Уреднички тим

Лајф бајти е интернет-страница на АБ. На оваа веб-страница информираме за главните вести, упатства и трикови за светот на технологијата, игрите и компјутерите. Ако сте љубител на технологијата, ако крвта ви тече низ вените техничар тогаш Vidabytes.com е токму она што го барате.

Откако беше лансиран во 2008 година, VidaBytes не престанува да расте од ден на ден додека не стане една од главните веб-страници во секторот.

Уредничкиот тим на VidaBytes е составен од група на експерти за технологија. Ако сакате и вие да бидете дел од тимот, можете испратете ни ја оваа форма за да станеме уредник.

Координатор

  Уредници

  • Животен бајт

   Уредувачки профил на Vidabytes, вашата веб-страница за технологија и компјутери.

  • Енкарни Аркоја

   Првиот пат кога допрев компјутер имав 18 години. Пред тоа едвај ги користев за играње, но оттогаш можев да чепкам и да учам компјутерска наука како корисник. Вистина е дека скршив неколку, но тоа ме натера да го изгубам стравот да пробам и да научам код, програмирање и други теми кои се важни денес.

  • Виктор Тардон

   Студент по архитектура, вљубеник во технологијата и спортот. Со години сум ангажиран во технолошкиот свет, истражувајќи ја мојата страст и стекнувајќи знаење и искуства за да ги постигнам сите мои цели.

  Поранешни уредници

  • Ажурирајте денес

   Update Today беше веб-локација посветена на светот на софтверот и системите која се приклучи на VidaBytes пред неколку години и моментално сите содржини се интегрирани во оваа веб-локација.

  • Ирис Гамен

   Рекламирање и графички дизајнер. Во континуирана обука за програмски прашања. Учењето на сè што го опкружува технолошкиот свет е од суштинско значење денес.

  • Цезар Леон

   Пораснав околу компјутери, од 12-годишна возраст ме интересира програмирање и пишување упатства за било што (како и проучување на различни области на компјутерите). Вечен чирак.