Sijine gambar latar mburi ing Word

Kaca ngarep tembung

Sampeyan ora ngerti carane nyelehake gambar latar mburi ing Word lan sampeyan butuh? Akeh bocah lan malah remaja, nalika kudu menehi kertas, kudu masang tutup lan nulis. Utawa gunakake gambar minangka latar mburi supaya luwih elegan lan luwih apik. Nanging kepiye carane?

Yen iki pisanan sampeyan ngadhepi lan sampeyan ora ngerti carane nindakake, banjur Kita bakal menehi kabeh kunci supaya sampeyan ora nolak lan ora duwe masalah ngirim proyek karo minimal desain sing, sing mangerténi, Mungkin iku bakal mundhakaken biji utawa iku particularity sing bakal nggawe sampeyan ngadeg metu saka liyane.

Apa sijine gambar latar mburi ing Word

Apa sampeyan duwe proyek akademik, dossier kanggo perusahaan sing sampeyan gunakake, utawa malah dadi terkenal ing resume, sampeyan kudu ngerti Nempatake gambar latar mburi minangka sumber daya sing nambah presentasi dokumen. Nanging, uga, bisa nggawe pribadhi lan malah nglindhungi saka plagiarisme.

Singkat, kita ngomong babagan perbaikan ing tampilan karya sampeyan, apa kanggo sekolah, institut, universitas utawa papan kerja. Iki minangka alasan sing luwih saka cukup kanggo nindakake, amarga ngidini sampeyan nggawe kesan pertama sing luwih apik lan luwih gampang entuk persetujuan saka wong sing bakal ndeleng.

Lan iku, sanajan ora rumit kanggo nindakake, sampeyan kudu nganggep manawa butuh sawetara wektu, lan asil bakal luwih profesional tinimbang nampilake sawetara lembar putih sing prasaja kanthi tulisan.

Saiki, kepiye carane nyelehake gambar latar mburi ing Word?

Langkah-langkah kanggo nyelehake gambar ing Word

Kaca Desain ing Word

Kaya sing sampeyan ngerteni, Word minangka editor teks. Ora fokus kanggo nyunting gambar, luwih sithik nggarap. Nanging sing ora ateges sing ora ngijini sampeyan kanggo kalebu gambar sembarang. Nyatane, ngidini sampeyan akeh sing dikarepake, bisa ngganti ukuran, lokasi, lsp.

Saiki, yen sampeyan mung pengin nggunakake gambar minangka latar mburi kaca, sampeyan kudu nindakake sawetara perkara sing beda.

Langkah-langkah kanggo ngetutake yaiku:

  • Pisanan, bukak dokumen Word. Disaranake sampeyan nindakake ing anyar lan ora ing ngendi sampeyan duwe proyek wiwit, yen soko mengkono, sampeyan bakal tansah duwe serep.
  • Banjur pindhah menyang Desain. Sampeyan bakal nemokake ing taskbar (yen sampeyan durung nggunakake sadurunge). Nalika sampeyan menehi, ing sisih tengen, sampeyan kudu menehi tandha "Watermark". Bener sampeyan ora bakal luntur utawa nyelehake teks ing tengah kaca, nanging sampeyan bakal nglebokake gambar sing bakal digunakake minangka latar mburi kaca. Mula, nalika sampeyan ngeklik tandha banyu, pindhah menyang sisih ngisor menu gulung mudhun banjur klik Tandha banyu khusus.
  • Yen sampeyan nindakake, sampeyan bakal entuk jendela anyar kanthi judhul Printed Watermark. Sampeyan bakal weruh yen sampeyan duwe telung opsi: ora ana watermark, gambar lan teks watermark. Kanggo nindakake? Tandhani kaping pindho.
  • Saiki TSampeyan kudu ngunggah gambar sing pengin dilebokake ing latar mburi lan ing skala disaranake sampeyan ninggalake kanthi otomatis. Titik diwarnai. Kenging punapa? Amarga yen sampeyan ora menehi tandha, werna bakal kuwat banget lan bisa nggawe teks ora diwaca kanthi apik.
  • Yen sampeyan ngeklik aplikasi, bakal nuduhake sampeyan carane katon ing pratinjau supaya sampeyan bisa ngowahi kabeh sing dibutuhake. Yen ok, pencet OK..

Cara ngowahi gambar latar mburi

Kaca watermark kanggo gambar latar mburi

Sampeyan kudu ngerti gambar latar mburi ing Word bisa diganti saka segi lokasi lan ukuran. Nanging, iku ora bener rampung ing layar padha, nanging rodo sampeyan kudu nindakake ing menu Header lan footer. Ing kono sampeyan bisa milih gambar lan, kanthi kaya iki, sampeyan bisa ngowahi kaya sing dikarepake. Nutup sakwise bakal njaga setelan sing wis digawe.

Apa yen aku pengin nyelehake gambar latar mburi ing Word ing siji kaca

Sampeyan bisa uga ora pengin kabeh document kapenuhan gambar, lan mung nggunakake, contone, kanggo macem-macem TCTerms karya, kanggo mbedakake bagean saka iku, etc. Wis kedaden kanggo sampeyan? Bisa uga ditindakake nganggo Word, mung, ing kasus iki, iku rampung ing cara sing beda.

Kanggo nindakake iki, lan ing dokumen Word multi-halaman, Sampeyan kudu pindhah menyang tab Pasang banjur klik Gambar. Disaranake sampeyan, yen iki pisanan sampeyan bakal nindakake, sampeyan nindakake ing dokumen sing ora bisa digunakake kanggo ngindhari masalah.

Sawise sampeyan ana ing Gambar sampeyan bisa nuding menyang sing dikarepake minangka latar mburi. Nalika sampeyan ndeleng dheweke ing kaca, klik ing kothak tengen ndhuwur iku bakal metu watara sudhut. Iki minangka pilihan desain lan ing kana kita bakal miwiti nggarap gambar kasebut.

Sepisanan, kita kudu sampeyan menyang konco teks. Kajaba iku, sampeyan kudu ngedhunake werna, supaya yen sampeyan pindhah menyang tingkat transparan sampeyan bakal entuk.

Saiki, ngidini kita ngganti lokasi lan ukuran. Kanthi cara iki, mung bakal dilebokake ing kaca sing dikarepake. Saiki, masalahe yaiku kanthi nindakake kaya iki, sampeyan kudu nglebokake gambar kanthi manual ing kabeh kaca sing dikarepake, ora otomatis.

Rekomendasi nalika masang gambar latar mburi ing Word

Kaca Gambar Latar

Kasunyatane yaiku nyelehake latar mburi ing Word bisa nggawe dokumen luwih menarik. Nanging uga luwih angel diwaca. Mula, ana sawetara rekomendasi sing kudu digatekake nalika nggarap gambar latar mburi:

  • Pilih gambar kanthi nada alus, utawa nimbang nggunakake transparansi kanggo entuk. Kanthi cara iki sampeyan bakal soften werna.
  • Isih pilih latar mburi sing ora clutter teks banget. Sampeyan bisa nggawe gambar menyang pinggir kanggo entuk efek sing apik.
  • Aja ngisi daya akeh banget. Nempatake kabeh gambar ora padha karo mbaleni dhewe ing pola. Nyatane, bisa nyebabake teks ilang perhatian lan gambar bisa ditingkatake.

Yen sampeyan ngetutake langkah-langkah sing tepat kanggo nyelehake latar mburi gambar ing Word lan rekomendasi, mesthine sampeyan ora bakal nemoni masalah sing asile paling apik kanggo ditampilake. Sampeyan duwe mamang? Ceritakno nang kene.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Blog Aktualidad
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.