atblokuoti facebook

„Facebook“ logotipas

Kas dar ir kam mažiausiai teko ką nors blokuoti feisbuke. Kartais tai gali būti dėl klaidingų profilių, kuriuose prašoma draugystės, bet kartais tai gali būti dėl to, kad susiginčijome su žmogumi arba užklupome jį meluojant, kuris mus įskaudino. Laikui bėgant galime galvoti apie atblokavimą „Facebook“, bet kaip tai būtų padaryta? Ar tai taip paprasta, kaip blokuoti?

Toliau mes sužinosime, kaip atblokuoti „Facebook“ ir paprastą būdą tai padaryti. Nors už tai prieš tai turite turėti žmonių, kuriuos užblokavote. Pirmyn?

Blokuokite „Facebook“ – ginklą kovojant su jums netinkančiais profiliais

socialinio tinklo svetainė

Socialiniai tinklai – puikus išradimas. Tai leidžia mums palaikyti ryšį su dešimtimis, šimtais, tūkstančiais ir milijonais žmonių. Ir žinomi, ir nežinomi, bet su kuriais mus sieja santykiai, nesvarbu, darbiniai, asmeniniai, komerciniai...

Bėda ta, kad kai žmogus blogai sutaria su kitu, iki to, kad nori nuslėpti tai, ką skelbia, tada ir kyla blokai. Tas pats gali nutikti ir su profiliais, kurie naudojami flirtuoti ar apgauti žmogų. Visais šiais atvejais, blokavimas yra geriausias sprendimas norint būti ramiam.

Blokuoti yra labai paprasta. Tiesiog apsilankykite to asmens profilyje ir spustelėkite tris horizontalius taškus kurie rodomi dešinėje po meniu „Publikacijos, informacija, draugai, nuotraukos…“.

Kai tai darysite, pasirodys mažas meniu ir paskutinė jo suteikiama parinktis yra blokuoti. Jei paspausite „Facebook“, jis jums praneš apie viską, ko tas asmuo negalės padaryti:

  • Peržiūrėkite savo įrašus savo laiko juostoje.
  • Pažymėkite jus.
  • Kviečiu tave į renginius ar grupes.
  • Siųsti jums žinutes.
  • Pridėti jus į jų draugų sąrašą.

Tai netgi pašalins ją iš jūsų draugų.

Tereikia tai patvirtinti ir automatiškai to žmogaus nebebus jūsų draugų sąraše ir nebegalės jūsų sekti (bent jau su savo paskyra).

Kaip atblokuoti „Facebook“.

Mobilusis su socialiniu tinklu

 

Kai atrakinate vartotojo profilį, turėtumėte nepamiršti, kad tai priklausys nuo to, kaip tai padarysite, tai yra, ar naudojatės kompiuteriu, ar tai darote per mobilųjį telefoną.

Čia paliekame jums veiksmus, kaip tai padaryti abiem būdais, tereikia išsirinkti jums patogiausią.

Atblokuokite „Facebook“ kompiuteryje

Pirmiausia pradėkime nuo kompiuterio, nes paprastai tai padaryti yra lengviausia. Ir greitai. Už jį, turėsite įvesti savo Facebook. Lengviausias būdas tai padaryti yra eiti į savo profilį, nors iš tikrųjų iš pagrindinio puslapio taip pat galite ten patekti.

Ko reikėtų ieškoti? Viršuje dešinėje nedidelė data. Joje Bus rodomas nedidelis meniu ir turėsite pasirinkti Nustatymai ir Privatumas.

Kai spustelėsite jį, atsiras naujas langas ir čia, kairėje esančiame meniu, turite eiti į nustatymus. Vėl atsidarys kitas puslapis ir turėtumėte ieškoti parinkties Užrakinti. Taip, mes ketiname atblokuoti, bet tam turime turėti užblokuotus profilius.

Kai duosite, gausite užblokuotų žmonių sąrašą.

Dabar „Facebook“ turėsite tik rasti tą, kurį norite atblokuoti ir paspauskite žodį atrakinti, kuris bus šalia jūsų vardo.

Atrakinti iš mobiliojo telefono

Jei dažnai naudojate „Facebook“ programą, greičiausiai norėsite ją atrakinti. Jei taip, reikia atlikti šiuos veiksmus:

  • Duok savo profilio nuotrauką kur, be to, turite mažą piktogramą su trimis horizontaliomis juostelėmis. Taip pateksite į kitą ekraną.
  • Čia Slinkite žemyn, kol pamatysite Nustatymai ir Privatumas. Jei paspausite, pasirodys kitas mažas meniu. Spustelėkite Nustatymai.
  • Konfigūracijoje rasite keletą skyrių. Bet iš tikrųjų ką tuTurime paspausti Profilio nustatymai.
  • Kai paspausite, pasirodys naujas meniu ir tarp jame pateiktų parinkčių, Atsiras blokai. Paspauskite.
  • Čia pamatysite sąrašą žmonių, kuriuos užblokavote ir viskas, ką jums reikia padaryti, tai surasti asmenį arba žmonės, kuriuos norite „atrakinti“, ir paspauskite mygtuką „atrakinti“, esantį šalia jų profilio dešinėje.

Ką daryti, jei noriu atblokuoti ką nors iš savo įmonės puslapio?

Gali atsitikti taip, kad blokavimą atlikote ne asmeniniame profilyje, o įmonės puslapyje. Žmonės, kurie atakuoja jus ir jūsų produktus, šlamšto pranešimus ir pan. gali būti keletas priežasčių, kodėl turėjote priimti sprendimą blokuoti. Bet ką daryti, jei norėtumėte jį atrakinti?

Už tai, turite eiti į savo Facebook puslapį. Kaip žinote, kiekviename puslapyje turite mygtuką „Nustatymai“. Paspauskite.

kairiajame stulpelyje turėsite skyrių „Žmonės ir kiti puslapiai“. Jis naudojamas norint pamatyti sąrašą tų, kuriems patinka jūsų puslapis, kurie jus seka ir pan. Bet ir čia rasite savo pagamintus blokus.

Jei pasirinksite vartotoją, kurį norite atblokuoti, dešinėje ir viršuje pasirodys mažas ratas. Ten galite atrakinti.

Patvirtinkite, kad tai yra tai, ką norite padaryti, ir jis vėl bus aktyvus.

Kas atsitiks, jei ką nors atblokuosiu

„Facebook“ logotipas

Kaip tu žinai, kai asmuo yra užblokuotas, jam neleidžiama su jumis susisiekti. Tai apima ne tik žinutes, bet ir galimybę matyti savo profilį (bent jau tai, ką skelbiate po blokavimo, nebent tai viešai).

Tai reiškia, kad kai atblokuojate „Facebook“, leisite jam matyti jūsų publikacijas, tapti jūsų draugu, siųsti jums žinutesIr tt

Jei atrakinę apsigalvojote, žinokite tai turėsite palaukti 48 valandas, kad galėtumėte vėl jį užblokuoti.

Žinoma, garantuojame, kad ir kai jį užblokuojate, ir kai atrakinate, vartotojas nėra įspėtas, tai yra, jis negaus jokio pranešimo. Vienintelis būdas sužinoti, ar buvote užblokuotas ar atblokuotas, yra eiti į savo profilį. Jei radote, jis atrakinamas; o jei ne, žinosite, kad jis užblokuotas.

Ar jums aišku, kaip atblokuoti „Facebook“?


Straipsnio turinys atitinka mūsų principus redakcijos etika. Norėdami pranešti apie klaidą, spustelėkite čia.

Būkite pirmas, kuris pakomentuos

Palikite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.

*

*

  1. Atsakingas už duomenis: „Actualidad“ tinklaraštis
  2. Duomenų paskirtis: kontroliuoti šlamštą, komentarų valdymą.
  3. Įteisinimas: jūsų sutikimas
  4. Duomenų perdavimas: Duomenys nebus perduoti trečiosioms šalims, išskyrus teisinius įsipareigojimus.
  5. Duomenų saugojimas: „Occentus Networks“ (ES) talpinama duomenų bazė
  6. Teisės: bet kuriuo metu galite apriboti, atkurti ir ištrinti savo informaciją.