Lima alternatif bébas pikeun Photoshop

Alternatif bébas pikeun Photoshop

Pikeun profésional sareng anu resep ngedit gambar, penampilan program Adobe Photoshop pikeun kahiji kalina hartosna parobihan anu hadé dina cara ngédit sareng nyiptakeun.. Éta masihan anjeun kamungkinan pikeun tiasa damel ngaliwatan lapisan, nambihan épék anu béda, retouch tanpa wates, jsb. Pondokna, sadayana anu dibawa Photoshop mangrupikeun révolusi tingkat anu sanés.

Tapi, ayeuna, aya paménta hébat pikeun ngedit poto sareng tungtutanna beuki luhur. Urang naroskeun ka diri urang sorangan, naha kedah nganggo Adobe Photoshop? Naha teu aya alternatif gratis anu langkung diaksés pikeun Photoshop? jawaban téh enya resounding. Dina ieu publikasi, kami bakal nganalisis sareng anjeun alternatif gratis anu béda pikeun Photoshop anu urang tiasa mendakan di pasar.

Naon anu saé ngeunaan ngagunakeun alternatif pikeun Photoshop?

ngédit gambar

Aya sababaraha kaunggulan nu bisa manggihan lamun ngagunakeun alternatif bébas Photoshop pikeun ngahontal hasil profésional, tapi Anu penting nyaéta terang kumaha ngagunakeunana leres pikeun kéngingkeun éditan gambar anu narik perhatian para pamiarsa anu béda.

Teras Urang nunjuk kaluar sababaraha kaunggulan utama pikeun nyandak kaputusan ieu sareng milih salah sahiji alternatif anu bakal kami sebutkeun engké.

  • Teu perlu ngundeur software dina alat. Kanggo sababaraha urang, titik ieu mangrupikeun lega sabab ngahemat biaya, rohangan sareng konsumsi mémori internal.
  • Anjeun teu kudu ménta lisénsi jadi hartina tabungan. Upami anjeun henteu badé nganggo éta, éta henteu kedah investasi pikeun kéngingkeun lisénsi program.
  • Alat sareng fitur anu sami sareng Adobe Photoshop. Sadaya alternatip anu bakal urang namikeun gaduh fungsi anu sami sareng Photoshop sareng tiasa masihan hasil anu profésional pisan.
  • Merek anjeun sareng anjeun salaku desainer nuju uji coba. Anjeun kedah milarian kualitas anu pangsaéna sareng ngahasilkeun alat anu anjeun badé damel pikeun narik perhatian pamiarsa anjeun ngalangkungan padamelan anjeun.

Sakali anjeun terang sababaraha kaunggulan utama milih alternatif gratis pikeun Photoshop, éta waktuna pikeun anjeun diajar ngeunaan pilihan anu béda-béda anu anjeun pasti bakal damel dina cara anu nyaman, tiasa diaksés sareng gancang.

Alternatif bébas pikeun Photoshop

Program anu anjeun bakal mendakan dina bagian ieu, Éta mangrupikeun pilihan anu sah pikeun tiasa ngédit poto atanapi gambar anjeun. Éta mangrupikeun alat anu gratis, sanaos aya vérsi anu mayar langkung luhur dina éta.

GIMP

GIMP

https://www.gimp.org/

Urang mimitian ku salah sahiji program ngedit gambar anu paling terkenal sareng paling luar biasa di jaman ayeuna. Cai mibanda, kalawan parabot béda sagemblengna diperlukeun pikeun bisa ngalakonan sababaraha retouching fotografik. Antarbeungeut anu anjeun bakal mendakan dina alternatif ieu sami sareng Adobe Photoshop.

Salah sahiji kaunggulan GIMP nyaéta, janten alternatif gratis, éta tiasa dianggap alat pikeun ngamimitian dina dunya ngedit pikeun jalma-jalma, anu henteu gaduh seueur manajemén atanapi pangaweruh. Tekenan yén maranéhna boga versi mayar nu ngawengku pilihan canggih lianna.

Teu perlu bohong, éta naha urang nyebutkeun yen Photoshop dewa program ngedit gambar, tapi Alternatif munggaran anu kami bawa ka anjeun henteu jauh sareng tiasa masihan hasil anu saé pisan.

Photopea

Photopea

https://www.photopea.com/

Aplikasi gratis sapertos sadayana anu bakal urang tingali ayeuna, dimana anjeun badé ngahontal prosés éditan canggih. Photopea, éta berorientasi ka jalma anu milarian hasil profésional dina édisina. Aya anu ngajelaskeun anjeunna salaku clone Photoshop.

alternatif ieu, Éta nawiskeun anjeun kakuatan pikeun damel sareng file tina format anu béda berkat kanyataan yén éta tiasa dianggo sareng grafik vektor sareng raster. Ogé, éta henteu kedah dipasang dina alat, anjeun ngan saukur tiasa ngaksés portal wéb na sareng ngamimitian prosés ngedit online.

Hiji aral anu kami pikir anjeun kedah terang éta parabot nu tangtu dipaké ku aplikasi ieu, anu handap tingkat Adobe Photoshop. Tapi, di sisi anu sanés, éta kedah disebatkeun yén alat-alat anu aya pikeun ngedit canggih.

KRITA

KRITA

https://es.wikipedia.org/

Upami anjeun resep ngagambar, alternatif ieu khususna pikeun anjeun. Ieu mangrupikeun pilihan anu sampurna pikeun anu resep sareng profésional ngagambar, tapi ogé mangrupa alternatif alus pikeun ngedit gambar profésional.

Antarbeungeut KRITA mirip pisan sareng Photoshop, janten tiasa janten pilihan anu sah. pikeun maranéhanana jalma anu hayang acquire pangaweruh jeung, ngamekarkeun dina cara hadé dina édisi profésional.

Éta mangrupikeun parangkat lunak gratis sareng gratis. Anjeun bakal tiasa mendakan dina alternatif ieu, sadaya unsur anu dipikabutuh pikeun édisi poto anu saé. Anjeun bakal tiasa dianggo sareng lapisan, masker, palette warna, jsb. Salian mangrupa asisten gambar sarta manajer sumberdaya.

PIXLR

PIXLR

https://pixlr.com/es/

Éditor pamikiran, pikeun sadaya jalma anu henteu kapikiran damel online. Cocog jeung photographers, illustrators jeung désainer. Alternatif ieu nawiskeun anjeun vérsi anu diropéa nganggo alat profésional.

Gawéna leres dina browser naon waé sabab dumasar kana HTML5, sareng anjeun bakal tiasa damel sareng PIXLR dina iPads. Nalika anjeun ngamimitian prosés ngédit, anjeun bakal mendakan antarmuka anu modéren sareng saderhana kalayan warna anu terang sareng poék.

Sadaya setélan anu anjeun peryogikeun kalebet. dina alternatif gratis ieu sareng ogé gaduh alat koreksi otomatis pikeun ngabantosan anjeun nyepetkeun padamelan anjeun.

Karya poto

FOTOWORKS

https://www.pcworld.es/

Upami anjeun pangguna Windows, pilihan terakhir anu kami bawa ka anjeun tiasa waé pikeun anjeun. Éta pilihan, Éta tiasa dianggo ku pamula sareng profésional ngedit gambar. Platform ieu nawiskeun anjeun sababaraha fungsi penting dina hal ngédit.

Anjeun bakal mendakan yén antarbeungeutna saderhana pisan, ogé intuitif pisan, ku kituna bakal ngagampangkeun anjeun milarian alat sareng prosés kerja.. Catet yén Photoworks gaduh téknologi pangenal anu gampang sareng perpustakaan adjustment pikeun ngagentos gambar.

Saatos mendakan lima alternatif anu saé ieu, kami naroskeun patarosan ka anjeun Naha Photoshop masih pilihan anu penting anjeun? Tanpa ragu, naha anjeun badé ngalaksanakeun padamelan profésional atanapi kanggo panggunaan pribadi, alternatif ieu kedah dipertimbangkeun.

Yakin, keur loba Photoshop masih raja dunya ngedit poto, tapi kami yakin yén teu perlu mésér program ieu pikeun ngahontal hasil profésional, sajaba salah sahiji alternatif ieu anjeun bisa ngamimitian di dunya ngédit jeung indit acquiring pangaweruh saeutik-saeutik dina cara pangalusna.

Kami ngarepkeun ieu publikasi bakal ngabantosan anjeun sareng émut yén upami anjeun nganggo alternatif gratis sanés pikeun Photoshop anu anjeun hoyong bagikeun, tong hilap nyerat kami dina kotak koméntar.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Actualidad Blog
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.