Mangkene langkah-langkah kanggo mulihake akun TikTok

Waras akun TikTok yen sampeyan ora ngelingi sandhi

Bayangna kahanan ing ngisor iki. Sampeyan njupuk telpon, sampeyan pindhah menyang aplikasi TikTok, sampeyan mlebu lan dumadakan akun sampeyan ilang. Sampeyan kudu bali menyang. Nanging sampeyan ora ngelingi data sampeyan, apa sampeyan ngerti carane mbalekake akun TikTok? Apa sing kudu ditindakake ing kasus kasebut?

Aja padha sumelang, sampeyan duwe kita kanggo menehi a guide sawetara pemanggih sing bisa nemokake dhewe supaya sampeyan bisa ngatasi paling bisa.

Napa aku kudu mbalekake akun TikTok?

Akun TikTok

Yen sampeyan kaya 99% wong, sampeyan mesthi bakal mbukak sesi TikTok ing ponsel sampeyan sawayah-wayah dadi sampeyan ora kudu ngetik jeneng pangguna lan sandhi saben-saben sampeyan pengin mlebu menyang app.

Nanging, bisa kedadeyan yen sampeyan ngganti telpon, yen app wis nampa nganyari gedhe lan wis nutup sesi sampeyan utawa, luwih elek, akun sampeyan wis diblokir utawa dilereni soko tugas.

Ing kasus kasebut, mbalekake akun TikTok iku penting lan sejatine sampeyan bisa ngatasi. Nanging kabeh bakal gumantung apa sing kedadeyan.

Waras akun TikTok yen sampeyan wis diblokir

Ayo ngrampungake kasus sing sepisanan. Yaiku, sampeyan wis mlebu aplikasi TikTok lan dumadakan ana kabar sing ujar "Kita wis mblokir akun TikTok sampeyan kanthi permanen."

Sawise ajrih sing bakal njaluk, sing bakal njaluk, sampeyan kudu mikir bab apa sampeyan wis diterbitake soko sing wis nerak aturan panggunaan. Ing ngisor iki ana rong asumsi:

ingkang sampun panjenengan lampahi: inggih punika, sing wis rampung soko sing ora diijini ing app. Menawi mekaten, kula nyuwun pangapunten Sampeyan bakal meh mokal kanggo njaluk maneh. Sampeyan bisa nyoba, nanging yen TikTok wis weruh yen sampeyan wis nglanggar aturan iku kamungkinan sing ora bakal ngidini kanggo mbalekake akun sing (sanajan biasane sampeyan bakal dilereni soko tugas lan, yen sampeyan nglanggar maneh, sampeyan bakal ilang permanen).

Apa sampeyan ora nindakake apa-apa: ing kasus iki bakal dadi kesalahan TikTok lan sampeyan duwe kesempatan supaya sampeyan entuk akses maneh.

Apa sing kudu ditindakake yen sampeyan pengin keputusane dideleng? Inggih, pisanan sampeyan kudu Klik ing "Review Request". Iki bakal mbukak seri layar sing kudu sampeyan tindakake kanggo nyedhiyakake data lan TikTok mriksa manawa sampeyan salah. Biasane butuh udakara 24 jam kanggo mbales. Dadi sing sabar.

Pilihan liyane, yen luwih seneng nindakake online, iku ngakses kontak TikTok ing iki link. Sampeyan kudu ngisi email (lebokake sing wis disambungake menyang jaringan) lan jeneng panganggo opsional.

Sawise sampeyan kudu milih "Blokir / Penundaan akunku". Saiki sampeyan kudu nulis apa masalah sampeyan duwe ing bagean "Bisa kita mbantu?". Coba langsung nanging menehi rincian. Sampeyan uga bisa masang file multimedia kanggo ndhukung apa sing sampeyan ucapake.

Pungkasan, klik Kirim lan ngenteni dheweke nanggapi sawise sawetara wektu.

Kaya sing dakkandhani, tembung pungkasan duwe TikTok. Ing tembung liya, sanajan sampeyan mikir sampeyan durung nindakake apa-apa, dheweke bisa uga ora pengin mbalekake keputusan sing digawe.

Waras akun TikTok yen sampeyan ora ngelingi sandhi

logo aplikasi

Kasus liyane sing sampeyan bisa nemokake dhewe iku sing arep mlebu lan sampeyan ora ngelingi apa sandi sing duwe akun. Luwih umum tinimbang sing sampeyan pikirake amarga, amarga biasane mbukak sesi ing ponsel lan komputer, nalika sampeyan ngganti sampeyan ora ngelingi tembung sandhi sing sampeyan duwe (utamane yen wis suwe).

Begjanipun, iki gampang banget kanggo ndandani amarga sampeyan mung kudu klik nalika mlebu ing pitakonan sing teka ing ngisor iki ngendi sampeyan sijine sandi: "Kelalen sandi?".

Sawise sampeyan menehi ana bakal njaluk sampeyan ngreset anggere sampeyan menehi nomer telpon utawa email sing wis disambung menyang akun.

Saiki, yen sampeyan gabung karo TikTok liwat jaringan sosial liyane, ati-ati, amarga banjur sampeyan kudu pindhah menyang jaringan liya kanggo bisa ngreset sandhi (Mulane dianjurake kanggo tansah ndhaftar kanthi mandiri). Iki amarga akeh sing gabung karo data Facebook utawa Instagram tanpa nyadari yen iki mengko kompromi luwih lanjut menyang jaringan kanthi mandiri.

Waras akun TikTok sing wis dibusak

Kahanan liyane sing bisa sampeyan alami yaiku, amarga ana ledakan, utawa kelalaian, sampeyan wis mbusak akun sampeyan (nalika sampeyan ora pengin). nalika sampeyan nindakake iku, mesthine dadi tumindak definitif, nanging nyatane ora lan mesthi ana solusi).

Lan iku, sanajan sampeyan njaluk mbusak akun TikTok, perusahaan ora nindakaken langsung, nanging njupuk bab 30 dina kanggo nindakaken definitively. Mulane, yen sajrone 30 dina kasebut, kapan sampeyan mlebu menyang akun, sampeyan bisa ngaktifake maneh. Iki meh padha karo Instagram, sing uga bisa kedadeyan.

Lan apa sing kedadeyan yen 30 dina wis liwati? Nah, bakal luwih angel mbalekake, nanging sampeyan bisa nyoba ngobrol karo dhukungan TikTok ing iki pranala  kanggo ndeleng apa bisa nindakake apa wae kanggo mbalekake akun kasebut.

Waras akun TikTok tanpa ngerti sandhi, jeneng pangguna, email utawa telpon

Logo

Ana asumsi kaping papat sing uga kudu digatekake, sanajan ing kasus iki Kita wis ngelingake sampeyan yen bakal duwe asil sing negatif banget.

Lan yen sampeyan duwe akun TikTok nanging ora ngelingi sandhi, utawa jeneng pangguna, utawa email sing sampeyan ndhaptar, utawa telpon, mula sampeyan duwe ireng banget. Lan iku, yen paling sethithik siji utawa loro data kasebut, sampeyan ora bakal bisa nindakake apa-apa.

Elinga uga Iki minangka cara supaya akun sampeyan ora dicolong. Yen sampeyan ora duwe data kasebut, mung sampeyan bisa nindakake yaiku nyoba nganggo telpon sing sampeyan duwe utawa nganggo email yen salah siji sing diwenehake kanggo akun kasebut. Ya, iku bakal njupuk wektu, nanging karo sawetara luck sampeyan bisa njaluk iku.

Saiki sampeyan ngerti kabeh cara sampeyan kudu mbalekake akun TikTok, apa sampeyan wis nemoni kahanan liyane? Kepiye carane ngatasi?


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Blog Aktualidad
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.