Kumaha ngarobih jalur unduh aplikasi SnapTube?

SnapTube Video Downloader mangrupikeun unduh pidéo pangsaéna pikeun alat android anjeun anu ayeuna dianggo. Éta ngamungkinkeun unduhan tina halaman wéb anu sanés sapertos YouTube, MetaCafe, DailyMotion sareng Facebook sareng Instagram. Sanaos aplikasi pikeun android, éta henteu sayogi di Google Play Store. Alesanna nyaéta Google ngabatesan sadaya unduhan pidéo YouTube. Tapi aya metode alternatif anu sayogi.

Fitur Aplikasi SnapTube Downloader:

  • Al   unduh Snaptube APK, Antarmuka pangguna anu endah dina aplikasi ngamungkinkeun anjeun pikeun ngatur unduh kalayan lancar.
  • SnapTube hadir sareng pilihan setélan anu béda pikeun nyepetkeun unduhan pidéo.
  • SnapTube nawiskeun mesin pencari anu kuat dibarengan ikon gambar leutik khusus.
  • Salaku tambahan, éta nawiskeun video unduh kalayan kualitas 60FPS sareng résolusi 4k.
  • Pikeun nawiskeun anjeun unduhan anu langkung gancang, aplikasi nganggo sababaraha konéksi.
  • Anjeun bakal mendakan sadayana halaman wéb dina hiji tempat.
  • Teu aya iklan atanapi pop-up.
  • Anjeun tiasa ngaunduh pidéo anu énkripsi tina YouTube.
  • Gampang, dimungkinkeun pikeun ngarobah file pidéo kana file audio.
  • Fungsi tetengger ogé sayogi. Anjeun tiasa ogé ngonpigurasikeun sababaraha unduhan sakaligus.

Kumaha kuring ngarobih lokasi unduhan dina aplikasi SnapTube?

Sadaya pidéo YouTube otomatis disimpen langsung kana panyimpenan internal. Pikeun ngaksésna, anjeun tiasa nuturkeun tautan Panyimpenan internal> SnapTube> Pidéo. Upami henteu cekap rohangan kénca saatos ngaunduh seueur teuing pidéo, éta tiasa ngaganggu pungsi anu leres tina aplikasi sanés. Alat anjeun bakal mimiti jalan lalaunan ngalangkungan waktos. Pikeun nyingkahan kaayaan ieu, anjeun tiasa ngarobih jalur unduh pidéo na.

Prosedur ngarobih jalur unduh:

  • Buka unduh pidéo SnapTube.
  • Aya ikon gear di pojok katuhu luhur layar. Pencét kana éta pikeun muka setélan.
  • Ayeuna, pilih "Download Path" pilihan.
  • Sareng pilih MicroSD pikeun ngahémat pidéo kana alat éksternal ti ayeuna.
  • Anjeun tiasa ogé ngadamel polder misah. Di pojok katuhu luhur, aya ikon folder, pencét dina na.
  • Ogé, pasihan nami sapertos SnapTube sareng buka ku mencétan sakali.
  • Anjeun kedah mastikeun ku ngaklik "Pilih folder ieu". Anjeun ogé tiasa nyiptakeun subfolder ku ngaklik pilihan "Jieun polder énggal".
  • Aplikasi bakal naroskeun konfirmasi deui, pencét "Pilih" pikeun mastikeun éta.

Ayeuna lokasi unduhan parantos hasil dirobih janten panyimpenan éksternal. Anu pamungkas, anjeun tiasa ngaunduh pidéo éta tanpa hariwang ngeunaan gudang.

Anjeun tiasa maénkeun pidéo ti Galeri atanapi anjeun tiasa sacara manual nuturkeun File Manager> SD Card> SnapTube. Éta sadayana.

Kumaha jalan SnapTube?

  • Sakumaha nami aplikasi nyarios ka kami yén éta diunduh dina instan. Gawéna utamina ngalangkungan mesin pencari anu sanés.
  • Milarian katégori: Pamilarian Kategori ngabantosan anjeun pikeun ngajalajah eusi anu dipikahoyong sabab tiasa ngaitkeun kana sapuluh kategori anu sanés. Salaku conto, pidéo lucu, lagu, gambar, jst. Pikeun ngalih ti hiji kategori ka kategori séjén, cukup gesek layar ti kénca ka katuhu.
  • Pilarian Kata Kunci: Ngalangkungan milarian kecap konci, anjeun ogé tiasa kéngingkeun pidéo anu dipikahoyong. Saatos anjeun mendakan naon anu anjeun pikahoyong, anjeun tiasa ngaunduh sareng nyimpen pikeun ditingali engké.
  • Trending Hit: Anjeun ogé tiasa mendakan tren sareng pencét video kalayan bagan musik sareng seueur deui dina ieu.

Urang ogé tiasa nyebatkeun yén SnapTube APP gampang pisan dianggo sareng pangunduh gancang. Pikeun kéngingkeun pangaruh HD, anjeun tiasa nganggo vérsi premium na ngan ukur $ 1.99. Duanana pesaing na TubeMate, Vidmate atanapi Videoder ( unduh videoder didieu) ngagaduhan pungsionalitas anu sami, tapi parobihanana aya dina antar muka unduhan anu kuat sareng pilihan anu sanés. Urang kedah nyebatkeun yén anjeun moal nampi aplikasi ieu ti Google Play Store kusabab kabijakan hak cipta.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Actualidad Blog
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.