Kumaha cara ngabersihan konsol Xbox One anjeun tanpa ngaruksak

Salah sahiji bagian anu paling penting pikeun gaduh Xbox nyaéta ngajaga éta bersih sareng jalan, khususna pikeun ngahindaran karusakan interior tina debu ngawangun-up. Di dieu urang bakal ngajarkeun anjeun kumaha ngabersihan Xbox One:

Pikeun ngabersihan bagian luar Xbox One, anggo lawon microfiber kanggo miceun sidik, kokotor, atanapi noda sanés. Ieu ogé kedah ngaleungitkeun seueur lebu anu sering ditumpukkeun dina alat éléktronik, utamina anu disimpen dina lomari atanapi dina handapeun tivi.

Salaku tambahan pikeun penampilan luar, anjeun tiasa perhatoskeun yén kipas konsol anjeun langkung seueur damel saatos seueur jam panggunaan. Kanggo sababaraha, operasi anu ribut ieu bahkan ngahasilkeun midangkeun laun atanapi masalah sanés.

Pikeun ngabenerkeun ieu, anggo kaléng hawa dikomprés pikeun miceun debu. Pastikeun cabut alat anjeun sateuacan ngamimitian beberesih waé pikeun nyingkahan karusakan atanapi cilaka salajengna.

Microsoft henteu nyarankeun anjeun nyobaan muka konsol game sareng ngadorong anjeun pikeun milari bantosan profesional pikeun perbaikan internal. Beda sareng Xbox 360, Xbox One henteu ngagaduhan faceplate anu tiasa dicabut. Microsoft ogé waspada pikeun henteu nganggo jinis cleaner cair, sabab panggunaan anu ati-ati tiasa nyababkeun karuksakan Uap kana sistem ventilasi konsol.

Tips pikeun ngabersihan Xbox One

Kieu kumaha ngabersihan Xbox One anjeun, sareng pasokan anu anjeun kedah laksanakeun.

  1. Pegatkeun sambungan Xbox One anjeun.
  2. Dimimitian ku nganggo lawon microfiber pikeun ngabersihan luar jaba. Ieu sering kaén lénsa anu sami anu dianggo pikeun gelas. Versi sanés pikeun meresihan disebat lawon debu.
  3. Anggo lawon pikeun ngabersihan bagian luar konsol anjeun, kaasup luhur, handap, hareup, tukang, sareng sisi alat. Reresik rutin bakal nyegah seueur lebu tina akumulasi, anu tiasa meryogikeun sababaraha lawon pikeun ngabersihkeun alat anjeun. Anggo gerakan sirkular pikeun ngusapan sidik atanapi smudges dina bagian palastik alat anjeun, kalebet payun sareng luhur.
  4. Saatos ngabersihan bagian luar Xbox One anjeun, nganggo kaléng tina hawa anu dikomprés pikeun sacara ati-ati niupkeun tambihan lebu tambahan dina palabuhan. Kaléng ieu tiasa dipésér kalayan variétas anu langkung mirah atanapi langkung mahal.
  5. Paduli jinis naon anu anjeun anggo, Anggo bursts pondok pikeun nyoplokkeun ngawangun-on port palabuhan sareng liang tina konsol anjeun. Pastikeun anjeun parantos nyabut alat sateuacan mersihan port tukang.
  6. Balikkeun bagian luarna deui ku kaén pikeun miceun debu anu parantos netep dina alat anjeun.

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Actualidad Blog
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.