Како да го активирате Microsoft Office 2016 засекогаш

Microsoft Office 2016

Можеби мислите дека активирањето на Microsoft Office 2016 Сложено е, но ние ви кажуваме дека никогаш порано не било така лесно. Можете да го користите Канцеларијата за активатори 2016 година брзо преку различни методи. Сепак, пред да објасните како да го активирате, важно е прво да зборувате за Microsoft Office 2016 и што нуди.

Индекс

Што е Microsoft Office 2016?

Microsoft Office 2016 Тоа е верзија на пакетот за продуктивност на Microsoft Office, но го наследува и Office 2013 и Office за Mac 2011, и му претходи на Office 2019 за двете платформи.

Оваа верзија на Microsoft Office 2016 Се прикажува со целосно обновен визуелен изглед со нови функционалности и подобрени појави. Меѓу неговите најкористени компоненти ќе најдете: Word, Excel, PowerPoint и Outlook.

Во оваа статија ќе ги добиете сите потребни информации преземете Office 2016 32 бита бесплатно на шпански во комплет со сериски и исто така да преземете Office 2016 64 бита бесплатно на шпански во комплет со серискиНа Не заборавајте да го преземете само пакетот што е компатибилен со процесорот на вашиот компјутер.

активирајте го Microsoft Office 2016 година

Како да активирате канцеларија бесплатно?

Ако немате знаење како да инсталирате и активирајте го Microsoft Office бесплатно, нема потреба да се грижите, во ова упатство ќе ги добиете сите потребни информации чекор по чекор.

Денес постојат многу, многу методи за активирајте канцеларија бесплатно но можеби не сите ќе функционираат. Некои престанаа да работат, а некои се некомпатибилни со специфични оперативни системи. Сепак, овде ви донесуваме четири методи кои навистина функционираат и се актуелни денес.

Метод еден: стандардна сериска канцеларија 2016 и професионален плус

Првиот од методите е преку клуч за производ и ова не е ништо повеќе од збир од приближно 25 алфанумерички знаци. Некои клучеви за производи за Microsoft Office 2016 тие обично имаат повеќе карактери. Овој клуч ќе зависи од начинот на кој сте го добиле. Подолу ќе најдете листа на клучеви за производи за активирајте го Microsoft Office 2016:

Список на клучеви за производи за Microsoft Office 2016:

 • FCMXC-RDWMP-RFGVD-8TGPD-VQQ2X
 • PGD67-JN23K-JGVWW-KTHP4-GXR9G
 • B9GN2-DXXQC-9DHKT-GGWCR-4X6XK
 • 6PMNJ-Q33T3-VJQFJ-23D3H-6XVTX
 • FBFPP-2XG5Y-FG9VH-DVQ2Z-QJRCH
 • P8TFP-JGFMM-XPV3X-3FQM2-8K4RP

Клуч за MS Office 2016:

 1. ZAQ3W-SE4XT-FV6BY-8HUNI-J9DSM
 2. 6TFV7-BGY8H-UN9IJ-98NHU-BGKY7
 3. 8NHUB-GTFV6-DE4SW-4SEX5-DG1CR

Бесплатен клуч за производот на MS Office:

 1. DR92N-9HTF2-97XKM-XW2WJ-XW3J
 2. J7MQP-HNJ4Y-WJ7YM-PFYGF-BY6C6
 3. R69KK-NTPKF-7M3Q4-QYBHW-6MT9B
 4. YG9NW-3K39V-2T3HJ-93F3Q-G83KT
 5. 869NQ - FJ69K - 466HW - QYCP2 - DDBV6
 6. 7WHWN-4T7MP-G96JF-G33KR-W8GF4

Клуч за производ за Microsoft Office 2016:

 1. AE4SX-5CR6T-FV7BG-8YHUN-KY7GT
 2. 7B8HU-YGTFV-54WA4-ESXD5-FR6TF
 3. 6F5RD-E4S4A-ZWSXE-D5CRT-KFVGY

Сериски број на MS Office 2016:

 1. 7Y8UH-Y6T5S-W3E4X-DCR6T-KFV7B
 2. XDCRT-FV7BG-8YHUN-YTFVD-BVCSA
 3. Y8NHU-9HY7G-T6FD5-RS4WS-GJZE4

Целосен клуч за производот на Office 2016:

 1. D5RS4-WA3ZE-4SXTF-6V7BG-Y8MHU
 2. BGY78-HUNGY-7TFVD-5RSE4-KWA3Z
 3. N9UGY-7TFVE-S4WA3-ZE4SX-THFV6

За да го активирате со овие клучеви, прво мора да го инсталирате. Ако сеуште не сте го инсталирале, ова е идеално време да го направите тоа. Второ, откако ќе се инсталира, мора да стартувате некоја од неговите услуги, препорачувам ЗборНа По ова, кога започнувате услуга, веднаш ќе ве праша за a сериски производ и на овој начин можете да го активирате. Меѓутоа, ако не праша, следете ги овие чекори:

 1. Кликнете на архива и изберете сметка.
 2. Лоцирајте ја сесијата «Клучен производ»Е кликнете на неа.
 3. Внесете го клучот за производот до активирајте го Microsoft Office и потврдете ја лозинката.
 4. Е се појави порака во која се наведува «Microsoft Office 2016 е активиран». На овој начин ќе го имате вашиот пакет Microsoft Office 2016 е активиран и ќе можете да сметате на сите негови функционалности.

Ако овој метод не работи за вас, но сепак сакате активирајте го Microsoft Office 2016 година, продолжете да ги читате следните методи.

Метод два: активирајте ја канцеларијата 2016 без програми преку .bat датотека

Овој метод е малку поедноставен, но ефикасен за активирајте го Microsoft Office без програми и без клучеви за производиНа Се состои од извршување на претходно кодирана .bat датотека за имплементација на Активирање на Microsoft Office 2016.

Следете ги чекорите подолу за да го активирате Microsoft Office 2016:

 1. Копирајте го кодот што се појавува на оваа веб-локација. (https://www.miblocdenotas.com/279692)
 2. На десктопот на вашиот компјутер, кликнете со десното копче и креирајте нов документ со тетратка.
 3. Залепете го кодот што сте го копирале порано и зачувајте го документот како «активатор.cmd»Мора да ги вклучите наводниците во името за да може точно да се зачуваат.
 4. Извршете ја датотеката активатор.cmd и дозволете ми да го направам тоа Активирање на Microsoft Office 2016.

Ако сте стигнале до оваа точка и сте ги следеле сите чекори, тогаш веќе треба да сте го направиле активиран Microsoft Office 2016На Меѓутоа, ако ова не е случај и активирањето не успеа, препорачувам да продолжите со читање на следните методи.

Метод три: преку KMS Pico

до активирајте го Microsoft Office 2016 и уживајте во неговите функции, можете да ја користите алатката Врв на КМСНа Оваа алатка е многу лесна за употреба и многу ефикасна за активирање канцеларија во која било верзијаНа Врв на КМС es Канцеларијата за активатори 2016 година Најпрепорачливо, исто така, се смета за најмоќната лепенка за пукање канцеларија 2016 година.

Можете преземете KMSPico од неговата официјална страница, за да бидете сигурни дека ја преземате и инсталирате официјалната верзија на KMSPico ќе ја закрпи канцеларијата 2016 година.

Чекори за преземање на целиот активатор на канцеларијата 2016:

 1. Преземете ја канцеларијата на KMS Activator 2016 година.
 2. Извршете ја преземената датотека .exe и проверете дали сите услуги се затворени Microsoft Office 2016.
 3. Откако ќе се вчита програмата, кликнете на иконата Microsoft Office 2016 и ќе започне процесот на полнење. Не е важно верзијата на Канцеларијата 2016 што сте го инсталирале, во секој случај, ќе биде успешно активирано. Може да имате инсталирано Microsoft Office 2016 професионален плус 2016 година o Стандард на Microsoft Office 2016.
 4. По ова, вашиот пакет канцеларија 2016 ќе бидат целосно активирани и Microsoft Office 2016 KMSPico активатор ќе си ја заврши работата.
 5. Потврдете дека Активирање на Microsoft Office 2016 е направено правилно. Отворете услуга за Office 2016, кликнете на датотека и изберете сметка.
 6. Во Информација за продуктот пораката треба да се појави Активиран производНа Ако не, нешто тргна наопаку и ви препорачувам да го пробате овој метод повторно.

Ако по друг обид с still уште не сте можеле да го активирате вашиот производ од Microsoft Office 2016, Ви препорачувам да го користите следниот метод.

Метод четири: активирање на Office 2016 Professional plus и стандард преку Microsoft Toolkit

Овој метод е многу сличен на КМС Пико за канцеларија 2016 година но тој е посовремен и има попријателски интерфејс. Пакет со алатки на Microsoft е името на оваа алатка што ќе ви помогне активирајте го Microsoft Office 2016 годинаНа Во моментов, ова е единствената навистина ефикасна алатка која е секогаш 100% успешна. Тој е бесплатен, лесен за употреба и целосно без вируси, така што не треба да се грижите.

Пакет со алатки на Microsoft пред да биде познат како ЕЗ активатор и беше развиена во 2010 година од главниот член на Мојот дигитален животНа Оваа алатка работи правилно режим офлајн, така што нема да ви треба Интернет за да ја активирате вашата Office 2016.

За да ја користите оваа алатка, прво мора да привремено оневозможете го вашиот антивирусНа Тоа е затоа што активаторот е лепенка што ќе го измени кодот на вашиот пакет Office 2016 и на тој начин ќе го активира. Не грижете се, после ова, можете повторно да го активирате вашиот антивирус и да продолжите да ја заштитувате вашата приватност.

Следете ги овие чекори за да преземете и инсталирате Microsoft Toolkit за да го активирате Microsoft Office 2016

 1. Ослободување од одговорност Пакет со алатки на Microsoft од нејзината официјална страница.
 2. Отпакувајте ја датотеката Microsoft Toolkit.rar што сте го презеле. Лозинката за датотеката .rar е "official-kmspico.com“. По ова, стартувајте ја датотеката Microsoft Toolkit.exe да ја стартувате програмата.
 3. Theе видите кутија со алатки со логото на Office и Windows на екранот. Изберете го логото на Office за да продолжите.
 4. Appearе се појави нов скокачки прозорец со вклучени многу опции. Кликнете на јазичето Активирање и потоа кликнете на ЕЗ-АктиваторНа Овој процес ќе потрае неколку секунди за да се заврши.
 5. После тоа, можете да видите прозорец со пораки што го вели тоа Office 2016 е активирана.

На овој начин, вашиот пакет Office 2016 ќе биде трајно активиран. За да го проверите статусот на вашиот производ, започнете услуга за Office 2016, кликнете Датотека> сметка> оттаму можете да ја видите пораката Активиран производ.

Тоа е тоа, на овој начин можете да активирате која било верзија на Microsoft Office трајноНа Исто така, оваа алатка се користи за активирање верзии на Windows.

Како да ја активирате Office 2016 година

Со ова едноставно видео ќе научите на многу лесен начин активирање на ажурираниот Office 2016.

https://www.youtube.com/watch?v=gNnQbIbxqIQ

Најчесто поставувани прашања за активирање на Microsoft Office 2016 година

Дали е безбедно да се активира Microsoft Office користејќи ги овие методи?

Да, се разбира, активирањето на Office од кој било од овие методи е 100% безбедно и сигурно. Сепак, мора да ги следите сите чекори наведени за да обезбедите успешен процес.

Што да правам ако лиценцата истече по некое време?

Ако по некое време лиценцата истече и не ви дозволи да ги користите сите функции, време е повторно да користите активатор. Ви препорачувам да го користите методот на Пакет со алатки на Microsoft за да се гарантира ефективност при активирање на вашата Microsoft Office 2016.


Содржината на статијата се придржува до нашите принципи на уредничка етика. За да пријавите грешка, кликнете овде.

Коментар, оставете го вашиот

Оставете го вашиот коментар

Вашата е-маил адреса нема да бидат објавени. Задолжителни полиња се означени со *

*

*

 1. Одговорен за податоците: Блог на Actualidad
 2. Цел на податоците: Контролирајте СПАМ, управување со коментари.
 3. Легитимација: Ваша согласност
 4. Комуникација на податоците: Податоците нема да бидат соопштени на трети лица освен со законска обврска.
 5. Складирање на податоци: База на податоци хостирани од Occentus Networks (ЕУ)
 6. Права: Во секое време можете да ги ограничите, вратите и избришете вашите информации.

 1.   мајто dijo

  лозинката не работи при демонтирање на пакетот