Tim Editorial

LifeBytes iku sawijining situs web Internet AB. Ing situs web iki kita ngandhani babagan utama warta, tutorial lan trik bab donya teknologi, game lan komputer. Yen sampeyan pacangan teknologi, yen getih mbukak liwat vena teknisi banjur Vidabytes.com persis apa sing looking for.

Wiwit diluncurake ing 2008, VidaBytes ora mandheg tuwuh saben dina nganti dadi salah sawijining situs web utama ing sektor kasebut.

Tim editorial VidaBytes digawe saka klompok ahli teknologi. Yen sampeyan uga pengin dadi bagean ing tim, sampeyan bisa kirimake formulir iki kanggo dadi editor.

Koordinator

    Penyunting

    • Iris Gamen

      Advertising lan desainer grafis. Ing latihan terus-terusan ing masalah pemrograman. Sinau kabeh sing ngubengi jagad teknologi penting saiki.

    • Encarni Arcoya

      Sepisanan aku ndemek komputer nalika umur 18 taun. Sadurunge aku lagi wae digunakake kanggo muter nanging wiwit iku aku bisa kanggo tinker lan sinau ilmu komputer minangka pangguna. Pancen aku nyuwil sawetara, nanging sing nggawe aku kelangan rasa wedi nyoba lan sinau kode, program lan topik liyane sing penting saiki.

    Mantan editor

    • LifeBytes

      Profil tim panulis umum VidaBytes.

    • Nganyari Dina iki

      Update Today minangka situs web sing darmabakti kanggo jagad piranti lunak lan sistem sing gabung karo VidaBytes sawetara taun kepungkur lan saiki kabeh konten digabungake menyang situs web iki.

    • Teknik Informatika

      Teknisi komputer magang. Siswa Sistem Komputer kepengin mbantu saben wong sinau babagan teknologi langkah demi langkah.

    • Jaringan ing Jaringan

      Redesenred minangka situs web lawas babagan Jaringan lan Komputer sing saiki dadi bagean saka Vidabytes.com