Паѓачки ознаки за Blogger

Колку е убаво да се најде чист блог, каде што се е организирано, навигацијата е удобна, нема премногу реклами...

Гугл велигденско јајце

Велигденско јајце на Google

„Јавна тајна“ е дека целиот софтвер (оперативен систем, игри, комунални услуги...) дури и веб-страниците имаат свои трикови или апликации...

YouTrick

Совети за YouTube

Лично, секогаш се трудам да најдам трикови за се (игри, социјални мрежи, оперативни системи...) и ми олеснуваат или ...

307668780_bec332e7ba

Како да поправите USB стикови

УСБ-мемориите (флеш мемории, MemoryStick, драјвови со пенкало, MP3/Mp4 плеери итн.) често имаат неуспеси и меѓу најпознатите…

WinRAR

Отстранување вируси со WinRAR

Сите знаеме дека WinRAR е одлична алатка која ни овозможува да ги компресираме/декомпресираме датотеките на ефикасен начин. Но, Winrar е…

Ослободете ја RAM меморијата

Како да ослободите RAM меморија

RAM меморијата во основа е онаа што ги поддржува сите програми што ги имаме отворено и многу пати кога извршуваме неколку…

Windows прилагодени звуци

Прилагодете ги звуците на Windows

Што би помислиле кога кога ќе го вклучите компјутерот ја слушате омилената песна, кога ќе го исклучите компјутерот, кога ќе вметнете некој хардвер,...