Solusi nalika PC ora ngenali Kindle

solusi pc ora ngenali kindle

Liyane lan liyane wong duwe Kindle. Lan kaping pirang-pirang, saliyane buku sing bisa dituku liwat Amazon, sampeyan uga duwe kamungkinan kanggo masang buku kanthi nyambungake piranti menyang komputer. Ing wayahe sampeyan bisa nemokake masalah sing ora ngerti sampeyan. Apa sampeyan pengin solusi nalika PC ora ngenali Kindle? Kita bakal pitutur marang kowe ing ngisor iki.

Temokake kabeh solusi sing bisa ditrapake kanggo ngatasi masalah kasebut lan, kanthi cara iki, bisa nyambungake Kindle menyang PC tanpa kudu kuwatir yen ana kedadeyan ing salah siji saka rong piranti kasebut.

Solusi nalika PC ora ngenali Kindle

Duwe Kindle lan nyambungake karo kabel menyang PC ora angel ditindakake; mung ngelawan. Masalahe, kadhangkala patrap sing prasaja iki ora gampang kaya sing dikira. lan bisa menehi asil sing ora dikarepake: yen Kindle ora diakoni dening PC, ora ana sing katon ing layar, yen Kindle kejiret ...

Mesthi sampeyan wis nemoni masalah iki saka wektu kanggo wektu lan mulane kita wis nyusun solusi sing beda-beda sing kasedhiya kanggo ndandani. Kene kita ninggalake kabeh mau.

Coba port USB liyane

Kindle

Percaya opo ora, Kelangan port USB ing komputer ora angel kaya sing sampeyan pikirake. Bener bisa kedadeyan, amarga ana sing rusak, utawa malah ing njero. Biasane, yen ana sing lunga, suwe-suwe wong liya uga padha.

Dadi, yen sampeyan nemokake dhewe nyoba nyambungake Kindle menyang PC lan kayane ora dingerteni lan ora ana bebaya utawa swara yen wis disambungake. Iku paling apik kanggo nyoba port USB liyane kanggo aturan metu sing masalah iku.

Isih, yen sampeyan maca karo port liyane disaranake sampeyan nyoba liyane ing port kasebut kanggo verifikasi yen pancen rusak utawa, ing nalisir, iku dheweke wis ora maca amarga ana masalah.

priksa manawa kabel iku ok

Kadhangkala, kanggo nyimpen kabel, kita ora ngerti carane pecah lan kita bend wong ing kuwi cara sing filamen mungkasi munggah bejat nang. Iki tegese, nalika nggunakake, salah siji daya kurang saka iku ngirim, utawa ora langsung teka, kang ninggalake kita karo kabel unusable.

Kanggo mriksa yen kabel ana masalah disaranake sampeyan nyoba kabel liyane, lan malah, sing nggunakake kabel mangu karo piranti liyane kanggo ndeleng yen pancen rusak (lan iku wektu kanggo uncalan adoh) utawa yen ana masalah sing bisa ditanggulangi.

Pateni Kindle lan aktifake

Solusi kanggo pc ora ngenali kindle

Nalika Kindle sampeyan saya tuwa, asring aktif ing kabeh wektu tegese yen sampeyan nyoba nyolok, PC ora ngenali Kindle lan ora fault saka kabel, utawa komputer, utawa ebook.

Coba mateni kabeh, utawa miwiti maneh, supaya wis rampung ngreset lan bisa duwe kabeh fungsi saka ngeruk. Asring iki minangka solusi sing paling efektif.

Liyane malah ngidini ngisi daya sethithik sadurunge nyoba maneh kanggo nyambungake menyang PC.

nggunakake gauge

Kaya sing sampeyan ngerteni, lan yen durung dakcritakake, Kaliber minangka salah sawijining program sing paling raket karo Kindle amarga ngidini sampeyan ngganti format buku menyang sing digunakake dening ebook saka Amazon supaya bisa dilebokake ing njero lan diwaca dening sing maca.

Napa umume sing nggunakake Kaliber disambung karo Kindle. Lan kenapa kita ngandhani sampeyan iki?

Yen nalika nyambungake PC ora ngenali Kindle, apa sampeyan bisa nindakake iku mbukak program kaliber lan nyoba kanggo link ing kono supaya mbukak lan sampeyan ngakses. Ing sawetara kasus, kerjane apik (kajaba masalah yaiku kabel utawa port (PC utawa Kindle).

Instal Driver Kindle

Sampeyan bisa uga ora ngerti, nanging ing Windows 10 ana driver related Kindle sing bisa lan kudu diinstal. Antarane liyane, padha tanggung jawab kanggo ndeteksi maca ebook karo apa bisa dadi solusi kanggo ngapa PC ora ngenali Kindle.

Lan kepiye sampeyan ngerti yen iku salah? Ing Manager Piranti sampeyan bakal weruh tandha seru ing bunder kuning, utawa tembung seru abang sing nuduhake ana masalah.

Iki meh tansah amarga sampeyan kudu nganyari driver Kindle utawa sampeyan kudu nginstal sing anyar. Nanging aja kuwatir, ora bakal angel amarga Windows meh tansah ngurus nggoleki ing jaringan, nginstal lan nggawe operasional.

Lan ya, yen sampeyan mikir sampeyan duwe sopir lan kayane ora bisa mlaku, solusi liyane bisa uga kanggo mbusak lan nginstal maneh. Kadhangkala nganyari sing nyebabake masalah nyebabake mundhut data sing bisa nyebabake dheweke mandheg kerja kanthi bener.

Nguripake Kindle sampeyan dadi kamera

Ebook

Ora, kita wis ora edan. Iki minangka salah sawijining solusi sing aneh nanging efektif ing Internet. Sampeyan mung kudu pindhah menyang Pilihan Sambungan banjur pencet Sambungake minangka kamera. Yen sampeyan ora ndeleng, pindhah menyang Setelan lan panyimpenan piranti kanggo nemokake lan ngaktifake kanggo Kindle.

Percaya opo ora, iki wis ngrampungake akeh masalah, lan bisa mbantu paling ora ngakses piranti, sanajan mengko, karo wektu liyane, nyoba kanggo ndeleng apa masalah wis.

Nalika sampeyan bisa ndeleng, nemokake solusi nalika PC ora ngenali Kindle bisa uga ora gampang ing kawitan, nanging yen sampeyan ngilangi kahanan sing bisa menehi masalah, mesthine ing pungkasan sampeyan bakal tekan masalah tartamtu lan kanthi mangkono a resolusi iku. Apa sampeyan wis nate nyambungake Kindle menyang PC lan ora bisa digunakake? Apa sing wis sampeyan lakoni supaya dheweke ngerti? Yen sampeyan nyoba solusi liyane sing bisa digunakake kanggo sampeyan, mangga barengake ing komentar kanggo mbantu wong liya sing bisa uga ngalami kahanan sing padha.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Blog Aktualidad
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.