Cara ngosongake OneDrive

Logo OneDrive

Kaya sing sampeyan ngerteni, yen sampeyan duwe email kaya Gmail utawa Hotmail, ana layanan "cloud". Yaiku, kanthi kamungkinan nggunakake awan pribadi sing diarani Drive utawa OneDrive. Nanging, yen sampeyan kehabisan papan, sampeyan kudu ngosongake. Apa sampeyan ngerti carane ngosongake OneDrive?

Sabanjure, kita bakal menehi sampeyan tangan supaya sampeyan ngerti carane dikosongake lan jumlah papan sing kasedhiya kanggo ngisi (lan kosongake yen perlu).

Apa kapasitas OneDrive

Kaca ngarep aplikasi

Yen sampeyan ana ing kene saiki, amarga sampeyan ngerti persis apa iku OneDrive lan sampeyan kerep nggunakake, saengga sampeyan wis kehabisan kapasitas lan ora bisa nyimpen dokumen liyane. Nanging sampeyan wis tau kepingin weruh apa kapasitas sampeyan duwe ing maya pribadi iki?

Kaya sing wis kita deleng, OneDrive nawakake akun 5GB gratis. Nanging iki ora ateges sing watesan. Pancen mung gigabyte gratis, nanging yen sampeyan butuh luwih akeh, sampeyan bisa tuku utawa langganan layanan liyane, kayata Microsoft 365 sing menehi panyimpenan luwih akeh.

Cara ngosongake OneDrive

Trash kanggo mbusak papan

Yen liwat wektu, utawa amarga macem-macem file sing wis dilebokake ing awan OneDrive, sampeyan wis entek spasi (utawa pengin mbusak kabeh kanthi permanen), sampeyan kudu ngerti yen sampeyan bisa nindakake.

Nyatane, ora mung bisa ditindakake ing komputer, nanging sampeyan uga bisa nindakake karo seluler. Saiki, ing saben kasus ana sawetara langkah-langkah sing bakal ditindakake kanthi cepet lan gampang. Apa sampeyan pengin ngerti apa iku? Go kanggo iku.

Kosong OneDrive saka komputer

Kita miwiti karo komputer. Ora, kita ora ngrujuk menyang komputer kanggo ngetik browser lan saka ing kana menyang OneDrive. Yen sampeyan duwe Windows 10, sing paling normal yaiku, ing file explorer, sampeyan duwe folder sing ujar OneDrive. Iki minangka akses langsung menyang maya sing ana ing browser sampeyan, mung ora perlu ngetik akun kasebut kanggo ngerti apa sing ana ing njero.

Cara iki paling gampang kabeh amarga yen sampeyan ngeklik folder kabeh file sing sampeyan duwe bakal katon lan, yen sampeyan milih kabeh, sampeyan mung kudu ngeklik tombol mouse tengen lan Busak (Busak).

Antarane kaluwihan sing ditawakake metode iki yaiku bisa nandhani kabeh sekaligus lan mbusak tanpa kudu mlebunanging nindakaken saka njaba. Mesthi, ati-ati karo apa sing dibusak amarga sampeyan bisa uga ora njaluk maneh.

Iki bakal ngidini sampeyan mbusak panyimpenan maya kanthi lengkap, utawa, ing tembung liyane, ngreset. Kanthi tembung liyane, sampeyan bakal duwe kabeh ruang sing kasedhiya nalika sampeyan nggawe akun kasebut.

Kosong OneDrive ing browser

Yen sampeyan ora duwe Windows 10, utawa sampeyan ora seneng nindakake kanthi cara sadurunge sing wis kasebut, pilihan sabanjure sing diusulake yaiku nggunakake browser. Ing tembung liya, ngakses akun OneDrive saka browser kanggo mbusak konten sing ana ing kono.

Kanggo iki, sampeyan kudu mlebu menyang akun OneDrive supaya sampeyan bisa ngakses folder pribadhi ngendi sampeyan bakal nemokake kabeh file sing duwe.

Sawise sampeyan nindakake, Sampeyan bisa menehi tandha kabeh folder lan/utawa file sing pengin dibusak. Sampeyan kudu nuding siji-siji amarga ora ana tombol sing milih kabeh dokumen sing ana ing méga. Senajan kita bener bisa menehi trick sethitik.

Lan iku, yen sampeyan nggawe bunder nalika tetep tombol mouse kiwa dipencet, sampeyan bisa milih sawetara utawa, yen pengin kabeh, mung pencet CTRL + A.

Yen sampeyan wis milih, sampeyan saiki bisa nindakake rong perkara:

  • Sijine kursor ing salah siji saka folder sing dituduhake lan pencet tombol mouse tengen, saka ing kono kanggo mbusak.
  • Pilihan liyane yaiku pKlik ing tombol "Busak" sing katon ing sisih ndhuwur. Yen sampeyan mencet, iku bakal nindakake padha, bakal mbusak kabeh sing duwe saka "ngarsane".

Saiki, sampeyan kudu ngerti manawa dokumen sing dibusak iki ora dibusak, nanging luwih padha menyang tong sampah lan nganti sampeyan kosongake, dheweke ora dianggep wis dibusak.

Mbusak file OneDrive saka seluler

Logo OneDrive

Pungkasan, kita duwe pilihan kanggo ngosongake OneDrive liwat seluler. Ora biasane pilihan sing paling apik wiwit, minangka layar cilik, iku luwih angel kanggo kita éling rincian sing marang kita apa file kudu dibusak (Contone, sing ora éling). Sanajan dokumen kasebut bakal ana ing tong sampah, gunakake pilihan iki mung yen sampeyan duwe manajemen OneDrive karo seluler.

Lan carane iku rampung? Pay manungsa waé amarga iki langkah-langkah:

Sing pertama sampeyan kudu nginstal aplikasi OneDrive. Sampeyan bakal nemokake ing Google Play utawa ing Play Store ing iPhone lan sampeyan kudu duwe kanggo ngakses maya liwat iku. Sampeyan uga kudu nyelarasake karo akun sampeyan.

Sawise sampeyan duwe, bab pisanan sampeyan kudu ngreset panyimpenan kanggo mbusak kabeh ing. Lan kanggo nindakake iki, sampeyan kudu miwiti kanthi tetep driji ing layar ngarahake salah sawijining unsur. Kanthi cara iki, mode pilihan bakal diaktifake lan, kaya sing kedadeyan ing browser, sampeyan kudu ngeklik unsur sing pengin dibusak.

Nalika sampeyan duwe kabeh sampeyan mung kudu nyeret kabeh file kasebut menyang lambang tong sampah. Iki bakal nyebabake kabeh wong pindhah menyang lokasi kasebut. Pungkasan, sampeyan mung kudu konfirmasi manawa sampeyan pengin mbusak lan, mengko, kaping telune, lan ing tong sampah, kosongake supaya kosong.

Saiki sampeyan ngerti manawa ana telung cara kanggo ngosongake OneDrive lan, gumantung saka sing sampeyan rumangsa luwih kepenak, sampeyan bisa milih siji utawa liyane. Saran kita yaiku nggunakake cara sing paling umum kanggo ngakses panyimpenan kasebut amarga kanthi cara iki sampeyan bakal bisa ngerti ing endi file kasebut kapan wae lan ora mbusak file sing luwih disenengi. Apa sampeyan ragu babagan cara ngosongake OneDrive? Takon kita lan kita bakal nyoba nulungi sampeyan!


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Blog Aktualidad
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.