Енкарни Аркоја

Првиот пат кога допрев компјутер имав 18 години. Пред тоа едвај ги користев за играње, но оттогаш можев да чепкам и да учам компјутерска наука како корисник. Вистина е дека скршив неколку, но тоа ме натера да го изгубам стравот да пробам и да научам код, програмирање и други теми кои се важни денес.

Енкарни Аркоја има напишано 25 статии од април 2022 година