Beurat telepon sél Naon anu paling umum di 2021?

El beurat telepon sélulér Mangrupikeun unsur anu diremehkeun dina dunya alat sélulér, tapi éta mangrupikeun faktor anu ogé kedah diperhatoskeun. Di dieu urang bakal nyarios sakedik perkawis éta.

beurat-sél-1

Sual beurat telepon sél dina skala

Nalika urang ngobrol beurat telepon sélulér Dina internét atanapi paguneman tatap muka, urang biasana ngarujuk kana beurat programna, kapadetan sistem operasi na, atanapi urang nyarioskeun beuratna anu parantos urang pasang dina alat anu goréng kalayan file selfie anu teu aya tungtungna, halaman sareng stiker anu ditandaan. Tapi jarang urang cicing dina rohangan literal pikeun ngarujuk langsung kana beurat alatna, kana gram anu akumulasi dina kantong sareng dompet urang. Sareng éta mangrupikeun masalah anu panginten henteu janten sakedik upami urang serius.

Variasi sajarah ngeunaan beurat sélulér masih kénéh paradoks. Mimitina, sistem IBM, Ericsson atanapi Nokia meh teu tiasa diangkat pikeun waktos anu lami ku ngan hiji panangan. Éta bata poék, kalayan konci kandel sareng anténeu panjang, sapertos kartun telepon sélulér anu ngan ukur kapasitas 1 MB. Teras, sacara logis, balapan mimiti ngirangan ukuran sareng beurat héndsét supados leres-leres tiasa dibabawa.

Saeutik demi saeutik model kuadrat keyboard leutik dimimitian, telepon mini, ditutup ku sampul alit kanggo ngahémat langkung seueur badan digital. Tapi saterusna revolusi smartphone hébat dimimitian. Telepon sélulér hilap nelepon upami nganggo sambungan Internét, olahtalatah jaringan sélulér atanapi jaringan sosial. Aranjeunna mimiti janten kaméra digital tina watesan anu teu biasa, alat GPS anu tepat sareng file musik anu henteu aya tungtungna.

Terus telepon sélulérna mimiti ngagedéan deui. Henteu lami deui telepon sélulér leutik ku cap wijaksana diganti ku papan panjang, anu dina pananganna tangan kami ngiles deui. Sareng kalayan ukuran asalna beurat.

Naha aya beurat idéal pikeun telepon sélulér modéren?

Paménta pangguna ngeunaan masalah beurat parantos dikompromikeun ku kabutuhan anu sami pikeun ngagaduhan sadaya sumber daya anu aya dina hiji alat.

Sanaos diprediksi yén teu lami deui téknologi bakal tiasa bertindak ngalawan gravitasi ngaleungitkeun beurat hapé sacara lengkep, éta masih jauh tina kamungkinan urang sareng kapasitas anu langkung ageung tetep hartosna badan anu langkung ageung. Sababaraha jalma anu teras-terasan nungtut hapé leutik, bahkan upami aranjeunna kompromi kana rupa-rupa pilihan alat. Dina pidéo ieu anjeun tiasa ningali lagu perayaan nyata telepon sélulér leutik.

Di sisi séjén, aya komponén psikologis pikeun masalah beurat. Jelas, teu aya anu hoyong hulk anu ngadamel panangan aranjeunna samar ku unggal telepon. Tapi leres ogé yén telepon anu teuing hampang nyiptakeun perasaan rentan, anu nyiptakeun rasa teu aman. Sareng kusabab ayana dina saku dina hal gram leutik pisan, éta tungtungna nyiptakeun urang paranoia kaleungitan unggal lima menit. Dina kontéks dimana perampokan sering atanapi jalma éta pisan ngaganggu, éta tiasa disiksa.

Sababaraha pangguna parantos ngalaporkeun sensasi panasaran ieu sareng modél sapertos Xiaomi Mi 5, beuratna ngan ukur 129 gram. Atanapi bahkan ku modél lima inci anu langkung mantap, sapertos Samsung Galaxy S8, Huawei P10, Pixel 2 sareng OnePlus 5, beuratna 140-150 gram. Salaku tambahan, perlu ditambihan kana persépsi pangguna ieu sasaruaanana antara ukuran layar sareng beuratna, sabab dipikaharti yén kadua hal kedahna dina harmoni tinangtosna pikeun ngajantenkeun pangalaman janten raos logis.

Upami anjeun ngagaduhan minat khusus kana sagala hal anu aya hubunganana sareng masalah di dunya sélulér, anjeun ogé tiasa nguntungkeun pikeun nganjang ka artikel séjén ieu dina halaman wéb kami khusus kanggo kumaha ngabalikan deui telepon sélulér Motorola. Tuturkeun tautan na!

Pertimbangan anu sanés perkawis beurat nyaéta aditif anu biasana dilebetkeun kana telepon sélulér numutkeun seler pangguna. Telepon sélulér tiasa ngagaduhan beurat dasar tina pabrik. Tapi teras éta bakal ngagaduhan anu sanés upami urang ngamuatna ditutupan ku karét kalayan aksésoris éstétis anu ngajantenkeun langkung kentel. Hal éta sami sareng pelindung layar, anu seringna kandel, atanapi kalayan tipeu béda panyekel telepon sélulér, tombol-tombol anu lumayan ageung nambihan beurat dina panangan.

beurat-sél-2

Survei pikeun ngabéréskeun hal-hal

Janten, nempatkeun sadayana faktor ieu babarengan (faktor psikologis, peryogi beurat per prosesor canggih, lampiran kandel), naon beurat idéal telepon sélulér? Hésé pikeun nyebatkeun éta dina dua piring, sabab éta mangrupikeun hal anu hasil tina kombinasi anu béda tina faktor saacanna numutkeun persépsi individu ngeunaan pangguna anu khusus. Bisi wae, upami urang hoyong ningalkeun pertimbangan ieu ku sababaraha nomer tetep sareng umum, urang tiasa nganggo survey panasaran ti sababaraha taun ka pengker.

Survei 2018 anu ditepikeun ku halaman wéb khusus GSMArena nunjukkeun langkung sering dipake tinimbang alat sélulér timbangan 140 dugi 170 gram. Ieu mangrupikeun pilihan anu héran pikeun telepon anu langkung enteng. Sacara tradisional, dugi ka ayeuna, favoritisme anu jelas parantos katingali ngeunaan telepon anu langkung beurat, sabab, deui numutkeun ujung faktor psikologis anu langkung ageung, anu beurat sigana langkung awét. Tapi hasil survey siga anu bet dina leyuran anu langkung menengah.

Idéal na teras bakal dipendakan antara telepon sél beuratna langkung ti 200 gram, sapertos telepon iPhone 8 Plus ageung sareng telepon sél kalam anu beuratna 110 gram, sapertos telepon sél saku buatan Motorola, Micro TAC Elite. Titik tengah sigana anu paling pikaresepeun. Modél naon anu aya di pusat emas ieu? IPhone 8 (142 gram) nyaéta modél 4.7 inci kompak. Anu sanésna nyaéta Samsung Galaxy S9 (163 gram) modél 5.8 inci ageung sakedik. Sigana mah éta mangrupikeun ukuran anu sampurna pikeun rata-rata pangguna.

Sajauh tulisan kami ngeunaan beurat telepon sélulér, faktor anu diremehkeun dina paguneman urang sareng ngagaleuh produk telepon. Pendak deui sareng wilujeng sumping.

beurat-sél-3


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Actualidad Blog
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.