Kumaha carana ngaktipkeun Microsoft Office 2016 salamina

Microsoft Office 2016

Meureun anjeun mikir yén ngaktipkeun Microsoft Office 2016 Éta rumit, tapi kami nyaritakeun yén éta henteu pernah gampang sapertos tadi. Anjeun tiasa nganggo kantor aktivator 2016 gancang ngalangkungan sagala rupa cara. Nanging, sateuacan ngajelaskeun kumaha carana ngaktipkeunana, penting pikeun ngobrol heula Microsoft Office 2016 sareng naon anu ditawarkeunana.

Naon Microsoft Office 2016?

Microsoft Office 2016 Ieu mangrupikeun versi tina produktivitas Microsoft Office, tapi éta hasil tina Office 2013 sareng Office for Mac 2011, sareng miheulaan Office 2019 pikeun kadua platform.

Vérsi ieu tina Microsoft Office 2016 Éta ditampilkeun ku tampilan visual anu lengkep dirobih ku fungsionalitas énggal sareng ningkat penampilan. Diantara komponén anu paling sering dianggo anjeun bakal mendakan: Word, Excel, PowerPoint sareng Outlook.

Dina tulisan ieu anjeun bakal kéngingkeun sadaya inpormasi anu diperyogikeun pikeun unduh Office 2016 32 bit gratis dina basa Spanyol kumplit sareng serial sareng ogé pikeun ngunduh Office 2016 64 bit gratis dina basa Spanyol kumplit sareng serial. Émut pikeun ngaunduh ukur paket anu cocog sareng prosesor komputer anjeun.

aktipkeun Microsoft Office 2016

Kumaha ngaktipkeun kantor gratis?

Upami anjeun henteu ngagaduhan kanyaho ngeunaan cara masang sareng aktipkeun Microsoft Office gratis, teu perlu hariwang, dina tutorial ieu anjeun bakal kéngingkeun sadaya inpormasi anu diperyogikeun.

Ayeuna aya seueur pisan metode pikeun aktipkeun kantor gratis tapi meureun henteu sadayana bakal jalan. Aya anu lirén damel sareng aya anu henteu cocog sareng sistem operasi anu khusus. Nanging, didieu urang masihan anjeun opat padika anu leres-leres dianggo sareng ayeuna ayeuna.

Metoda hiji: kantor serial 2016 standar sareng tambah propésional

Métode anu munggaran nyaéta ngalangkungan konci produk sareng ieu henteu langkung ti set sakitar 25 karakter alfanumérik. Sababaraha konci produk pikeun Microsoft Office 2016 aranjeunna biasana ngagaduhan langkung seueur karakter. Konci ieu bakal gumantung kana cara anjeun kéngingkeunana. Dihandap ieu anjeun bakal mendakan daptar konci produk pikeun aktipkeun Microsoft Office 2016:

Daptar Konci Produk pikeun Microsoft Office 2016:

  • FCMXC-RDWMP-RFGVD-8TGPD-VQQ2X
  • PGD67-JN23K-JGVWW-KTHP4-GXR9G
  • B9GN2-DXXQC-9DHKT-GGWCR-4X6XK
  • 6PMNJ-Q33T3-VJQFJ-23D3H-6XVTX
  • FBFPP-2XG5Y-FG9VH-DVQ2Z-QJRCH
  • P8TFP-JGFMM-XPV3X-3FQM2-8K4RP

Konci MS Office 2016:

  1. ZAQ3W-SE4XT-FV6BY-8HUNI-J9DSM
  2. 6TFV7-BGY8H-UN9IJ-98NHU-BGKY7
  3. 8NHUB-GTFV6-DE4SW-4SEX5-DG1CR

Konci Produk Kantor MS Gratis:

  1. DR92N-9HTF2-97XKM-XW2WJ-XW3J
  2. J7MQP-HNJ4Y-WJ7YM-PFYGF-BY6C6
  3. R69KK-NTPKF-7M3Q4-QYBHW-6MT9B
  4. YG9NW-3K39V-2T3HJ-93F3Q-G83KT
  5. 869NQ - FJ69K - 466HW - QYCP2 - DDBV6
  6. 7WHWN-4T7MP-G96JF-G33KR-W8GF4

Konci produk pikeun Microsoft Office 2016:

  1. AE4SX-5CR6T-FV7BG-8YHUN-KY7GT
  2. 7B8HU-YGTFV-54WA4-ESXD5-FR6TF
  3. 6F5RD-E4S4A-ZWSXE-D5CRT-KFVGY

Nomer Serial MS Office 2016:

  1. 7Y8UH-Y6T5S-W3E4X-DCR6T-KFV7B
  2. XDCRT-FV7BG-8YHUN-YTFVD-BVCSA
  3. Y8NHU-9HY7G-T6FD5-RS4WS-GJZE4

Kunci Produk Kantor Lengkap 2016:

  1. D5RS4-WA3ZE-4SXTF-6V7BG-Y8MHU
  2. BGY78-HUNGY-7TFVD-5RSE4-KWA3Z
  3. N9UGY-7TFVE-S4WA3-ZE4SX-THFV6

Pikeun ngaktipkeunana nganggo konci ieu anjeun kedahna dipasang heula. Upami anjeun henteu acan masang éta, ieu waktos anu pas pikeun ngalakukeunana. Kadua, pas dipasang, anjeun kedah ngamimitian salah sahiji jasa na, kuring nyarankeun kecap. Saatos ieu, nalika ngamimitian jasa éta bakal langsung naroskeun ka anjeun pikeun serial produk sareng ku cara ieu anjeun tiasa ngaktipkeunana. Nanging, upami éta henteu naros, teras turutan léngkah-léngkah ieu:

  1. Pencét kana arsip tur pilih rekening.
  2. Milarian sési «Konci produk»E pencét di dinya.
  3. Lebetkeun konci produk pikeun aktipkeun Microsoft Office sareng mastikeun kata sandi na.
  4. Hiji seratan bakal muncul nyatakeun «Microsoft Office 2016 parantos diaktipkeun». Ku cara ieu anjeun bakal ngagaduhan bungkus anjeun Microsoft Office 2016 diaktipkeun sareng anjeun bakal tiasa ngandelkeun sadaya fungsionalitasna.

Upami metoda ieu henteu hasil pikeun anjeun, tapi anjeun masih hoyong aktipkeun Microsoft Office 2016, teraskeun maca metodeu salajengna.

Metode dua: aktipkeun kantor 2016 tanpa program ngalangkungan file .bat

Metoda ieu rada saderhana tapi mujarab pikeun aktipkeun Microsoft Office tanpa program sareng tanpa konci produk. Éta diwangun ku ngajalankeun file .bat anu disandikeun saacanna pikeun nerapkeun Aktivasina Microsoft Office 2016.

Turutan léngkah ieu di handap pikeun ngaktipkeun Microsoft Office 2016:

  1. Salin kodeu anu muncul dina halaman wéb ieu. (https://www.miblocdenotas.com/279692)
  2. Dina desktop PC anjeun, pencét katuhu sareng ngadamel dokumén notepad énggal.
  3. Tempelkeun kodeu anu anjeun tiron sateuacana sareng simpen dokumenna salaku "aktivator.cmd” anjeun kedah ngalebetkeun tanda petik dina nami supados tiasa disimpen persis.
  4. Ngajalankeun file aktivator.cmd sareng ngantep kuring ngalakukeun Aktivasina Microsoft Office 2016.

Upami anjeun parantos ngahontal titik ieu sareng nuturkeun sadaya léngkah, maka anjeun kedah parantos gaduh diaktipkeun Microsoft Office 2016. Nanging, upami ieu sanés na aktivasina parantos gagal, kuring nyarankeun anjeun nuluykeun maca metode salajengna.

Cara ka tilu: ngalangkungan KMS Pico

Para aktipkeun Microsoft Office 2016 terasrasakeun fungsina, anjeun tiasa nganggo alatna KMS Puncak. Alat ieu gampang pisan dianggo sareng épéktip pisan pikeun ngaktipkeun kantor dina versi mana waé. KMS Puncak es kantor aktivator 2016 Paling disarankeun, éta ogé dianggap tambalan pangkuatna pikeun bengkahna kantor 2016.

Anjeun tiasa unduh KMSPico tina halaman resmi na, sahingga anjeun tiasa pastikeun yén anjeun ngaunduh sareng masang versi resmi KMSPico pikeun nambalan kantor 2016.

Léngkah-léngkah pikeun ngaunduh aktivator kantor lengkep 2016:

  1. Unduh kantor KMS Activator 2016.
  2. Ngajalankeun file .exe anu diunduh sareng pastikeun tetep sadayana jasa ditutup Microsoft Office 2016.
  3. Sakali program beban, pencét dina ikon Microsoft Office 2016 sareng prosés ngecas bakal dimimitian. Henteu janten masalah vérsi kantor 2016 yén anjeun parantos dipasang, atoh, éta bakal diaktipkeun sacara suksés. Anjeun tiasa parantos dipasang Microsoft Office 2016 propésional ditambah 2016 o Microsoft Office 2016 standar.
  4. Saatos ieu, iket anjeun kantor 2016 bakal diaktipkeun lengkep sareng Aktivator Microsoft Office 2016 KMSPico éta bakal parantos ngalaksanakeun padamelanana.
  5. Verifikasi yén Aktivasina Microsoft Office 2016 parantos leres. Buka layanan Office 2016, klik file, sareng pilih akun.
  6. Dina bagian tina Inpormasi produk pesenna kedah némbongan Produk diaktipkeun. Upami henteu, aya anu lepat sareng kuring nyarankeun anjeun nyobian cara ieu deui.

Upami saatos usaha anu sanés anjeun masih teu tiasa ngaktipkeun produk anjeun ti Microsoft Office 2016, Kuring nyarankeun anjeun nganggo cara ieu.

Metode kaopat: aktivasina Office 2016 Professional plus sareng standar ngalangkungan Microsoft Toolkit

Cara ieu mirip pisan sareng KMS Pico pikeun kantor 2016 tapi éta langkung mutahir sareng ngagaduhan panganteur anu langkung marahmay. Microsoft Toolkit nyaeta nami alat ieu anu bakal ngabantosan anjeun aktipkeun Microsoft Office 2016. Ayeuna, ieu hiji-hijina alat anu épéktip anu salawasna 100% suksés. Éta gratis, gampang dianggo, sareng bébas tina virus, janten anjeun teu kedah hariwang.

Microsoft Toolkit sateuacan éta katelah EZ aktivator sareng dikembangkeun di 2010 ku anggota utama Kahirupan Digital kuring. Alat ieu tiasa dianggo leres modeu offline, janten anjeun moal peryogi Internet pikeun ngaktipkeun Office 2016 anjeun.

Dina raraga ngagunakeun alat ieu, anjeun kedah mimitina samentawis nganonaktipkeun antivirus anjeun. Ieu kusabab aktivator mangrupikeun tambalan anu bakal ngarobih kode pakét Office 2016 anjeun teras ngaktipkeunana. Tong hariwang, saatos ieu, anjeun tiasa aktipkeun antipirus anjeun teras-terasan mayungan privasi anjeun.

Turutan léngkah ieu pikeun ngaunduh sareng masang Microsoft Toolkit pikeun ngaktipkeun Microsoft Office 2016

  1. ngalesotkeun Microsoft Toolkit tina halaman resmina.
  2. Unzip file ieu Microsoft Toolkit.rar anu anjeun unduh. Sandi pikeun file .rar nyaéta "official-kmspico.com”. Saatos ieu, ngajalankeun file na Microsoft Toolkit.exe pikeun ngamimitian program.
  3. Anjeun bakal ningali kotak pakakas anu nganggo logo Kantor sareng Windows dina layar. Pilih logo Kantor kanggo teraskeun.
  4. Jandéla pop-up anyar bakal muncul sareng seueur pilihan kalebet. Pencét dina tab aktivasina teras pencét EZ-aktivator. Prosés ieu bakal butuh sababaraha detik kanggo réngsé.
  5. Saatos éta, anjeun tiasa ningali jandela pesen nyarios éta Kantor 2016 diaktipkeun.

Ku cara kieu paket Office 2016 anjeun bakal diaktipkeun permanén. Pikeun mariksa status produk anjeun, mimitian jasa Office 2016, pencét File> akun> ti dinya anjeun tiasa ningali pesen na Produk diaktipkeun.

Éta pisan, ku cara ieu anjeun tiasa ngaktipkeun vérsi naon waé Microsoft Office salamina. Ogé, alat ieu dianggo pikeun ngaktipkeun vérsi Windows.

Kumaha cara Aktipkeun Office 2016

Kalayan pidéo anu saderhana ieu anjeun bakal diajar ku cara anu gampang pisan aktivasina tina diperbarui Office 2016.

https://www.youtube.com/watch?v=gNnQbIbxqIQ

Patarosan anu sering ditaroskeun ngeunaan ngaktipkeun kantor Microsoft 2016

Naha aman pikeun ngaktipkeun Microsoft Office nganggo metode ieu?

Leres, tangtosna, ngaktipkeun Kantor tina salah sahiji metodeu ieu 100% aman sareng aman. Nanging, anjeun kedah nuturkeun sadaya léngkah anu dituduhkeun pikeun mastikeun prosés anu suksés.

Naon anu kuring lakukeun upami lisénsi kadaluarsa saatos sababaraha waktos?

Upami saatos waktos lisénsi kadaluarsana sareng henteu ngijinkeun anjeun nganggo sadaya pungsi, waktosna kanggo nganggo aktip deui. Kuring nyarankeun anjeun nganggo cara Microsoft Toolkit pikeun ngajamin efektivitas dina ngaktipkeun anjeun Microsoft Office 2016.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Actualidad Blog
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.